Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Cinta Tak Direstui, Ibu Pengantin Lelaki Dirogol Beramai-Ramai

29-6-2018 12:34 PM |Dilihat:5055| Komen: 79
Cinta tanpa restu keluarga menjadi punca ibu pengantin lelaki dirogol secara beramai-ramai oleh saudara-mara pengantin perempuan.

Laporan Desiblitz menyatakan,  Faisal Riza Pichaar mengahwini Shaheen atau Shano pada 2 Mei 2018 di mahkamah.

Malangnya selepas berkahwin, pasangan ini menerima ugutan melalui panggilan telefon daripada keluarga pengantin perempuan.

Difahamkan keluarga pengantin perempuan tidak gembira dengan perkahwinan tersebut dan mahu membalas dendam.

Gambar Hiasan
Kejadian yang berlaku Meer Hazar Khan, Muzaffar Garh, Punjab itu menyaksikan seorang lelaki bernama Abdul Kareem dan beberapa lagi anggota keluarga pengantin perempuan muncul di kediaman Pichaar pada 3 Jun lalu.

Mereka memecah masuk dan mencuri wang tunai dan barangan perhiasan dari rumah tersebut.

Pengantin perempuan dan ibu mertuanya diculik sebelum dirogol oleh lelaki yang dikenali sebagai Zahid, Shakil, Zafar dan Aamir.

Tambah sadis kejadian tersebut dirakamkan menggunakan telefon bimbit.

Susulan kejadian terbabit, Shano tidak menghubungi suami atau pihak pengantin lelaki lagi.

Bapa Faisal Riza, Hajra Kausar Pichaar telah membuat laporan polis dan mahu tindakan diambil ke atas perogol isterinya.

Malangnya, pihak polis seolah-olah tidak mahu memberi kerjasama dengan alasan tiada bukti untuk mengaitkan perogol-perogol terbabit.

Pihak polis mengklasifikasikan kes tersebut sebagai masalah keluarga dan tidak mengambil tindakan serius mungkin disebabkan ia merupakan perkahwinan atas dasar cinta. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
4
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 79
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote nononcrux 2-7-2018 02:31 PM
dodolgemok replied at 29-6-2018 10:27 PM
Pukistan dan India negara perogol yg wajib diboikot ummah bertamadun!

yang datang sini pon tak kurang juga buat onar dengan bini orang ye tak

Lain-lain Komen

Quote babyhubby85 29-6-2018 12:48 PM
i have no words for this ... awat depa yg belah sana india paki nie suka merogol???
Quote dodolgemok 29-6-2018 12:57 PM
Bodoh babi negara sial ni mmg kau rogol ke? India pukistan negara2 sial ni mmg kimak kan?
Quote shernazz 29-6-2018 01:37 PM
Org tua pon dirogol plak tu
Jilaka btol
Pompuan kat sana x selamat la..hadoi
Kasian.iols memikirkan.mangsa mangsa ni...iskkk
Quote Mahathirina 29-6-2018 01:42 PM
dodolgemok replied at 29-6-2018 12:57 PM
Bodoh babi negara sial ni mmg kau rogol ke? India pukistan negara2 sial ni mmg kimak kan?


Naseb baik ko leluhur Malaya..
Quote prettyuglybabe 29-6-2018 01:55 PM
semoga perogol mampus digelek lori..
Quote pyropura 29-6-2018 02:17 PM
Sunni semua yer? ingatkan Syiah laknatullah
Quote slavehunter 29-6-2018 02:19 PM
Nama islam semua....gila ke apa? Kalau tak restu kenapa blame mak lelaki, blame la lelaki tu.
Quote duri_durians 29-6-2018 02:20 PM
alasan nak merogol ke? semoga dijauhkan.
Quote iloveselangor 29-6-2018 02:23 PM
Bunting tak???
Quote sukacactus 29-6-2018 02:25 PM
Paki, India = sama
Negara khas utk lelaki
Kena rape pun hal keluarga katanya
Quote BoongaKertas 29-6-2018 02:26 PM
hrpnya punai perogol dihurung semut/anai2/lipas/lintah/cicak/vavi/cacing kerawit/cacing pita/badak sumbu dan byk lagi haiwan berbisa.
Quote sharlenetexas 29-6-2018 02:27 PM
Tgk tajuk dah agak dah india
Quote bangcak 29-6-2018 02:29 PM
mest polis taknak masuk campur.
'masalah kelorga' katanya
Quote cicicumel 29-6-2018 02:40 PM
Konek lelaki belah2 sana mmg jenis pakai suis kot.petik je tegang.
Quote gujiwa 29-6-2018 02:50 PM
bodonye polis nye.. geram plak aku..
Quote Artemesiaa 29-6-2018 02:50 PM
Elok diboikot ke negara sebegini manusianya jenis bertindak ikut suka jungle law membahayakan buat pelancong
Quote nononcrux 29-6-2018 02:51 PM
Pukistan ke
Quote M.Rose 29-6-2018 03:25 PM
Sebngst bngst mnsia msh wujud kt dunia ni lg
Quote samasam90 29-6-2018 03:30 PM
paling bangsat, lagi bangsat, polis kat sana yg tanggungjawabnya adalah melindungi rakyat..

Lihat semua komen(79)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049338s Gzip On
To Top