CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Tiada Lagi Cerita Baby" - Isteri Amy Search Keguguran

5-7-2018 02:19 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 12992| Komen: 48|Original author: Oleh: Saiful

Description: "Degupan itu akhir nya terhenti dan hilang dari pandangan."
"Degupan itu akhir nya terhenti dan hilang dari pandangan."

Kecewa, sedih dan pilu. Itulah apa dirasakan Amy Search ketika ini apabila isterinya, Norhasniza Hassan atau Nourish mengalami keguguran.





Berita sedih itu dikongsikan penyanyi rock legenda berkenaan menerusi Instagramnya berserta rakaman video ketika Nourish menjalani pemeriksaan doktor.




Walaupun reda, Amy tetap bersedih dengan dugaan itu, namun berharap akan ada sinar baru mewarnai hidupnya sekeluarga.

"Alex, Sania dan Qaqa tertunduk saat mendapat berita ini. Qaqa menangis teresak esak. Kini, tiada lagi cerita baby yang bakal mereka miliki antara mereka.

"Moga kami semua reda dengan dugaan yang tak terpandang ini. Aku pasti dugaan itu datang bersama keindahan dan sabar itu sama seperti berbesar hati dengan dugaan-Nya,"
luah Amy.

Menurut Harian Metro, pasangan itu berumah tangga pada 2003 dan dikurniakan tiga cahaya mata iaitu Alexander Zulkarnain, 14, Sania Samara, 13, dan Qaqa At-Tameemi, 9.

Selain Nabila Huda, 34, hasil perkahwinan pertama dengan Faridah Fadzil, Amy juga dikurniakan seorang anak perempuan iaitu Irisha Myra, 21, menerusi perkahwinan ketiganya bersama Roslisa Ahmad.

Semoga Amy dan keluarga tabah menerima dugaan hidup ini. - CARI
25

Bagus
10

Marah
10

Terkejut
22

Sedih
21

Lawak
18

Bosan

Friends Rank (106 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote itsmeshikin 5-7-2018 02:35 PM
Salam Takziah
Quote doubleA 5-7-2018 02:42 PM
Sedihnya. Takziah utk amy search sekeluarga especially nourish
Quote sofiazara 5-7-2018 02:46 PM
sperma tua kot. tak mampu bertahan.
Quote myakayina 5-7-2018 02:53 PM
dah takde rezeki..
Quote alesandra 5-7-2018 03:15 PM
sejak kes gado2 ngan nabila tu..malas nak kesian
Quote lazim 5-7-2018 03:17 PM
heols x salahkan nabila ke bagi bini heols stress
Quote CrowneGlory 5-7-2018 03:23 PM
mulut selain perangai mcm puaka...baby tu pun ngeri nk keluar... apapun kompom abil kena tuduh ni... bersedia abil....
Quote ajak_ajak 5-7-2018 03:29 PM
walau camna pun mulut dia..

tp toksahlah dok kata ttg keguguran dia
kita, anak cucu kita yg perempuan
belum tahu lagi nasib di masa hadapan
Quote chicozinn 5-7-2018 03:34 PM
takziah nourish..xpe la amy, anak2 yg lain tu lagi mendambakan kasih sayang seorang ayah..
Quote BoLapciOus 5-7-2018 04:01 PM
sofiazara replied at 5-7-2018 02:46 PM
sperma tua kot. tak mampu bertahan.

kikikiki
Quote bukan_ustazah 5-7-2018 05:14 PM
sheols depress ke sampai gugur?  dah tahu mengandung kurangkan lah perangai ibu tiri tu .. maaf maafannn
Quote jlo 5-7-2018 05:19 PM
takziah ...
Quote munchkin 5-7-2018 06:08 PM
Salam takziah
Quote kiah_mai_pulak 5-7-2018 06:14 PM
Kesiannn.. nk maki2 kn kena kecam lak ngn acik porem. Hehe
Quote she 5-7-2018 06:17 PM
Lepas ni kuor cite pulak Nabila punca sheols stresss bla bla bla

Anak yang kecik tu umur berapa hinggakan tertunduk kesedihan

Time2 kisah adik Adam Haiqal ni sob sob
Quote beautifulliar 5-7-2018 06:56 PM
kiah_mai_pulak replied at 5-7-2018 06:14 PM
Kesiannn.. nk maki2 kn kena kecam lak ngn acik porem. Hehe

Meols pon mampu kesiankn sheols jah.Nk maki mcm tk proper plk dgn kejadian berkaitan rezeki ni sume keje tuhan.Mesti sheols n family sedih nk terima.Wlpon meols yaqqin sheols jugak stress melampau gak ms kes abil bongkar segala itu ari semua maki gak perangai nourish ni kt ig,so benda2 gini secara tk langsung mmg effect pada kandungan bila kita terlalu pikir.Bertabahlah and lps ni meols rasa netizen twist plot plk kesian kt sheols n persalahakn abil.Wait n see
Quote fazamania 5-7-2018 07:42 PM
Nabila huda mesti happy kan
Quote minah_selekeh 5-7-2018 07:58 PM
Tak mampu nak simpati lepas cerita dia buat jahat kat Nabila..
Quote L211 5-7-2018 08:08 PM
anggap je xde rezeki or maybe itu adalah kifarah barangkali

Lihat semua komen(48)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 05:55 AM GMT+8 , Processed in 0.103906 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top