CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Justin Bieber Bertunang Dengan Hailey Baldwin! Sejauh Mana Bertahan?

9-7-2018 04:38 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 9832| Komen: 31|Original author: Oleh: Saiful

Description: Bintang pop Justin Bieber dilaporkan sudah bertunang dengan model Hailey Baldwin! Rasa macam baru saja dia putus cinta kali kedua dengan Selena Gomez, kan?
Bintang pop Justin Bieber dilaporkan sudah bertunang dengan model Hailey Baldwin! Rasa macam baru saja dia putus cinta kali kedua dengan Selena Gomez, kan?


Foto: Mirror

Memetik TMZ, Justin melamar kekasih 'on dan offnya' itu di sebuah restoran di Bahamas.

Menurut saksi, pengawal peribadi Justin meminta semua orang di restoran berkenaan untuk menyimpan telefon bimbit mereka sebelum Justin melamar Hailey, 21, di hadapan orang ramai.



Difahamkan, mereka dilihat mula berpacaran kembali sebulan yang lalu selepas Justin putus cinta dengan Selena.

Spekulasi pertunangan mereka dikuatkan lagi apabila ahli keluarganya memberi bayangan seolah-olah perkara itu benar.

Bapa Justin, Jeremy baru-baru ini memuat naik gambar  di Instagram dengan kapsyen menunjukkan dia berbangga dengan anaknya itu.

"Berasa sangat bangga. Tak sabar menunggu bab seterusnya," tulisnya.




Sementara itu, Mirror melaporkan Hailey dilihat mengenakan sebentuk cincin pertunangan selepas berita lamaran berkenaan.




Dalam pada itu, ada juga desas-desus mengatakan hubungan mereka tidak akan pergi jauh. Bagaimana pula pendapat anda? - CARI
24

Bagus
21

Marah
23

Terkejut
23

Sedih
14

Lawak
18

Bosan

Friends Rank (123 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote azwanaliori 9-7-2018 09:34 PM
Justin da besor ni hilang da jambu dua kn. Mcm hillbillies je ghope. Hailey ni lawa, less emotionally dependent than selena
Quote minguk 9-7-2018 09:55 PM
Bieber ni letak silikon tetek ke dekat bicep dia? Macam pelik je
Quote cicicumel 9-7-2018 10:22 PM
Brp umot bibier? Mcm dh tua dah..gf dia hotter than selena
Quote zetty1978 9-7-2018 11:32 PM
Buruknya tatoo JB ni ... itu je nk cakap .. {:nose
Quote L211 10-7-2018 12:54 AM
bukan ke Hailey ni bercinta dgn shawn mendes ke.. rugi laa tglkn shawn yg good looking tu
Quote mizruncing 10-7-2018 08:50 AM
not bad. tp mcm tak lama je. sbb JB kan syg gilerr kot kat selena. tp hrp brkekalan laaa
Quote chauky314 10-7-2018 09:41 AM
betul, rimas ngan tatoo dia tu, tgk lama mana bertahan
Quote chinta89 10-7-2018 09:47 AM
rasanya tak bertahan.. selena tetap di hati jb.
Quote mieymiey 10-7-2018 10:01 AM
Iols speku deyols ni bakal mengikut jejak langkah Zayn dan Perrie. Tidak kesampaian
Quote Artemesiaa 10-7-2018 12:07 PM
Apa yang boleh dikatakan all the best jer ler
Quote shopaholik 10-7-2018 01:23 PM
chinta89 replied at 10-7-2018 09:47 AM
rasanya tak bertahan.. selena tetap di hati jb.

Ya.Rasanya kalau Selena nak balik si Bieber ni, mmg in a second dia drop si Hailey ni...
Quote lkick2113 10-7-2018 01:51 PM
papan je tunang dia...
Quote BoLapciOus 10-7-2018 04:01 PM
ala..what do you expect from retis holiwood..cerai berai tu lumrah alam la bg dorang
Quote armin 10-7-2018 04:24 PM
Hailey ni tak lawa pun muka mcm lelaki. Tapi iols rasa takkan kekal pun. Mcm lebih kepada rushing and rebound lepas break dgn selena je.
Quote kisahkeaku 10-7-2018 04:43 PM
hailey ni lawa sket dr selena.tp jb erm...erm...erm...
Quote alesandra 10-7-2018 05:08 PM
sapa bapak hailey ni?baldwin brothers yg mana satu?maleh nak google
Quote fuyupoktek 10-7-2018 06:27 PM
Kenapa jb u dah xsyg selena ke why why
Quote Choc-chip 10-7-2018 08:27 PM
Entah kenapa i tengok #jelena jugak sweet...
Quote ogata 11-7-2018 09:21 AM
salena baby face....

Lihat semua komen(31)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 12:32 PM GMT+8 , Processed in 0.086216 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top