Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Diceraikan Kerana Mendakwa Ronaldo Lebih Hebat Daripada Messi

9-7-2018 01:52 PM |Dilihat:1028| Komen: 19
Gara-gara mengutuk pemain bola sepak kegemarannya, lelaki warga Rusia bertindak menceraikan isterinya.

Menurut akhbar tempatan seperti dipetik Irish Post, hubungan Arsen dan Lyudmila mula tegang selepas Arsen meraikan kemenangan Argentina menentang Nigeria.

Tindakan Arsen menyebabkan isterinya naik marah dan menegaskan bintang Portugal, Christiano Ronaldo jauh lebih hebat berbanding Lionel Messi.


Foto: METRO

Lantaran itu, Arsen mengemas pakaiannya sebelum meninggalkan rumah mereka.

"Sejak awal Piala Dunia lagi Lyudmila asyik memperlekehkan Messi dan mengatakan Messi tidak reti bermain.

"Dia mencemuh Messi dan berkata, Messi tidak mampu menyempurnakan tendangan penalti dalam perlawanan menentang Iceland," katanya.

Sebaik meninggalkan isterinya, Arsen terus memfailkan permohonan cerai.

Arsen dan Lyudmila jatuh cinta pandang pertama ketika menonton Piala Dunia 2002 di sebuah bar sebelum memutuskan untuk berkahwin. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 19
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote highcastle 12-7-2018 07:14 AM
Dah dah la tu pergi rujuk balik, dua2 team dah bungkus awal.......

Lain-lain Komen

Quote zameyla 9-7-2018 02:00 PM
Dari world cup depa kawen, sebab world cup jugak depa bercerai...
Quote Buritan 9-7-2018 02:01 PM
Kih kih kih.. cam lobai pas pulak..
Quote zuuu 9-7-2018 02:16 PM
Aiyooo,berapa umur husband n wife ni??? Xmatang lngsung cara pmikiran msing2..
harap dyorg xde anak lgi kalo x wat malu je punca pnceraian mak bapak sebab world cup 2018...
Quote dila123 9-7-2018 02:20 PM
bodoh arr bercerai pasal messi ronoldo

kau kalau rebah depan mata dorang pun bukan dorang nak tolong

dorang terus main bola gak score gol

Quote Orix 9-7-2018 02:24 PM
Hahahaha kawen ngn budak ke apa
Quote prettyuglybabe 9-7-2018 02:53 PM
mungkin next world cup mereka bersatu semula
Quote mzzenma 9-7-2018 02:53 PM
Hujung2 both ronaldo and messi sendu ja utk world cup ni
Quote BoLapciOus 9-7-2018 02:56 PM
macam ini punya worang pun ada ka?
Quote Artemesiaa 9-7-2018 02:58 PM
Bertindak ikut perasaan sangat cam tu ler jadinya.  
Quote RatuDunia94 9-7-2018 07:08 PM
Saje jdkan alasan. Walhal mmg dh lama nk bcerai.
Quote insulin 9-7-2018 07:10 PM
Tu dio. Memang tak masuk akal bercerai kerana bergaduh pasal pemain bola.
Quote alesandra 9-7-2018 07:13 PM
2-2 pun dah melepasi zaman kegemilangan  diorg.baru nak gado. sendu sgt okeh.yg sekor tu pulak ...dah sendu baru nak  tukar kelab  sbb marketing semata......
Quote parasitology 9-7-2018 07:23 PM
eh mek ales tak hepi ke superstar tersohor pi juve?
Quote kakaro940 10-7-2018 12:27 PM
ronaldo makin hensem plk aku tgk masa d world cup ni
Quote moonbug 10-7-2018 05:03 PM
Penangan World Cup 4 tahun sekali
Quote soslaili 10-7-2018 05:07 PM
Ronaldo takde tattoo di badannya
Sbb dia suka derma darah.
Quote alesandra 10-7-2018 05:10 PM
kakaro940 replied at 10-7-2018 12:27 PM
ronaldo makin hensem plk aku tgk masa d world cup ni

itu tandanya dia nak pindah ke italy ...duhhhh
Quote SLAManya 10-7-2018 05:14 PM
i pernah gaduh dengan sekor jantan sebab ronaldo ni
i tak ingat butir2nya tapi jantan badan je besaq tapi hati kecik...
boleh sentap dengan perempuan pasal WC?

sebab tu i menyampah lelaki yang badan je lelaki, tapi hormon perempuan - kuat sentap
Quote highcastle 12-7-2018 07:14 AM
Dah dah la tu pergi rujuk balik, dua2 team dah bungkus awal.......

Lihat semua komen(19)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049506s Gzip On
To Top