Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Top 10 Artis Diboikot Sepanjang Zaman, Ini Guideline Kepada BBNU!

6-7-2018 04:01 PM|Oleh: Azza | Dilihat: 8741| Komen: 81


Kisah Haqiem Rusli yang mengalami kemurungan kemudiannya kembali menyanyi serta isu mempergunakan rakan artis sangat hangat diperkatakan. Tidak cukup itu, ramai juga artis lama yang menyatakan pendapat menerusi laman media sosial masing-masing.

Hal ini membuatkan seorang netizen (mungkin juga bekas forumner Cari.com.my berdasarkan pengetahuan dan lenggok bahasa) membuat senarai artis-artis yang pernah diboikot di Twitter. Jom kita baca.


Foto : Twitter









Rasa-rasanya BBNU tidak tahu mengenai isu ini kerana ramai yang baru lahir ketika insiden ini berlaku.


Jadi, kita lihat artis mana yang sangat diboikot itu.



Wow! Ulasan yang panjang dan padu seolah-olah Jefri ini wartawan hiburan yang sekian lama bergelumang dalam dunia hiburan. Malahan Jefri juga menyenaraikan dua isu yang juga diingati.


Ada juga netizen yang menyenaraikan Fazura sebagai momen yang harus dicatat dalam sejarah dunia hiburan.



Ini bermakna, selain bakat, artis juga harus bijak menangani kontroversi supaya tidak diboikot. Biarpun dahulu tiada media sosial, namun wujudnya media cetak dan media elektronik tetap memberi impak kepada periuk nasi artis. Lebih-lebih lagi dengan adanya teknologi di hujung jari, setiap orang berhak melontarkan sebarang komen. Jadi, awas! - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 81
Komen

Previous : 'Sedar Diri, Kau Tu Dah Sendu' - Hos Teruk Dimaki Pemanggil Misteri

Next       : Tahniah! Pelakon Filem Mualaf Genggam Sarjana Muda Kelas Pertama

Komen Terbaru

Quote jefri90 11-7-2018 01:31 AM
beta_carotene replied at 10-7-2018 01:44 AM
Adakah ini @jefri90 dari felda chemomoi???
Mohon bela diri jika bukan.. tq

errrrrrrrrr noooooooo.. apeni?? twitter pun takde lah kat dunia ni banyak je nama jefri ye...


ps: lets ke Israel next year Eurovision

Lain-lain Komen

Quote Tukul.Besi 6-7-2018 04:04 PM
Kurlasss jefri90 a.k.a sepitsiput kian mendonia yach
Quote exclusive_vvip 6-7-2018 04:12 PM
retis 70-an,80-an takde ke yg penah kene boikot?
Quote sekel 6-7-2018 04:21 PM
wartawan hiburan Malaysia mmg POYO
Quote mieymiey 6-7-2018 04:25 PM
Wow, tokpit ker ittewww?
Quote de_ikea 6-7-2018 04:37 PM
Itu jeffri kokping ke? Syabas!
Quote MatDeghem 6-7-2018 04:40 PM
Artist yg buat Tudung launching di Zouk??
100 ribu followers elang. Sampai ada acik bakar tudung ...
jualan tudung dah tak top top meletop lit lit   



Quote AbukRokok 6-7-2018 04:41 PM
mcm kenal je ayat tulisannya
Quote Fazzbulous 6-7-2018 04:46 PM
Si hanez suraya xde ponnn.. Hilang dari radar trus.. Hihihi
Quote kiah_mai_pulak 6-7-2018 04:54 PM
Cari Azza ni tokpitput ke???? Takkan la gigih duk stalk tweet sekor2 utk jadi bahan gosip porum??
Quote kiah_mai_pulak 6-7-2018 04:55 PM
Welcome back tokpitput!! Hehee
Quote wordlife 6-7-2018 04:57 PM
sepitsiput? terus gue bilang wow gituh?
Quote Lorra2411 6-7-2018 05:07 PM
Hamis Suraya patut ada dalam senarai. sama juga dgn Hajjah Neelopak.
Quote lucky_peace 6-7-2018 05:08 PM
kisah rosnah mat aris di gam?
Quote Orix 6-7-2018 05:22 PM
Curlasttttt @katibism / tokpitput punya list
Quote beeeee 6-7-2018 05:26 PM
begitu padat sendat hahah
Quote melinda_kerr 6-7-2018 05:30 PM
curlast @jefri09 hehhe tp kisah hajah lopa diboikot netizen kes lopazouk?
Quote fazamania 6-7-2018 05:47 PM
Ada shila hamzah kesahh?
Quote September14 6-7-2018 05:50 PM
Rasanya yg plg teruk shila amzah trus sendu nma dia kt malaysia pdhal tgh mendonia
Quote aku_best 6-7-2018 06:19 PM
Bau2 tok pit put jer artikel nih

Lihat semua komen(81)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.043368s Gzip On
To Top