Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Setelah Lama Menyepi, Kini Shahir Muncul Semula Bersama Erra Fazira..

10-7-2018 03:26 PM|Oleh: Amiey | Dilihat: 11388| Komen: 147

Setelah heboh mengenai skandalnya dengan seorang wanita yang dikenali sebagai Mona serta beberapa isu lain pada tahun lalu, Shahir dikatakan menyepikan diri buat beberapa ketika.


Hampir setahun berlalu, akhirnya Shahir dilihat bersama dengan Erra Fazira di dalam satu majlis amal bagi menghiburkan pesakit mental bertempat di wad psikiatri dan Pusat Kesihatan Mental (Mentari) Hospital Selayang.

Menerusi laporan mStar, pasangan ini difahamkan membuat kunjungan tersebut bersama dengan Persatuan Sokongan dan Kesedaran Penyakit Mental (MIASA) sempena sambutan Hari Raya pada 27 Jun yang lalu. 

Foto : Instagram Erra Fazira
Foto: Instagram Erra Fazira

Sementara itu, melalui posting Erra di akaun Instagram miliknya, rata-rata peminat Shahir mengambil kesempatan untuk meluahkan rasa rindu mereka terhadap penyanyi yang merupakan bekas pelajar Akademi Fantasi musim ke-8 itu. 

Rindu dengan suara Shahir,bila nak mula nyanyi balik..

Foto : Instagram Erra Fazira

Ramai yang dah rindu tu, agak-agak bila ya Shahir nak buat kemunculan semula. Sayang bakat yang ada tu. Yang lepas biarkan berlalu dan boleh dijadikan sebagai pengajaran dan pedoman untuk menjadi lebih baik lagi. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 147
Komen

Previous : Wak Doyok Temberang Lagi! Kali Ini 'PA' Siap Bagi Bukti, Apa Kes?

Next       : Bukan Salah Fazura Kelab Peminat Fattah Amin Dibubarkan

Komen Terbaru

Quote laksmanabentan 2-8-2018 09:46 AM
wahhhh erra lagi luangkan masa berbasikal tuh dengan shahir...
mengaku jer la tgh bercinta.. konar sana sini ler ko ni ratu...
naik meluat ler pulak....

berkawan bagai tapi ada jer tiktok bersama ler, spend masa naik basikal bersama ler....
alolololo.... kawin jer la weeiii bukan nya ko tak mampu nak sponsor si bewak shahir tu kan....

Lain-lain Komen

Quote Themilo 10-7-2018 03:31 PM
gemok, busuk, kepam. Cut your hair please dekkk..
Quote chikumanis 10-7-2018 03:38 PM
dia ni berapa tahun kena pakai braces? dr zaman dia dengan che ta lagi dah berbraces..

#akutanyaje
Quote ninja boy 10-7-2018 03:40 PM
Wah wah wah
Quote fushimi 10-7-2018 03:42 PM
kepam kepam sekepamnyannnnnnnnnnnnnn

apahal ratu hadap sangat ngan budak ni
Quote zulka 10-7-2018 03:44 PM
booooo.....
Quote tomaz 10-7-2018 03:46 PM
Bohsan pulak ngn dedua ni
Quote unguaurora 10-7-2018 03:52 PM
Bila nk kawennn???
Quote mizruncing 10-7-2018 03:52 PM
gemssssssssss
Quote marchikobonzo 10-7-2018 03:56 PM
Kepam sangat..langsung tak sesuai ngan erra
Quote miemiecha 10-7-2018 03:57 PM
ape gemuk kepam sgt cahir nih
Quote ItisDD 10-7-2018 03:57 PM
fushimi replied at 10-7-2018 03:42 PM
kepam kepam sekepamnyannnnnnnnnnnnnn

apahal ratu hadap sangat ngan budak ni

Pucuk muda kekdahnya
Quote beautifulliar 10-7-2018 03:59 PM
chikumanis replied at 10-7-2018 03:38 PM
dia ni berapa tahun kena pakai braces? dr zaman dia dengan che ta lagi dah berbraces..

#akutanyaj ...

Jate sendu gitu la sengkek pakej pemalas kuat bhutang xmampu byr what do u expect jate gini ade mslh larikan diri spesis no guts takut jgk nk ambik komitmen hadap la sang ratu bthun2 ngn jate sangkak.braces pon xmampu nk bukak xde pitih
Quote armin 10-7-2018 04:13 PM
Dah ada gosip dgn perempuan lain pun masih hadap dia ni? Best sgt ke?
Quote RatuDunia94 10-7-2018 04:14 PM
GEBORRR SELAMANYA!!

Astro dh bg peluang AF Megastar pon ttp xde impak..
Quote ashcroft86 10-7-2018 04:14 PM
Boooo Shahir looser ni. Huh. Erra deserves better!!!! Booo Shahir kepammm ni. Huh.
Quote datinamanda 10-7-2018 04:15 PM
makin busuk. baru bangkit dari kuburan ?
Quote laksmanabentan 10-7-2018 04:15 PM
nampak kepam... busuk... tak terurus camtu pun ada yang komen makin hensem...
addddoiiii.....
sapa yg kena check mata ni ekk... aku ke nitizen yg komen tu???

sesuai da sgt tu erra... sesuai sgtttt.....
cepat2 la kahwin elak kan fitnah kan...

da cinta sgt kan... mana nak hirau org komen busuk ker, kepam ker, pemalas ker ker, hutang tak bayar, sewa kereta pun lari.....
cinta itu buta kan... busuk2 tu la nampak wangi, sempurna...
kahwin jer la...
till jannah gitu kan....
Quote moonbug 10-7-2018 04:17 PM
Semoga berjodohan
Quote rain2169 10-7-2018 04:22 PM
betul la uollsss....
aku pun pelik gak ni... apasal erra dok hadap sangat mamat ni?
ramai lagi kot yang lebih berkaliber untuk jadi pasangan erra...
mamat ni jugak yang dia tunggu....
adoilaaa erra.... erra...

Lihat semua komen(147)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057840s Gzip On
To Top