CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Ayu Nak Balik Thailand Dah...

9-7-2018 10:49 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 7062| Komen: 37

Description: Budak perempuan berusia 11 tahun yang berkahwin dengan peraih getah berusia 41 tahun dilaporkan berada di Kota Bharu dan menunggu urusan untul kembali ke Thailand.
Budak perempuan berusia 11 tahun yang berkahwin dengan peraih getah berusia 41 tahun dilaporkan berada di Kota Bharu dan menunggu urusan untul kembali ke Thailand.


Foto: mStar Online

Harian Metro melaporkan, Unit Komunikasi Korporat, Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat (KPWKM) dalam kenyataan malam tadi berkata, ibu kanak-kanak itu memaklumkan dia akan dibawa pulang dalam masa terdekat.

“Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM) membuat lawatan ke rumah keluarga berkenaan dan memberi kaunseling dua kali.

“Kanak-kanak itu dibawa menjalani pemeriksaan kesihatan di Hospital Kuala Krai pada 4 Julai lalu.


“Pakar Kesihatan Kanak-Kanak Hospital Kuala Krai mengesahkan tiada tanda mencurigakan atau menunjukkan kanak-kanak itu pernah didera atau dicederakan.

“Bagaimanapun, laporan penuh belum dikeluarkan lagi,” katanya.

Kanak-kanak yang dikenali sebagai Ayu itu didakwa berkahwin dengan lelaki terbabit pada 18 Jun lalu di sebuah masjid berdekatan Sungai Golok, Thailand. - CARI
8

Bagus
16

Marah
12

Terkejut
13

Sedih
24

Lawak
22

Bosan

Friends Rank (95 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Maideen. 9-7-2018 11:26 AM
Apa punya makhlok yang boleh tegang koteynya dengan budak pompuan kecik? Hanya Pedo  tua terkutok yang lebih hina dari binatang yang begitu ......

Nota: Untuk mengelakan ada forumners yang merasa terhina, perlu rasanya dinyatakan di sini bahawa komen diatas hanya lah ditujukan kepada Pedo tua kutok yang di cerita dalam thread ini sahaja dan tiada kena mengena dengan Pedo tua kutok lain  samada yang masih hidop atau mati.
Quote BoLapciOus 9-7-2018 12:33 PM
Maideen. replied at 9-7-2018 11:26 AM
Apa punya makhlok yang boleh tegang koteynya dengan budak pompuan kecik? Hanya Pedo  tua terkutok ya ...

Nota: Untuk mengelakan ada forumners yang merasa terhina, perlu rasanya dinyatakan di sini bahawa komen diatas hanya lah ditujukan kepada Pedo tua kutok yang di cerita dalam thread ini sahaja dan tiada kena mengena dengan Pedo tua kutok lain  samada yang masih hidop atau mati.


hahahhahaha...siap ad nota kaki lgi..    
Quote AyaqMeloSuam 9-7-2018 01:21 PM
Maideen.: Apa punya makhlok yang boleh tegang koteynya dengan budak pompuan kecik? Hanya Pedo  tua terkutok yang lebih hina dari binatang yang begitu ......No ...



Hadoiiiu... tibai jer klu ada PEDO dlm ni.. hina siakk..
Quote taikor 9-7-2018 01:29 PM
Pakar Kesihatan Kanak-Kanak Hospital Kuala Krai mengesahkan tiada tanda mencurigakan atau menunjukkan kanak-kanak itu pernah didera atau dicederakan


Mengambil kesempatan orang miskin, menipu budak2 yg tak tahu ape2, salah lah
Quote Maideen. 9-7-2018 03:26 PM
BoLapciOus replied at 9-7-2018 12:33 PM
Nota: Untuk mengelakan ada forumners yang merasa terhina, perlu rasanya dinyatakan di sini bahawa  ...

