Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Peminat Tak Restu Hubungan Ara Johari Dan Ismail Izzani

29-6-2018 04:54 PM|Oleh: Amirah | Dilihat: 5189| Komen: 62

Meroyan? Sampai macam itu sekali peminat Ara Johari dan Ismail Izzani selepas terlihat gambar mereka memakai baju berwarna sedondon di majlis hari jadi Ara.

Tambah pula melihat status ringkas yang dimuat naik di laman Instagram banyak peminat perempuan dan lelaki dikatakan meroyan.

Foto: IG Ara
Foto: IG Ara
Peminat seperti mempersoalkan dan tidak pasti benarkah kedua-duanya mempunyai hubungan istimewa atau sekadar hubungan ‘adik’ dan ‘kakak’ sahaja?

Tidak sangka pula sampai tahap begini peminat mahukan penjelasan dari kedua-dua artis ini dan sukar untuk merestui hubungan mereka.

Jika benar-benar bercinta sekali pun apa salahnya bukan? Mereka masih muda dan sama-sama boleh bantu-membantu meningkatkan produktiviti dalam kerjaya seni supaya boleh melangkah jauh dalam industri.

Foto: IG Ara
Tapi rasanya mereka hanya teman rapat sahaja. Jauh sekali untuk bercinta kerana masing-masing masih baru dalam bidang nyanyian dan banyak lagi impian yang perlu dicapai. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 62
Komen

Previous : Teruja Dengan Bayi Aliff Syukri, Sajat Nak Timang Anak Sendiri Tahun Depan

Next       : DSV Pecat PA Serta-merta Kerana Diugut? Ini Jawapan Iqbal

Komen Terbaru

Quote ayjay 4-7-2018 01:09 AM
Ara ni sejenis sajat ke? Looks so manly.

Lain-lain Komen

Quote ikinbest 29-6-2018 04:54 PM
comeiiii
Quote beeeee 29-6-2018 04:58 PM
eyuwwwww couple bbnu?
Quote RatuDunia94 29-6-2018 05:00 PM
Lantak ko lah nk couple dgn sape pon..
Quote BoongaKertas 29-6-2018 05:43 PM
sorry dik ara. sejak chuols buat2 lembam psl isu copyright masa posting igs movie dlm pggung dulu, iols dah cancel kan chuols.

to dik zani, sila jgn nak curang2 eh. iols debik nnti.
Quote giyomi 29-6-2018 05:59 PM
Sapa lak peminat bagi restu2 ni...sedangkan mak bapak tak bagi restu pon org masih kawen, ni kan lar peminat yg ntah siapa. Ppuan meroyan sebab syok sgt kat benda parking tepi tu kah??? hei budak2 sekarang ni
Quote miszclassique 29-6-2018 06:02 PM
Laa baru 21 ke? Ingatkan dah nak masuk 30
Quote virgo19 29-6-2018 06:03 PM
tak payah la bercinta sesama kawan, dah putus nanti susah.. kecuali kalau jenis open minded macam emma maembong dan zizan, dah putus pun masih boleh kawan dan bergurau senda.
Quote virgo19 29-6-2018 06:04 PM
lagipun mael tu muda sangat lagi, entah bila nak kawinnya tu.. ara jangan buang masa.
Quote scarletz 29-6-2018 06:10 PM
Si mael ni bkn baru berapa belas ke umur..baik ko jual ayam goreng satu RM1 confirm laku
Quote white01whale 29-6-2018 06:31 PM
Ara?? Perangai very the PPRT... Mana padan anak orka...
Quote melnanzz 29-6-2018 06:34 PM
Mael ni bukan dah curang sampai 6 kali kan... gilpren lama tu dah break dah ke
Quote lumie 29-6-2018 06:47 PM
Haha..hauknye
Quote lumie 29-6-2018 06:47 PM
Haha..hauknye
Quote munchkin 29-6-2018 07:01 PM
Sibuk je fans ni
Quote aammyy 29-6-2018 07:02 PM
melnanzz replied at 29-6-2018 06:34 PM
Mael ni bukan dah curang sampai 6 kali kan... gilpren lama tu dah break dah ke

Pasal dah break punya pasal la dah 6 kali kena curang baru nak reveal. Nak backup si pmpuan pun rasa mcm tak berbaloi.
Quote HYSB 29-6-2018 07:03 PM
white01whale replied at 29-6-2018 06:31 PM
Ara?? Perangai very the PPRT... Mana padan anak orka...

Mael anak ORKA ka? Kemain pdn r membongkak xnak smbung blajo
Quote kiah_mai_pulak 29-6-2018 07:12 PM
Ara Jo ni spesis Nazimah Jandha Rogayah Othman versi women.. gigih nk bgtau dia ni wanita tulen padahal mmg x leh lari dari ummah dlm lemari
Quote kiambang 29-6-2018 07:31 PM
Macam comel je mereka berdua ...
Quote SLAManya 29-6-2018 07:36 PM
Baru 21?
Masa i 21 i buat apa eh?
Baru habis dip rasanya

Lihat semua komen(62)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.046279s Gzip On
To Top