CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Tak Sama Dengan Haqiem, Gimik Putus Cinta Tak Membimbangkan Pun - Nabila Razali

6-7-2018 05:49 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 8933| Komen: 30|Original author: Oleh: Saiful

Description: "Saya sendiri takkan sesekali menjadikan isu sakit, mati dan perkara serius lain sebagai pelaris atau bahan promosi produk."
"Saya sendiri takkan sesekali menjadikan isu sakit, mati dan perkara serius lain
sebagai pelaris atau bahan promosi produk."


Gara-gara 'gimik kemurungan' Haqiem Rusli, ramai rakan artis turut sama terkena tempias kontroversi melandanya itu. Antaranya termasuklah Ismail Izzani dan Nabila Razali yang dikatakan 'pencetus' kepada idea gimik.






Segelintir peminat dan netizen mendakwa gimik dilakukannya ketika mempromosikan video muzik Pematah Hati sama dengan pendekatan digunakan Haqiem.

Bagaimanapun, Nabila menegaskan elemen putus cinta yang digunakannya bukanlah isu serius hingga mampu mencetuskan kebimbangan di kalangan ramai.

"Sebelum tampil bersama idea putus cinta itu, saya dan pihak pengurusan sudah mempertimbangkan pelbagai perkara. Lagi pun, idea dan subjek yang saya gunakan adalah berbeza," jelasnya kepada BH Online.



Foto: IG Nabila Razali

Sehubungan itu, Nabila meminta jasa baik orang ramai supaya tidak terus menghentamnya.

Aduhai, berantai-rantai pula isu kontroversi Haqiem Rusli ini ya. Habis semua orang ditarik bersama. Diharap, mana-mana artis terutama pendatang baru yang menggunakan jalan mudah untuk mencari publisiti, fikirlah masak-masak. Sudah bersedia fizikal dan mental ke? - CARI
14

Bagus
9

Marah
13

Terkejut
22

Sedih
15

Lawak
20

Bosan

Friends Rank (93 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote September14 6-7-2018 06:20 PM
Lma2 tgk dia ni comel lah....
Quote sokmogitu 6-7-2018 06:34 PM
Kurang2 gimik dia create women empowerment. Sherry alhadad pun rajin sakat "to all ladies outthereee"
Quote makneng 6-7-2018 10:04 PM
Tapi dikk idea tu try hard sgt n masih lg tampak murahan. Sekian.
Quote munchkin 6-7-2018 11:20 PM
Jgn sembang je. Bukan ke ko meroyan masa putus cinta ngan mamat rambut pjg tu
Quote munchkin 6-7-2018 11:23 PM
Haaa aedy ashraf. Dgn muka sememeh ko
Quote onexox97 6-7-2018 11:25 PM
gimik awk menjadi
Quote kiah_mai_pulak 7-7-2018 12:02 AM
munchkin replied at 6-7-2018 11:20 PM
Jgn sembang je. Bukan ke ko meroyan masa putus cinta ngan mamat rambut pjg tu

Tu gimik la ngokk. Mana pernah dia bercintun ngn bdk hingusan tu
Quote munchkin 7-7-2018 01:23 AM
Batak gimik eloklah. Nu ko ada penjilat sekor
Quote munchkin 7-7-2018 01:38 AM
Edited by munchkin at 7-7-2018 02:03 AM
kiah_mai_pulak: Tu gimik la ngokk. Mana pernah dia bercintun ngn bdk hingusan tu

So dia ni oin tak serupa bikin gimik murahan jugaklah. Sama lah konsep bingai ko sokong batak gimik. Gimiklah sangat gambar aedy habis dipadam. Coverline ckp gimik bingai pun percaya
Quote serifatinelyana 7-7-2018 03:14 AM
Murahan sgt taktik
Quote damian_lee 7-7-2018 11:09 AM
munchkin: Jgn sembang je. Bukan ke ko meroyan masa putus cinta ngan mamat rambut pjg tu

Dia meroyan ke? Bukan mmang gimik
Xfollow pulak ....
Quote damian_lee 7-7-2018 11:10 AM
munchkin:    Edited by munchkin at 7-7-2018 02:03 AM  So dia ni oin tak serupa bikin gimik murahan jugaklah. Sama lah konsep bingai ko sokong batak gimik. Gimikl ...


Gimik murahan tetap gimik murahan konsepnya
Sama jerrr kannnn

Aqiem milo bimbo depress dengan gimik gesel2 basah sama jerr konsepnya
Xde sapa yang lebih baik dr sapa ....pun
Quote ayjay 7-7-2018 11:18 AM
damian_lee replied at 7-7-2018 11:10 AM
Gimik murahan tetap gimik murahan konsepnya
Sama jerrr kannnn


Exactly.
Kalau ikut si Nab ni perhubungan sesama manusia malah percintaan sekalipun bukanlah sesuatu yg serious.
Patutlah dak2 zaman dia apatah lagi yg mengidolakan retis sampah macam dia saling couple mengcouple dan saban tukar couple macam tukar baju tak ada hal.
Quote RatuDunia94 7-7-2018 12:39 PM
Lebih kurang je konsepnya.. Betulkan dulu suara nyanyi live ko tu baru fikir nk buat gimik2 nim
Quote munchkin 7-7-2018 02:15 PM
damian_lee replied at 7-7-2018 11:10 AM
Gimik murahan tetap gimik murahan konsepnya
Sama jerrr kannnn


Gimik ni selalu lepas orang buat vetuskan satu perasaan pada org lain  hanya org buat gimik murahan je tahu. Lepas tu terang terang pada org lain. Org buat gimik will laugh about it.

Lepas buat gimik murahan nangis. Pastu delete gambar. And biarkan org gelar si aedy tu fboy. Kenapa delete kalau gimik. Sedangkan ada interview wartawan tanya mana gambt aedy she said check ig. So mana gambar aedy kalau betul gimik. Coverline.  Org bangang je prcaya.

Mak pak and peminat bingai setuju pulak buat gimik murahan melibatkan maruah perempuan nangis2 tu.  
Quote munchkin 7-7-2018 02:17 PM
ayjay replied at 7-7-2018 11:18 AM
Exactly.
Kalau ikut si Nab ni perhubungan sesama manusia malah percintaan sekalipun bukanlah ses ...

Gimik badan pun sentuh aedy. Refer gambar dia duduk sebelah aedy. Suku badan aedy terlindung dek ditindan minah ni

Quote ayjay 7-7-2018 05:50 PM
munchkin replied at 7-7-2018 02:17 PM
Gimik badan pun sentuh aedy. Refer gambar dia duduk sebelah aedy. Suku badan aedy terlindung dek d ...

Memang dari awal kemunculan dia hakak dapat negative vibes. Lepas tu bila tau dia bergimik menipu orang, terus tak suka dia. Kalau lawa takpe juga sedap mata memandang.
Quote nishikido 7-7-2018 05:58 PM
Eleh chipmunk...ko pon sama jugak.cuma bezanya ko xfamous dulu so orang xamik port pon ko putus cinta.org cuma kenal aedy je..HR lainnn..dia dah sedia famous sebab tu kena kecam
Quote munchkin 7-7-2018 07:30 PM
ayjay replied at 7-7-2018 05:50 PM
Memang dari awal kemunculan dia hakak dapat negative vibes. Lepas tu bila tau dia bergimik menipu  ...

Headline masa kecundang dengan aedy tu pun farah nabila 'tipu' bla bla. Euwww so cheap publisiti.

Lihat semua komen(30)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-2-2023 07:26 AM GMT+8 , Processed in 0.083367 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top