Kena buboh tu. Tidak kalu, bila Maideen kutok Pedo, ada jer yang forumners tak pasai pasai rasa terhina dan mengadu kat Mod. Mod pulak agaknya  masa CARI hantar kursus Moderator kat overseas dulu telah diajar - ada aduan ajer kalu, kamu musti potong kredit......
Wallahualam.
Quote BoLapciOus 9-7-2018 03:33 PM
Maideen. replied at 9-7-2018 03:26 PM
Kena buboh tu. Tidak kalu, bila Maideen kutok Pedo, ada jer yang forumners tak pasai pasai rasa  ...

hahah..curlast explanation..al maklum zmn skang zmn suka sentap menyentap..
Quote razzims 9-7-2018 03:49 PM
la tak move on lagi ke? ingat dah closure.
Quote leylapple 9-7-2018 03:53 PM
Maideen. replied at 9-7-2018 11:26 AM
Apa punya makhlok yang boleh tegang koteynya dengan budak pompuan kecik? Hanya Pedo  tua terkutok ya ...

maybe meden nanti kena tambah disclaimer.. tiada yang kena mengena dgn yg masih hidup atau mati

kalau meden speak in english pasal kid (kanak2), kena letak translation jugak, takut disalahtapsir as kambing...

mana blh pedo disamakan dgn penunggang kambing
Quote Maideen. 9-7-2018 04:04 PM
leylapple replied at 9-7-2018 03:53 PM
maybe meden nanti kena tambah disclaimer.. tiada yang kena mengena dgn yg masih hidup atau mati
...

Noted.
Quote dodolgemok 9-7-2018 04:37 PM
Makin geli pulak aku tgok muka jantan miang tersebut.
Quote minguk 9-7-2018 04:45 PM
awal jodoh ayu sampai
Quote krustykrab 9-7-2018 04:46 PM
dodolgemok replied at 9-7-2018 04:37 PM
Makin geli pulak aku tgok muka jantan miang tersebut.

kita geli, tapi ayu rasa meleleh air liur tgk muka abe




Quote nenekglamer 9-7-2018 05:26 PM
Huntong la Ayu... Baru 11 tahun dah berlaki.
Ada sesetengah perempuan sampai dah mereput pun jodoh xsampai2 jua. Hihihi
Quote chinta89 10-7-2018 10:08 AM
kte tgk la sampai umur brpe di aduk tgu abe

entah2 setahun dua lg nampak jantan hensem lain, abe tua tu pun dia wat x kenal.
Quote armin 10-7-2018 04:41 PM
Mana PU yang asyik kecam pondan tu? Tak tolong budak ni ke? Tak bagi ceramah kt pedo gila seks ni? Ke PU halalkan kahwin budak kecik?
Quote kucing_gebu 10-7-2018 04:48 PM
Balik duk siam baguslah...senang lg si abe lobai tua ni ngongkek awal...xpyh tggu 5 thn lg....kalau mengandung dua tiga bln lg sapa nk tau...terkeluar radar dh
Quote milo_888 10-7-2018 04:55 PM
Maideen. replied at 9-7-2018 11:26 AM
Apa punya makhlok yang boleh tegang koteynya dengan budak pompuan kecik? Hanya Pedo  tua terkutok ya ...

Takpa maideen... selagi hang tak describe pedo tu takde masalah... cuma kena beringat lah description tu kena lari daripada perkataan serban, janggut, ereb juga thighing.... lain daripada tu mudah2an hang selamat... tapi tu pun aku tak jamin lah....
Quote amylopectin 10-7-2018 05:01 PM
nenekglamer replied at 9-7-2018 05:26 PM
Huntong la Ayu... Baru 11 tahun dah berlaki.
Ada sesetengah perempuan sampai dah mereput pun jodoh  ...

ayat NG mmg berkalori tinggi..makan luar dalam
Quote Maideen. 10-7-2018 05:05 PM
milo_888 replied at 10-7-2018 04:55 PM
Takpa maideen... selagi hang tak describe pedo tu takde masalah... cuma kena beringat lah descript ...

Terima kasih kerana kata kata semangat hang......

Lihat semua komen(37)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 05:28 AM GMT+8 , Processed in 0.118550 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top