CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

'Dear Kak Ogy...' - Fauziah Ahmad Daud Pula Dikecam Netizen

6-7-2018 12:51 PM| Diterbitkan: Cari-Nurulain| Dilihat: 13388| Komen: 44|Original author: Oleh: Ain

Description: Gara-gara menyelar tindakan sekumpulan penyokong Datuk Seri Najib Tun Razak membuat kecoh di perkarangan mahkamah, Fauziah Ahmad Daud dihentam pengguna Twitter yang tidak berpuas hati.
Foto: IG Ogy/Twitter


Gara-gara menyelar tindakan sekumpulan penyokong Datuk Seri Najib Tun Razak membuat kecoh di perkarangan mahkamah, Fauziah Ahmad Daud dihentam pengguna Twitter yang tidak berpuas hati.



Shaz Ahmad, menerusi postingnya memuat naik gambar sekumpulan peserta Bersih membuat kacau merosakkan harta benda awam berserta kapsyen memprovok Fauziah atau Kak Ogy.

"Kalau terpekik melolong depan mahkamah, Kak Ogy kata malu satu dunia tengok.

"Kalau merosakkan harta benda kerajaan macam ni, tak ada pulak Kak Ogy melalak!"
kecamnya.




Dakwaan individu berkenaan mendapat persetujuan pengguna lain yang turut menghangatkan lagi suasana.


Bila dah tua nyanyuk


"Dia lupa kot macam mana dia malukan peserta-peserta Akademi Fantasia depan rakyat Malaysia dengan komen menjatuhkan aib,"
komen netizen.


Foto: Twitter

Kalau asyik nak tuding-menuding begini, bilalah rakyat Malaysia nak bersatu hati memajukan negara dari semua aspek? - CARI
7

Bagus
12

Marah
3

Terkejut
7

Sedih
17

Lawak
8

Bosan

Friends Rank (54 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote otai_g 6-7-2018 01:00 PM
Karma la tu. Btl jgk. Komen dia bila jd juri pun mcm pundek jgk. Walhal lagu dia aku rasa sebiji tu je. Bkn pro singer pun.
Quote Cicisweets 6-7-2018 01:11 PM
Baru Ada akai
Quote danieladam 6-7-2018 01:25 PM
Nyanyi x sedap..berlakon over acting. Iols x penah suka ogy ni. Ingat berlakon je over acting, perangai pon sama ober!
Quote sekel 6-7-2018 01:31 PM
ramai gak macai or haters K.Ogy  
Quote cairel_azlie 6-7-2018 01:39 PM
Satu dunia tengok ponen dia dulu tak malu plak...haha
Quote gigi 6-7-2018 01:39 PM
apa2 pon yang terpekik dan terlolong tu memang tak bertamadun
Quote tombolpintu 6-7-2018 01:56 PM
Kahkahkah...hakak ogy ni selalu rasa dia je betoi
Quote mieymiey 6-7-2018 02:07 PM
HAHAHAHA. Kan dah kena ungkit segala mala pe'el sheols dulu kala
Quote seri_mawr 6-7-2018 02:09 PM
kannn...dah kena....cer diam2 sudah.....

bila kita ckp hal org lain..akan ada la org lain pulak ckp hal kita...

adeeiii...sampai bila mahu abis daaa.....
Quote munchkin 6-7-2018 02:11 PM
Gali lagi dekkkj
Quote batrishia 6-7-2018 02:17 PM
hahaha ko kecam org.. org kecam
kau balik.. trend skrg.. hadap jeala
Quote cmf_blingblings 6-7-2018 02:49 PM
Nobody is perfect
Quote PEPPERMAN 6-7-2018 02:55 PM
Tp aku rasa teguran tu tk kena sbb time Bersih bukan artis yg buat kacau.
Tp d mahkamah aritu artis yg mroyan
Quote Nenasketum 6-7-2018 02:59 PM
PEPPERMAN replied at 6-7-2018 02:55 PM
Tp aku rasa teguran tu tk kena sbb time Bersih bukan artis yg buat kacau.
Tp d mahkamah aritu arti ...

Aku stuju pendapat ni dan ada laporan yang buat kacau tu adalah puak2 Umno iaitu geng seperti Jamban. Kalau macam ni geng Umno nak berhujah, you guys are doomed.
Quote RatuDunia94 6-7-2018 02:59 PM
Salah sorang pelakon yg iols x minat tgok cara lakonan.. Overacting.. Selain Fauziah Nawi.
Quote Hypothetically 6-7-2018 03:15 PM
Stand yr ground Kak Ogy. Kalau org tu cakap hak dia utk sokong siapa, consider this yr right to speak up for yrself in yr own space.
Quote boyagombak 6-7-2018 04:28 PM
Elli Suriyati tu nmpk benar obernya mcm dlm lakunan filem Ku Melalak X Dapat Dedak,Dimanakan Kucari Ganti...
Dalam Bersih tu ada  segmen provakasi dari SB yg menyamar jd peserta lalu ada peserta termakan umpan. Maka yg SB tu x kena apa, peserta kena tibaila kaw kaw punya...maka terjadilah balas dendam...
Masa Anuart bwk mahkamah dahulu pun x adanya pesera reformasi kacau depan court.
Nak buat reformasi sila buat didataran, Sogo, TAR atau rumah masing2
Reformasi
Reformasi
Reformasi
Jerit aq kt depan rumah...x adala plk polis nk tangkap
Quote Leeanne88 6-7-2018 07:17 PM
Susahnya nak komen/bagi pendapat atau nak luahkan sesuatu sekarang ni sebab nanti habis semua perbuatan di masa silam orang korek balik
Quote newyork 6-7-2018 07:23 PM
Apadal dgn gambp tu..tak nampak dia pecahkan kereta pun

Lihat semua komen(44)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 10:50 AM GMT+8 , Processed in 0.088519 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top