CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Anak Normah Damanhuri Persenda Kematian Adam Rayqal

6-7-2018 11:58 AM| Diterbitkan: Cari-Nurulain| Dilihat: 37404| Komen: 171|Original author: Oleh: Ain

Description: Dalam pada rakyat Malaysia bersedih dengan pemergian adik Adam Rayqal yang penuh tragis, beberapa individu selamba menjadikan isu itu sebagai bahan jenaka.
Dalam pada rakyat Malaysia bersedih dengan pemergian adik Adam Rayqal yang penuh tragis, beberapa individu selamba menjadikan isu itu sebagai bahan jenaka.

Baru-baru ini, posting seorang pengguna Twitter tular di laman sosial kerana membuat kenyataan berani mati  yang biadab dan tidak sensitif.


Tak sedih pun


"Budak kecil memang selalu menyakitkan hati,"
tulisnya.


Foto: Twitter

Terbaru, anak kepada pelakon veteran Normah Damanhuri iaitu Liana Rosli pula memuat naik gambar bersama ibunya berserta kapsyen yang mencetuskan kemarahan orang ramai.

Liana yang sering memuat naik gambar dan video yang disifatkan tidak senonoh, kali ini memuat naik gambar berserta kapsyen gurauan.




Foto: IG Liana Rosli

Namun, gurauannya itu adalah tidak bertempat kerana tidak memikirkan perasaan orang ramai yang masih bersedih dengan kematian kanak-kanak terbabit terutama ibu bapanya.

"Nasib baik dulu mak tak hantar rumah pengasuh. Kalau tak, mahu beku..."
tulisnya.



Lantaran itu, orang ramai mengecam tindakannya yang seolah-olah mempersendakan kejadian menimpa Adam Rayqal.


Buruknya perangai




Dalam masa sama, netizen tertanya-tanya, bagaimana boleh wujud orang yang tiada hati perut seperti mereka.

"Macam mana dia boleh rasa benda ni kelakar?" selar netizen.


Foto: Twitter

Kami di sini juga tertanya-tanya bagaimana Normah berdepan tempias kecaman yang dilemparkan terhadap sikap anaknya itu?

Apapun, semoga keluarga arwah tabah mengharungi ujian daripada Tuhan ini. Semoga ada sinar baru menyinari keluarga mereka selepas ini. - CARI
42

Bagus
28

Marah
43

Terkejut
25

Sedih
31

Lawak
14

Bosan

Friends Rank (183 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote aderaderker 6-7-2018 12:07 PM
Dah muka buruk, perangai huduh.
Pakej lengkap seorang betina.


Quote kuzaime 6-7-2018 12:08 PM
bila tangan lagi laju dr akal..mcm ni lah gayanya
Quote mieymiey 6-7-2018 12:12 PM
Pernah ker sheols ni berperangai helok?
Quote BoongaKertas 6-7-2018 12:14 PM
tak terkejut. sheols ni mmg layak utk didoakan jer lah yg baik2. penat dah tgk perangai sheols yg krik krik tu. sian acik normah.
Quote sukacactus 6-7-2018 12:16 PM
Kalau ko xboleh membanggakan mak tu, jgn la plak ko buat org mengata...kan dah terkena tempias kat mak skali
Quote cikatilia 6-7-2018 12:17 PM
aku nampak dia persis pondan dahaga perhatian

and dia ada suami eh?
puas belek ig dia sampai ijau aku xjumpa2
Quote kiah_mai_pulak 6-7-2018 12:17 PM
Berkeladaknya cleavage nan ado sheolss
Quote lolen 6-7-2018 12:27 PM
muka liana rosli ni sebijik bapok!!
Quote EvieWanKenobi 6-7-2018 12:49 PM
semoga Allah membalas kata2nya..
Quote tomaz 6-7-2018 12:52 PM
Layak dibekukan otak dia ni
Quote lola 6-7-2018 01:05 PM
Klo kena anak sendiri br dia tau kot..time tue ko pki la jamu yg ko jual tuk hidupkan anak ko..btw dia tue dh kahwin ke blm
Quote sueburn 6-7-2018 01:09 PM
Attention seeker, sanggup kena kecam demi nak bagi up nama. Spesis hanat.
Quote DayangKirana 6-7-2018 01:27 PM
what do u expect from her..
no brain, no heart, no attitude, no respect... pendek belaka, no sokmo..
she's a tramp..
Quote mamapea 6-7-2018 01:32 PM
ko beku dr baby lg kan bagus...xde la dok menambahkan dosa...
Quote nazriatie 6-7-2018 01:39 PM
cikatilia replied at 6-7-2018 12:17 PM
aku nampak dia persis pondan dahaga perhatian

and dia ada suami eh?

X silap iols,ada laki dia ni..iols tgk gmbr ry last year..sheols salam dgn laki dayus sheols
Quote honeybee1802 6-7-2018 01:39 PM
Eiii.. Seram hakak.. Agaknya babysittwr yg bekukan arwah ni ada mind mcm ni ker?
Quote epis 6-7-2018 01:56 PM
BODOH                        
Quote adel7 6-7-2018 02:00 PM
patutnya die ni yg patut disumbat dlm freezer. biadappppp
Quote IchiNiSan 6-7-2018 02:07 PM
Otak beku dia ni. Bodoh.

Lihat semua komen(171)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 05:54 AM GMT+8 , Processed in 0.090676 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top