CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Tak Baik Cakap Saya Dibayar, Awak Kena Cari Saya Minta Maaf" - Ellie Suriaty

9-7-2018 11:31 AM| Diterbitkan: Cari-Nurulain| Dilihat: 5469| Komen: 19|Original author: Oleh: Ain

Description: "Tak perlu buat andaian yang bukan-bukan. Biar saya sendiri yang nyatakan di sini."
"Tak perlu buat andaian yang bukan-bukan. Biar saya sendiri yang nyatakan di sini."

Pelakon Ellie Suriaty yang membuat kecoh di mahkamah baru-baru ini, menafikan dia berbuat demikian kerana dibayar pihak tertentu.

Tegasnya, sokongan padu ditunjukkan kepada bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak adalah perjuangannya menegakkan keadilan tanpa mengharapkan sebarang balasan.





Menyedari ramai yang marah dengan tindakannya itu, Ellie memberi penjelasan menerusi video dimuat naik di laman sosialnya.

"Ramai yang marah dan ingat saya macam orang gila, terjerit-jerit di mahkamah serta sengaja mencetuskan provokasi.

"Ya, saya memang marah sebab ia berkaitan penggunaan bahasa kebangsaan," katanya.



Foto: FB Ellie Suriaty

Penyokong tegar Najib itu menegaskan apa yang berlaku di mahkamah bukanlah satu pakatan atau rancangan, sebaliknya orang ramai di situ memiliki perasaan yang sama.

"Kami tidak dibayar. Tak baik cakap saya dibayar untuk berada di situ.

"Saya masuk UMNO selepas kerajaan Barisan Nasional (BN) jatuh sebab saya mengenangkan nasib anak bangsa kita nanti,"
ujarnya.

Tambah Ellie, dia sebenarnya tidak marah keadilan mencari kebenaran berhubung skandal Najib dilaksanakan, sebaliknya dia kesal dengan layanan diterima bekas pemimpin tertinggi negara itu seperti membekukan akaunnya.


Loading FB Post...

Setiap orang berhak menyatakan sokongan terhadap parti atau pemimpin pilihan masing-masing, namun jangan dilupa adab hingga dilihat keterlaluan dan menimbulkan rasa kurang senang orang ramai. - CARI
15

Bagus
26

Marah
15

Terkejut
20

Sedih
12

Lawak
22

Bosan

Friends Rank (110 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mohdcrow 9-7-2018 11:36 AM
tolong jangan fitnah dia la....mana ada dia dibayar....umno mana ada duit dah...kikiki
Quote Nenasketum 9-7-2018 11:46 AM
Satu gambo dia dengan acit Umno, filter tak hengat. Dumb slekeh bitch seeking attention, just a normal day in Umngok world.
Quote mat_arof 9-7-2018 12:04 PM
mabok ketum dah pompuan ni...


hahahah
Quote kikiharris 9-7-2018 01:56 PM
'Mengenang nasib anak bangsa'
Polis angkut harta berkoyan pun dari rumah bekas pemimpin melayu.
Bangsa sendiri yg buat onar
Quote ChildrenOfBodom 9-7-2018 03:43 PM
muka macam kimmak
Quote RatuDunia94 9-7-2018 07:26 PM
Iols smpai skrg x caya sheols bekas pramugari.. {:smile
Quote rogayahtop 9-7-2018 11:24 PM
bagi akak tak perlu dikecam pun. dia nak sokong sapa2 pun mmg dia ada hak.

mmg susah kut nak terima perempuan menjerit2 ni walaupun mmg ramai pompuan spesis suka menjerit kat public skrg ni.
Quote DennisTrillo 10-7-2018 01:50 AM
Dh xdo koje sgt dh ker acik nih... selamat melalakk smpi mereput
Quote armin 10-7-2018 04:34 PM
Memangla tak dibayar kan. Tapi orang kata sheols dpt projek drama tak henti2 tu. Umno dah kalah tak dpt la projek dah. Tp sheols talented, takda produce cerita mcm badang tu
Quote fushimi 10-7-2018 04:42 PM
apahal bercapuk capuk muka dengan podesion makcik ni

Quote renko 10-7-2018 04:44 PM
betul la tu
orang ramai kena carik dia
pastu ludah muka dia
phuiii
Quote surwanis 10-7-2018 05:07 PM
RatuDunia94 replied at 8-7-2018 11:26 PM
Iols smpai skrg x caya sheols bekas pramugari.. {:smile

mesti dh melingkup syarkt penerbangan tu klu die jd prmgari
Quote nurainimz 10-7-2018 05:18 PM
NAK SOKONG TU HANG PUNYA HAL LA. TAPI JAGA ADAP SIKIT SEBAGAI SEORANG PEREMPUAN BOLEH TAK KAK
Quote HannahMontana 10-7-2018 05:46 PM
Xkisah dia nak sokong itu kebodohan dia ,pilihan dia sendiri.

Cuma bila dia  melalak mcm org gila lagilah memalukan umno yang selama ini dicop sebagai parti org2 bangang.

Ko sokong dgn kebijaksanaan lah....iaitu secara  melalak lagi kuat lagi...kuat lagiiii muahahhahahhaha
Quote beautifulliar 10-7-2018 10:18 PM
RatuDunia94 replied at 9-7-2018 07:26 PM
Iols smpai skrg x caya sheols bekas pramugari.. {:smile

Meols lg tak percaya tibah rasa terhina below the par sgt kriteria wajah utk jd crew klu muka mcm she hahah
Quote namieamuro 10-7-2018 10:26 PM
iols x kisah sape pn hengko nk sokong smpi mati..tp tlg la beradap..terjerit2 serupe histeria tu peel bangsa melayu ke elli? tayah nk acah suh org merangkak cr kt akhirat ke ape..no knee pad for u elli!
Quote amieab 10-7-2018 11:06 PM
   maleh aku nak dengor cakap ko lah aii...aku  cuma nak cakap...lakonan ko sbg Pah Bedah dulu mmg ngam...sebenornya lakonan ko lagi best dan bermakna daripada lakonan ahkak ogy....tu ye aku nak kata.....         
Quote pavlovachoc 10-7-2018 11:38 PM
Malu aku dia terjerit2 kt mahkahmah aritu..
Quote Dragonkings 16-7-2018 11:36 PM
Puiiiii......mengenang anak bangsa....

Lihat semua komen(19)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 09:43 AM GMT+8 , Processed in 0.091452 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top