CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Aku Hadap Tonsil Pun Orang Kata Gimik!" - Ismail Izzani Kena Tempias Haqiem Rusli?

6-7-2018 03:12 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 7471| Komen: 17|Original author: Oleh: Saiful

Description: "Sekarang, aku yang menghadap jangkitan tonsil pun orang kata gimik!"
"Sekarang, aku yang menghadap jangkitan tonsil pun orang kata gimik!"

Kesian Ismail Izzani, menghidap jangkitan tonsil pun dikatakan gimik murahan. Bak kata pepatah, kerana nila setitik rosak susu sebelanga. Mungkin itu apa yang sedang berlaku dalam industri seni ketika ini.



Foto: IG Ismail Izzani

Gara-gara tindakan seorang penyanyi 'mempermainkan' isu kemurungan, habis artis lain terkena tempiasnya. Ismail Izzani yang baru-baru ini dimasukkan ke hospital mendedahkan ia disebabkan jangkitan tonsil.

Dia, bagaimanapun berasa terkilan apabila keadaannya disalah ertikan sesetengah pihak yang menganggap ia hanya gimik semata-mata.




Rata-rata netizen mendoakan Ismai cepat sembuh selain meminta dia menjaga kesihatan diri dengan baik.


Foto: IG Ismail Izzani

Namun, masih ada beberapa pihak menganggap Ismail sengaja menghangatkan lagi kontroversi membabitkan Haqiem Rusli.


Foto: Twitter

Eh, semakin banyak pula drama dalam industri seni tanah air ya. Apapun, semoga semuanya kembali seperti sedia kala. Mana-mana yang sedang menghadapi kejatuhan dalam karier, diharap dapat bangun semula dengan lebih kuat dan tabah. - CARI
20

Bagus
23

Marah
9

Terkejut
24

Sedih
15

Lawak
32

Bosan

Friends Rank (123 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote RatuDunia94 6-7-2018 03:21 PM
Ni pon selayaknya mereput.. Nyanyi mcm kemam alas kaki..
Quote umbut 6-7-2018 03:39 PM
Dua2 sibuk dengan rambut kat muzik video dorang..
Quote Orix 6-7-2018 03:42 PM
Whatever la dek
Quote mizruncing 6-7-2018 03:45 PM
another att seeker
Quote makneng 6-7-2018 03:47 PM
Gimik2 murah dikalangan penyanyi bbnu ni dimulakan oleh dek cumi cumi kan? Busuk sgt!
Quote Thuglife 6-7-2018 04:24 PM
adoioiii,,dh masuk 20 tahun pun kecoh pasal toncil..anak aku umo 5thn dh operate tonsil..  BBNU mmg poyo
Quote giyomi 6-7-2018 05:44 PM
Eeeeiiii...penyanyi dl ada gak yg muda2 tp takder yg berdrama...manja sgt diaorg ni skrng, cikit2 sentap
Quote Shinichikudo 6-7-2018 06:12 PM
Ko x reti duk dendiam enjoy the show ke dikkk..nk juga mencapub
Quote LembingDayanti 6-7-2018 07:02 PM
sebenarnya mail ni kalau kau kenal in person mulut makk aii kalah mulut betina....
Quote limaubali007 6-7-2018 07:08 PM
Dah kenapa ko ni mael lambung lantun oii.. hadap jala sakit tu.. tak payah sebok menyindir rakan retis.. perangai cam apa tah..
Quote ChildrenOfBodom 6-7-2018 07:20 PM
menyemak ja kau ni dalam dunia hiburan.. sampah elok mampus
Quote kiah_mai_pulak 7-7-2018 12:16 AM
RatuDunia94 replied at 6-7-2018 03:21 PM
Ni pon selayaknya mereput.. Nyanyi mcm kemam alas kaki..

Hahahhahahahahaaa.., meolsss duk imagin heshe duk kunyah alas kaki smbil nyanyi jgn menagis syg ku..

Meolss pun x berkenan sora n style nyanyi budak lembam ni. Kosserr
Quote 234126 7-7-2018 10:03 PM
Edited by 234126 at 7-7-2018 10:05 PM

Menghadap? or bahasa pasar mengadap? Apa lunch? Eh pening baca ayat dia ni
Quote CikTerompah 9-7-2018 11:08 AM
cepat chat je la...t boleh menari kpop...
Quote mat_arof 9-7-2018 11:25 AM
sebab tu x minat dengan BBNU ni semua...

artis BBNU banyak yang  propa dan minta perhatian je lebih...

bakat semua tahap 0



* sempat juga nak promo ni...jangan lupa GV5 akan datang nanti ...heheheh..

Quote mohdcrow 9-7-2018 11:37 AM
sapa nihhh???
Quote chinta89 9-7-2018 02:40 PM
so, mana2 retis sila diamkan diri kalau taknak kena kecam. sakit sikit2 tu x pyh nk dedahkan sgt. kalau mcm Puteri Balqis, Ardel Aryana yg btl2 sakit tu ok lah nk share (kena kanser kalau x silap)

Lihat semua komen(17)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-2-2023 08:26 AM GMT+8 , Processed in 0.094346 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top