CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

'Sedar Diri, Kau Tu Dah Sendu' - Hos Teruk Dimaki Pemanggil Misteri

5-7-2018 05:20 PM| Diterbitkan: Cari-suzy| Dilihat: 12338| Komen: 54|Original author: Oleh: Suzy

Description: Manusia macam ni pun wujud ke? Sengaja membuat panggilan hanya untuk meruntuhkan semangat seseorang? Artis juga manusia biasa yang mempunyai hati dan perasaan. Walaupun ada yang terpaksa kelihatan kua ...


Manusia macam ni pun wujud ke? Sengaja membuat panggilan hanya untuk meruntuhkan semangat seseorang? 

Artis juga manusia biasa yang mempunyai hati dan perasaan. Walaupun ada yang terpaksa kelihatan kuat apabila dikecam dengan pelbagai kata-kata, namun ada juga yang hanya mampu menahan rasa dan menangis sendirian. 

Walaupun begitu, inilah yang dikatakan rencah dalam dunia artis. Sedangkan artis kurang popular pun menerima kecaman inikan pula artis popular. 

Baru-baru ini, nasib malang menimpa seorang hos dari stesen televisyen swasta. Hos yang menggunakan nama realckfaizal menerusi Instagram memaklumkan dia menerima panggilan misteri yang meminta dirinya untuk sedar diri kerana kariernya kini sudah suam-suam kuku.




Faizal mendakwa seorang pemanggil yang dipercayai wanita menghubunginya dan mengeluarkan kata-kata hinaan. Wanita yang dikatakan Faizal daripada ‘ahli keluarga sendiri’ itu telah mengatakan Faizal seorang artis sendu, tidak popular dan tidak mempunyai kerja. 

Bagaimanapun, Faizal sendiri mengakui dirinya kurang popular kerana itu dia bekerja kuat mencari rezeki. Fazial berasa kesal dengan perbuatan wanita tersebut kerana sedikit sebanyak kata-kata itu telah meruntuhkan semangatnya. 

Simpati dengan nasib Faizal, penyanyi Datuk Seri Siti Nurhaliza dan Janna Nick meninggalkan komen memberikan sokongan kepadanya. 


Foto: IG realckfaizal

Siapa yang berani buat panggilan menghina tu? ‘Ahli keluarga sendiri’ itu maksudnya dari syarikat yang sama ke? Tak baiklah macam tu, seperti kata Siti, tak perlulah dengki dan iri hati dengan rezeki orang lain. Bertabahlah ya, kami doakan rezeki Faizal makin bertambah selepas ini. - CARI
21

Bagus
10

Marah
18

Terkejut
16

Sedih
19

Lawak
19

Bosan

Friends Rank (103 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Rhyno 5-7-2018 05:35 PM
Who are yous????????????????
Quote sokmogitu 5-7-2018 05:47 PM
Peminat Tajul yg tak puas hati Tajul kena gomol dgn mamat ni dlm Bas Ria ke yg call?
Quote sokmogitu 5-7-2018 05:47 PM
Peminat Tajul yg tak puas hati Tajul kena gomol dgn mamat ni dlm Bas Ria ke yg call?
Quote chazey 5-7-2018 05:47 PM
Rhyno replied at 5-7-2018 05:35 PM
Who are yous????????????????

Ko nih. Kang tambah tersayat hati heols jika heols masuk porem baca komen.
Quote NadineNajmie 5-7-2018 05:49 PM
Ck pondan ni elok lupus menyesakkan mata meols tengok host jantan tak cukup jantan..
Quote buragazz 5-7-2018 05:49 PM
Tapi kan dari si Haze rambut blonde celup tu baik dia ni..
Quote doubleA 5-7-2018 05:56 PM
Apapun memang tak patut la telefon semata2 nak maki teruk sangat perangai pemanggil tu. Harus la dia termanggu-manggu jawab call tiba2 kena maki bukan dia curi duit ke tipu orang ke. Dia kerja untuk cari makan betul la dia cakap. Iols simpati. Semoga murah rezeki ckwhoiolspuntakkenal. Takpe tak kenal pun iols doakan yg baik2 utk chuols. Be strong
Quote edoraixora 5-7-2018 06:31 PM
glamer ke dulu....tak kenal pun
host rancangan gapo
Quote HannahMontana 5-7-2018 07:09 PM
ctcaras pun terasa kena maki ....muahahahhaha terasa begitu sendu kannn sheingga program bodo pun turut serta demi nak bayar bil bil
Quote merrissa 5-7-2018 07:41 PM
kisah kak hasanah versi retis ke ni

erkkkk jap ...dia ni pengaacara trek selebriti ke ek....rs mcm ok je..
Quote minah_selekeh 5-7-2018 07:43 PM
Hadam je la.. Ko sendiri mengaku kesenduan ko kan.. Grow up! Semua benda pun nak mengadu kat social media ke?
Quote eLiaD 5-7-2018 07:55 PM
awal dulu dia penah jd host chef utk prog masak tv alhijrah ok je tp lps dia wat prog bas yg ala2 casting couch suh buka pakaian tu trus aqu menyampah doh
Quote kiah_mai_pulak 5-7-2018 07:58 PM
buragazz replied at 5-7-2018 05:49 PM
Tapi kan dari si Haze rambut blonde celup tu baik dia ni..

Haze tu mmg mngaku dia pondan kan masa interview geng2 ponen aritu
Quote MrsKobis 5-7-2018 08:12 PM
Ya Tuhannn dia nih bingit okeh. Koser!
Quote RatuDunia94 5-7-2018 09:19 PM
CK stand for? Cium Ketiak?
X mungkin lah Calvin Klein kan..
Quote September14 5-7-2018 09:23 PM
RatuDunia94 replied at 5-7-2018 09:19 PM
CK stand for? Cium Ketiak?
X mungkin lah Calvin Klein kan..

Cik ku kut
Quote bambimo 5-7-2018 09:33 PM
RatuDunia94 replied at 5-7-2018 09:19 PM
CK stand for? Cium Ketiak?
X mungkin lah Calvin Klein kan..

che kamarul...
Quote prettyuglybabe 5-7-2018 09:38 PM
keluar cerita hasanah demi simpati ke?
Quote matchstick 5-7-2018 09:45 PM
Series ke ada org sanggup call nk dkt maghrib plak tu semata2 nk maki hos sendu gini.. Kalu sekadar rekaan je tahniah lah sbb berjaya buat aku sedar kewujudan ko. Teruskan usaha

Lihat semua komen(54)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-2-2023 09:11 AM GMT+8 , Processed in 0.087928 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top