CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Bebas Najib!" - Ellie Suriaty Bikin Hangat Di Mahkamah

4-7-2018 05:52 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 25198| Komen: 166|Original author: Oleh: Saiful

Description: Ramai akui, Ellie Suriaty Omar antara pelakon yang dapat menjiwai setiap watak diberi dengan mantap.
Ramai akui, Ellie Suriaty Omar antara pelakon yang dapat menjiwai setiap watak diberi dengan mantap.

Jadi, tidak hairanlah jika orang ramai melihat Ellie seperti sedang menjiwai wataknya sebagai seorang penyokong setia apabila lantang menyatakan sokongannya terhadap Datuk Seri Najib Razak di Kompleks Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur, hari ini.



Foto: FB Ellie

Menerusi sebuah video di Youtube, Ellie dilihat berkumpul bersama-sama penyokong mantan Perdana Menteri yang berteriak mahu Bahasa Melayu digunakan dalam sidang media Peguam Negara Tommy Thomas.


"Bebas Najib!"


Keadaan menjadi semakin kecoh dan hangat apabila Ellie kedengaran melaungkan supaya Najib dibebaskan.

Gara-gara tindakan berani itu, Ellie nyari ditahan pihak berkuasa, namun dibebaskan dengan budi bicara dengan syarat dia meninggalkan premis berkenaan.




Pelakon itu merupakan antara barisan selebriti yang menzahirkan sokongan padu mereka terhadap bekas pemimpin negara berkenaan.

Menerusi laman Facebooknya, Ellie juga memuat naik sebuah video bagi menyatakan kata-kata sokongan dan memberi semangat kepada Najib.


Loading FB Post...

Mungkin bagi sesetengah pihak, Ellie dilihat sebagai pejuang yang berani mempertahankan pemimpinnya daripada ditindas, namun dia tetap harus berhati-hati kerana setiap tindak-tanduknya sentiasa menjadi perhatian umum dan dikhuatiri ia boleh menjejaskan bukan sahaja imejnya, malah rakan artis lain boleh terkena tempias akibat tindakannya itu. - CARI
11

Bagus
14

Marah
15

Terkejut
20

Sedih
6

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (71 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote nandikar 4-7-2018 01:39 PM
Hidup Najib! Hidup Najib!


[youtube]0z3F1Oxa9nw[/youtube]

Quote mixed 4-7-2018 01:48 PM



Screenshot_20180704-134232.jpg

Quote myakayina 4-7-2018 01:52 PM
masih ramai yg sayangkan najib..
Quote novlin 4-7-2018 02:02 PM
kenapa semua wanita je yg beria? hat jate2 kecut telo ke nak wat gini?
Quote novlin 4-7-2018 02:03 PM
tp yg iols pasal... ppuan yg under umno ni mmg over time ngundi ke time kempen ke..
hat perempuan yg sokong PH aman2 jah sokong dr belakang...biar hat lelaki yg buat keje...
Quote asyriqa 4-7-2018 02:09 PM
Napa elly nmpak mcm org tua sgt2 mcm mabuk ketum pun ye
Quote miemiecha 4-7-2018 02:12 PM
kronologi please, mek xleh bukaaaaa
Quote abadi84 4-7-2018 02:17 PM
Ko sebut melayu...melayu...melayu..mcmlah najib tu wakil org melayu. Awatlah ES nmpk busuk nau
Quote Ferr_Remy 4-7-2018 02:24 PM
Nmpak beno Melayu bodoh2 cmni tak kisah ade pemimpin korup mcm ni.
Quote jalfa 4-7-2018 02:28 PM
X takut kena banned ke es
Quote umbut 4-7-2018 02:29 PM
Elie ni 24 jam selekeh
Quote sharlenetexas 4-7-2018 02:38 PM
Ellie boleh geng dgn @tobby
Quote gummygummy 4-7-2018 02:44 PM
balik pk nak buat drama lagi bagus
Quote Orix 4-7-2018 02:47 PM
Biasalah........... masing2 ad pendirian n pendapat masing2.....
Quote balakkampung 4-7-2018 02:48 PM
apasal pah bedah beriya2 sokong najib nih...ada issue pasal FINAS jugak ker...poyo la ko pah bedah...bini najib pon relaks jer dok kat rumah sambil makan kuaci tgk tv...bini orang lain gigih terjerit2 depan mahkamah...
Quote nisako 4-7-2018 02:53 PM
wth…………….
Quote beautifulliar 4-7-2018 02:56 PM
Elly suriati ni mmg 24jam bkerak ke ape
Quote munchkin 4-7-2018 03:01 PM
Orix replied at 4-7-2018 02:47 PM
Biasalah........... masing2 ad pendirian n pendapat masing2.....

Khan? Semua nak paksa paksa. Lantaklah depa nak sokong umnu ke pakhattan ke.
Quote umbut 4-7-2018 03:04 PM
munchkin replied at 4-7-2018 03:01 PM
Khan? Semua nak paksa paksa. Lantaklah depa nak sokong umnu ke pakhattan ke.

Memanglah semua ada pendapat masing3... tapi x yah terjerit2 mcm pompuan gila

Lihat semua komen(166)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 04:40 AM GMT+8 , Processed in 0.106773 second(s), 51 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top