Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Gambar Lama Aiman Hakim Buat Netizen Berdekah Ketawa. Justin Bieber Pun Kalah!

9-7-2018 02:35 PM|Oleh: Amiey | Dilihat: 9173| Komen: 102

Tidak dapat dinafikan yang aktor Aiman Hakim Ridza sememangnya seorang yang berbakat dalam lakonan. Malah lakonannya juga boleh dikatakan 'versatile' selain dikurniakan rupa paras yang elok.


Dia memulakan karier seninya sebagai penyanyi dengan menyertai pertandingan realiti televisyen, Mentor pada tahun 2011. Walaupun karier nyanyiannya tidak selancar seperti yang diharapkan, namun rezekinya dalam bidang lakonan tidak pernah putus.

Selain lakonan, penampilan aktor kacak yang tinggi lampai ini juga senantiasa menjadi perhatian ramai terutama sekali peminatnya. Bagaimanapun, baru-baru ini Aiman Hakim telah memuat naik gambar lamanya yang membuat ramai berdekah ketawa kerana terhibur melihat penampilannya ketika berusia 22 tahun. 


Rakan-rakan artis turut terhibur dan mengusik Aiman Hakim..


Tetap kacak walaupun berambut panjang..


Dulu belum pandai bergaya lagi..


Semestinya penampilannya berbeza seiring dengan pertambahan usia dimana dia bakal memasuki usia 30-an pada tahun hadapan. Apa pun Aiman tetap nampak segak sejak daripada dulu lagi.Setuju tak? -CARI  


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 102
Komen

Previous : Yang Haqiem Jumpa Tu Pakar Psikologi, Patutnya Kena Psikiatri - Netizen

Next       : "Caprice Pakcik Bawang Yang Sebenarnya" - Zarina Anjoulie

Komen Terbaru

Quote CikTerompah 13-7-2018 04:51 PM
ensem jer...hahaha

Lain-lain Komen

Quote nisako 9-7-2018 04:04 PM
cute je
……..
Quote K_Lily 9-7-2018 04:12 PM
nampak wangi la jugak
Quote bukan_ustazah 9-7-2018 04:26 PM
Edited by bukan_ustazah at 9-7-2018 04:51 PM

Just curious kenapa dia langsung tak promote pengantin 100 hari drama tapi promote amira rose walaupun hanya mini drama? Gado dengan produksi kee?
Quote deebiz14 9-7-2018 04:39 PM
Kite pun curious awat last minit tarek diri dari FULL HOUSE padehal da bejaman gembar gembur akan bakal jadi Rain Mesia.

Gaduh ngan produksi jugak kah?

Dulu pun last minit tarek diri jadi Mr Grey.

Masalah kot budak ni. Nasib ko hensem.
Quote mieymiey 9-7-2018 04:43 PM
Sayangnya dia ni putus dengan Tekya. Sepadan kot.
Quote F685 9-7-2018 04:53 PM
AHR sedang rapat dgn FN so patutlah rajin promote drama
Quote greantea 9-7-2018 04:55 PM
menyampah betul ngan laki bt rambut ke depan mcm tu. mujur dia x kekal imej mcm tu
Quote cmf_premierleag 9-7-2018 04:57 PM
akak rasa aiman ni hensem jah
kalo sebaya akak, mmg akak ajak kapel terus
dah la hensem, kaya,rupa pun helok jah,
Quote Badigol 9-7-2018 04:57 PM
deebiz14 replied at 9-7-2018 08:39 AM
Kite pun curious awat last minit tarek diri dari FULL HOUSE padehal da bejaman gembar gembur akan ba ...

aah la..tertanya2 juga..tiba2 bkn dia jd hero MYfullhouse tu..knpa ye?ditukar pula dgn hisham hamid..mcm xsesuai je
Quote mixed 9-7-2018 05:00 PM
cmf_premierleag replied at 9-7-2018 04:57 PM
akak rasa aiman ni hensem jah
kalo sebaya akak, mmg akak ajak kapel terus
dah la hensem, kaya,rupa ...

elok bt laki nok rajin tgk heol layan anak buah
kadang npk heol masak2 kt rmh dgn mama nya
rugi ko tekya
Quote mixed 9-7-2018 05:01 PM
Badigol replied at 9-7-2018 04:57 PM
aah la..tertanya2 juga..tiba2 bkn dia jd hero MYfullhouse tu..knpa ye?ditukar pula dgn hisham hami ...

HH ke jd hero kertu nya x sesuai kot
tp lantak la x layan sgt drama melayu ni hehe
Quote deebiz14 9-7-2018 05:02 PM
Edited by deebiz14 at 9-7-2018 05:07 PM
mieymiey replied at 9-7-2018 04:43 PM
Sayangnya dia ni putus dengan Tekya. Sepadan kot.

Dah tak sekepala. Tengok gambor mmg cocok nawnaw.
Quote tomaz 9-7-2018 05:02 PM
Badigol replied at 9-7-2018 04:57 PM
aah la..tertanya2 juga..tiba2 bkn dia jd hero MYfullhouse tu..knpa ye?ditukar pula dgn hisham hami ...

Lol. Heroin x tukar ke? Iolss harap heroin yg tukar
Quote Badigol 9-7-2018 05:05 PM
tomaz replied at 9-7-2018 09:02 AM
Lol. Heroin x tukar ke? Iolss harap heroin yg tukar

tak..tgk kt ig mmg hana dgn hisham..diorg berlakon kt bukit fraser kot..ada sbuah rumah kaler putih kt situ.cantik..tp xthu la ssuai ke tak hana tu dgn hisham..sbb hisham tu dh kertu sikit kan..xthu celah mna dia org nk dressup ala ala rain..huhu
Quote deebiz14 9-7-2018 05:08 PM
F685 replied at 9-7-2018 04:53 PM
AHR sedang rapat dgn FN so patutlah rajin promote drama

Dedua keturunan have-have...sesuai la tu.
Quote deebiz14 9-7-2018 05:09 PM
tomaz replied at 9-7-2018 05:02 PM
Lol. Heroin x tukar ke? Iolss harap heroin yg tukar

Heroin maseh sama. HH ni kalau tak kawen, serasi la kot.
Tapi pasal da ade aura bapak2 orang.. susah sikti nak gel in.
Quote cmf_premierleag 9-7-2018 05:13 PM
mixed replied at 9-7-2018 05:00 PM
elok bt laki nok rajin tgk heol layan anak buah
kadang npk heol masak2 kt rmh dgn mama nya
rugi  ...

mmg pun sis
eman ni kira pakej lengkap sebegitu...sapa dapat heshe, ala2 nikmat apakah lagi yang kau dustakan?
Quote jiji85 9-7-2018 05:13 PM
baru 22 ke umr dia?mak aih muda remaja..kenapa aku rasa mcm dah bosan tgk dia d tv..rasa mcm setua zul arifin pulak dia.
Quote F685 9-7-2018 05:22 PM
Drama Full House  tu shooting di Puncak Dani Genting owned by TDZ

Lihat semua komen(102)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.045694s Gzip On
To Top