CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Salam Tangan, Cium Pipi. Fasha Sandha Dan Aidil Aziz Ada Hubungan Istimewa Ke?

26-6-2018 11:17 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 23225| Komen: 92|Original author: Oleh: Saiful

Description: Khabar angin yang mengatakan Fasha Sandha sedang hangat bercinta dengan pelakon Aidil Aziz memang sudah lama menjadi bahan bualan.
Khabar angin yang mengatakan Fasha Sandha sedang hangat bercinta dengan pelakon Aidil Aziz memang sudah lama menjadi bahan bualan.

Sebelum ini Aidil menafikannya dan menyatakan mereka berdua sekadar berkawan baik sahaja.


Foto: IG
Namun satu video yang tersebar baru-baru ini seakan mengesahkan yang mereka berdua ini memang mempunyai hubungan yang istimewa.

Mana tidaknya, Fasha dan Aidil kelihatan berpelukan di lapangan terbang.

Fasha siap cium pipi dan salam tangan Aidil lagi!


Aktres ini pernah mengakui dirinya sedang bahagia dengan seorang jejaka, tetapi sampai sekarang identitinya masih belum diketahui. Mungkinkah Aidil?


Aagkanya bila teka-teki ini akan terjawab?

Tak mungkinlah kawan biasa mahu bermanja macam itu kan?




Tunggu sahaja pengakuan dari mereka berdua nanti. -CARI
11

Bagus
10

Marah
14

Terkejut
4

Sedih
4

Lawak
13

Bosan

Friends Rank (56 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote barfi 26-6-2018 11:29 AM
WOWW bakalan thread hangat.. thread karats bertempur menjilat idola masing2 hehe
Quote barfi 26-6-2018 11:30 AM
Pelukan takmo lepas.. ciuman pun lahai agak2 arr kat kawasan open kot..
Quote minahmanja 26-6-2018 11:33 AM
diorg gi bercuti berdua ke..?
Quote adelea 26-6-2018 11:37 AM
iols nak makan popcorn and doakan yg baik2 utk fasha ..

harap fasha and aidil bahagia and diberi hidayah . aminnn
Quote BoLapciOus 26-6-2018 11:46 AM
selamat berbahagia..
Quote mieymiey 26-6-2018 11:49 AM
Tergamaknya sheols beraksi sedemikian di khalayak ramai. Dah tau diri tu public figure
Quote CardiGans85 26-6-2018 11:50 AM
Over nya la
Quote idakamaruddin 26-6-2018 11:53 AM
kalau btl sheols ngn aidil ni mmg btl la statement sis @Changa - asalkan berlaki asalkan pepet diusap hahahaha

mamat ni dh la bekas banduan...muka pn x berapa siap... belakon pn extra je... adoiii pashaaa dr jaws ko sebat ikan bilis je?


Quote Konahhh 26-6-2018 11:53 AM
minahmanja: diorg gi bercuti berdua ke..?


Konah pun rasa yg samaaa
Quote cikenet76 26-6-2018 11:57 AM
berpeluk sakan ekkk....dah SAH ke?
Quote besarkecik 26-6-2018 11:58 AM
Tahniah pasah.. Tahniah aidil.  Iols nak reneh jagung kejap
Quote eyansss 26-6-2018 12:02 PM
idakamaruddin replied at 26-6-2018 11:53 AM
kalau btl sheols ngn aidil ni mmg btl la statement sis @Changa - asalkan berlaki asalkan pepet diusa ...

serious bekas banduan???  wow...  atas kesalahan apa?
Quote idakamaruddin 26-6-2018 12:04 PM
eyansss replied at 26-6-2018 12:02 PM
serious bekas banduan???  wow...  atas kesalahan apa?

chuolss kan dia br gak released dr penjara kes dadah.. dia kene penjara dlm setahun lbh x silap

ni link

http://www.astroawani.com/berita ... a-aidil-aziz-144074
Quote pavlovachoc 26-6-2018 12:16 PM
klu amek gmbr mmg kene bergaya mcm org sakit pinggang eh ....
Quote BoongaKertas 26-6-2018 12:19 PM
idakamaruddin replied at 26-6-2018 12:04 PM
chuolss kan dia br gak released dr penjara kes dadah.. dia kene penjara dlm setahun lbh x silap
...

"Macam-macam perkara yang saya pelajari, saya lebih menghargai keluar dan mendekatkan diri kepada Allah.








ironinya ayat abam aidil ni.
Quote eyansss 26-6-2018 12:22 PM
Edited by eyansss at 26-6-2018 12:33 PM
idakamaruddin replied at 26-6-2018 12:04 PM
chuolss kan dia br gak released dr penjara kes dadah.. dia kene penjara dlm setahun lbh x silap
...

kisahnya...  haduhai...  tolong la pasah...  kaki dadah ni bahaya...  end up nanti merana hidup...
Quote fadz84 26-6-2018 12:25 PM
eyansss replied at 26-6-2018 12:22 PM
kisahnya...  haduhai...  walaupun anak dato seri, tapi tolong la pasah...  kaki dadah ni bahaya... ...

Anak dato seri ke aidil ni?
Quote eyansss 26-6-2018 12:35 PM
fadz84 replied at 26-6-2018 12:25 PM
Anak dato seri ke aidil ni?
Seorang pelakon popular, Aidil Aziz, 29, (gambar kecil) dan anak seorang tokoh perniagaan bergelar Datuk Seri ditahan polis bagi membantu siasatan berhubung kes menanam pokok ganja serta memiliki senjata di sebuah banglo� Jalan Ampang Ulu di sini pada Sabtu lalu.
aku salah baca...  tak perasan dan disitu...  hahahaa...  baca dalam keadaan mamai ngantuk ni bahaya weih...
Quote azwanaliori 26-6-2018 12:35 PM
Samo jo over mcm nenod dulu xde ikatan beriye bercenta berpeluk bercium berklabing kulu kilir

Sbb tu la iols nympah dan x hengen memuja idup beridolakan retis retis neyh

Lihat semua komen(92)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 12:08 PM GMT+8 , Processed in 0.071833 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top