CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Yang Pergi Masukkan Kabel USB Dalam Zakar Tu, Kenapa Dik?

6-7-2018 01:37 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 8498| Komen: 52

Description: Rasa ingin tahu remaja berusia 13 tahun membawa padah apabila dia terpaksa menahan sakit selepas kabel USB yang dimasukkan ke dalam zakarnya bersimpul dan tersekat di dalam saluran kencing.
Rasa ingin tahu remaja berusia 13 tahun membawa padah apabila dia terpaksa menahan sakit selepas kabel USB yang dimasukkan ke dalam zakarnya bersimpul dan tersekat di dalam saluran kencing.




Memetik METRO, remaja yang tidak didedahkan namanya itu memasukkan kabel berkenaan 20 sentimeter ke dalam zakarnya sebelum menyedari dia tidak boleh menariknya keluar.

Ibu bapa mangsa membawanya ke hospital berhampiran di wilayah Heilongjiang, China di mana pasukan perubatan menggunakan pelincir untuk menarik keluar kabel berkenaan.

Doktor, bagaimanapun gagal mengeluarkan kabel itu selepas remaja berkenaan tidak dapat menahan kesakitan. Mangsa kemudian dipindahkan ke Hospital Kanak-kanak Harbin pada keesokannya.



Foto: AsiaWire/METRO

Menurut Doktor Xu Liyan, remaja berkenaan memotong hujung kabel itu sebelum memasukkannya ke dalam zakar. Difahamkan, tindakan remaja berkenaan adalah disebabkan 'rasa ingin tahu' mengenai alat kelaminnya.

"Kabel itu dimasukkan hingga ke salur kencing di mana ia terbelit dan tersimpul. Apabila dia cuba menariknya keluar, kabel itu tersekat," katanya.

Doktor tiada pilihan selain menjalankan pembedahan bagi mengeluarkan kabel berkenaan. - CARI
20

Bagus
8

Marah
28

Terkejut
11

Sedih
10

Lawak
17

Bosan

Friends Rank (94 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kuzaime 6-7-2018 01:44 PM
{:smile mcm2 lah..
Quote lasagnaklcc 6-7-2018 01:49 PM
Besar sgt ke sampai blh masuk. 13 tahun baru...
Quote munchkin 6-7-2018 02:07 PM
Astaga

...
Quote nisako 6-7-2018 02:20 PM
aduiiiiiiiiii………..
Quote zameyla 6-7-2018 02:20 PM
ngilu pulak aku rasa..
Quote CiliPadiSedap 6-7-2018 02:22 PM
kalau angry bird besar lubang sumbu Sajat jangan cuba kail panjang usb
Quote tungkai 6-7-2018 02:25 PM
Nak download hape kat pundi kencing tu...?
Quote ell768 6-7-2018 02:26 PM
isk takde keje cari keje betul..dia nak charge anu ke mcmana ni??
Quote crazypink 6-7-2018 02:26 PM
mmg dah takda kerja sgt la tuh
Quote Catpaw 6-7-2018 02:40 PM
           
Quote multinicky 6-7-2018 02:42 PM
panjang wayar cabel tu..
Quote kecimpret 6-7-2018 02:42 PM
tungkai replied at 6-7-2018 02:25 PM
Nak download hape kat pundi kencing tu...?

nak caj henpon guna kepanasan air kenceng
Quote cicicumel 6-7-2018 02:50 PM
Bulu pon mcm x tumbuh lagi
Quote BoLapciOus 6-7-2018 02:54 PM
ish3...xsakit ke awal2 tu?curiosity kill the bird
Quote insulin 6-7-2018 02:56 PM
Takziah dikk. Patutnya kau gunalah Google untuk menimba ilmu pasal anatomi kau tu. Bukannya cucuk kabel USB ke anggota badan tu. Kan dah susah.
Quote saladin780 6-7-2018 02:56 PM
baca tajuk pun dah terasa ngilu di situhh
Quote insulin 6-7-2018 02:57 PM

Budak2 muda nak explore tapi tersilap caranya.
Quote RatuDunia94 6-7-2018 02:58 PM
Curiousity killed the cat.
Quote slavehunter 6-7-2018 02:59 PM
Aduhai dik.....ko dah kenapa dik.

Lihat semua komen(52)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 04:48 AM GMT+8 , Processed in 0.091047 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top