CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Zahid Hamidi Yakin Umno Rampas Semula Putrajaya, Pakatan Tumbang

26-6-2018 11:01 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 4170| Komen: 35

Description: "Kita tahu mereka mereka goyah. Kita mempunyai ahli Parlimen yang paling ramai. Pilih saya dan saya tahu apa yang perlu dibuat."Itulah yang dikatakan oleh calon Presiden Umno, Datuk Seri Ahmad Zah ...
"Kita tahu mereka mereka goyah. Kita mempunyai ahli Parlimen yang paling ramai. Pilih saya dan saya tahu apa yang perlu dibuat."

Itulah yang dikatakan oleh calon Presiden Umno, Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi yang optimis dengan kejayaan parti itu merampas semula Putrajaya tanpa pilihan raya yang rumit. 


Ia berlandaskan ketidakstabilan kerajaan Pakatan Harapan pada ketika ini, petik Sinar Harian. 

Foto Bernama
Tambahnya, beliau mempunyai hubungan baik dengan semua orang termasuk Ketua Umum PKR Anwar Ibrahim serta orang di Sabah dan juga Sawarak. - CARI 
10

Bagus
13

Marah
8

Terkejut
20

Sedih
10

Lawak
7

Bosan

Friends Rank (68 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote creep_bite 26-6-2018 06:14 AM
Zahid ni nmpk tak cerdik dari dulu kini dan selamanya...semoga UMNO selamat dari memilih beliau sbg presiden.
Quote rykall 26-6-2018 06:24 AM
Apasal tgok Zahid ni rasa mcm menyampah betul...pleaselah pilih KJ ke yg lain2 asalkan jangan Zahid..ingat nak menarik semula undi golongan muda ni bukan senang...kalau Zahid Presiden...mmg lama lglah BN nk perintah. PH pun takdelah hebat sgt, jika skrg ni belum stabil pun sbb mereka mungkin sdg sesuaikan diri sbg kerajaan, jdi bg masa...ada 5 tahun lg utk rakyat tengok prestasi PH sbg kerajaan...
Quote kelana36 26-6-2018 06:29 AM
Zahid ni kalau lah pinochio hidung dia dah sepanjang 5 km agaknya..  

Ego, bongkak, penipu...  silap silap jadi macam Jamal jamban perasan ramai orang sokong dia, last last dapat 2 undi jer.
Quote tanakkampung1x 26-6-2018 07:05 AM
creep_bite replied at 26-6-2018 06:14 AM
Zahid ni nmpk tak cerdik dari dulu kini dan selamanya...semoga UMNO selamat dari memilih beliau sbg  ...

[youtube]359pFymI1GA[/youtube]

Aku tengok dia dlm video ni pun tahu tak cerdik

Konfiden ni walaupun sebutan lintang pukang
Quote monsterwife 26-6-2018 07:07 AM
Kalau zahid komedi makanya umno takkan menang lagi next pru.aku X kan pangkah kau le tambahan kalau ada anak kau dok menyibuk dgn nazri teksi samseng kampung pisang
Quote Simunggu 26-6-2018 07:10 AM
Edited by Simunggu at 26-6-2018 07:16 AM

UMNO & BN akan merampas putrajaya...itu pasti...kecuali PH membuat pembangunan & perubahan yg ketara bukan tiru BN punya idea mcm GST atau BRIM atau ECRL atau Pan Borneo atau bantuan pelajar atau bantuan peladang hatta harga RON95 rm2.20 adalah peninggalan BN....mereka kena bena identiti PH, idea PH sendiri..kalau setakat proton no.2 tu...aduh...
Quote asudau 26-6-2018 07:21 AM
selagi ada jamal jamban dalam umno...susah nak percaya kembali kepada dema
Quote gaara_X 26-6-2018 07:48 AM
Simpan je laa sembang tu....
Quote noor2 26-6-2018 07:57 AM
Selagi muka engkau wujud selagi tu umno takkan naik. ...

Pada pendapat aku umno boleh tumbangkan PH sekiranya wujud muka baru yang bebas dari segala kes korupsi dan hidup bersederhana. ..

Sebab ...ramai juga pemimpin PH yang hidup mewah melampau. ..dan tengah struggle kotakan janji2 untuk menaikkan taraf hidup rakyat. ..tambah2 Tun di hujung usia (moga Tun panjang umur)...tengah ada Tun pun banyak percanggahan pendapat sesama pemimpin PH. .ini kan bila Tun tiada  (naudzubillah )

Rakyat memang benci kan pemimpin umno yang  hidup bertunjangkan duit demi untuk diri dan famili mereka sendiri. ..laungan rakyat didahulukan adalah hipokrit sebelum ni. ...

Jadi umno boleh ja bangkit jika tukar pemimpin. .
Quote eLiaD 26-6-2018 08:00 AM
selagi cina india X sokong jgn harap bole menang
Quote roy3 26-6-2018 08:05 AM
Bg aku umno bole kembali memerintah jika ph buat mcm ape yg umno dulu buat antaranye menipu rakyat projek ecrl yg kata cuma rm55bilion tetapi tu cuma fasa 1 je belanja sbnr lebih 90bilion..kes derma pak arab pn menipu rakyar jugabetul die mmg baik dgn anwar..setakat ni aku rs xde statement die hencap anwar..
Quote DARSITA 26-6-2018 08:39 AM
Aii harap sangat saki baki ahli UMNgok mengundi utk KJ. Biar si jawa kertu ini terduduk tersembam ke lantai terus!

Ada hati lagi nak jadi pemimpin padahal dia 2 x 5 sahaja dgn Najib. Muka tak tau malu langsung!! Padan muka anak dia kalah ingat dia anak Jahid boleh menang tanpa bertanding? prfffhht
Quote DARSITA 26-6-2018 08:45 AM
noor2 replied at 25-6-2018 03:57 PM
Selagi muka engkau wujud selagi tu umno takkan naik. ...

Pada pendapat aku umno boleh tumbangkan  ...



PH akan tumbang bila "yang baru keluar" itu menjadikan parti PH parti Nuar & family. Nuar ni nampak gaya ada harapan mengubah structur parti PH. :-(


Quote noor2 26-6-2018 08:48 AM
DARSITA replied at 26-6-2018 08:45 AM
PH akan tumbang bila "yang baru keluar" itu menjadikan parti PH parti Nuar & family. Nuar ni n ...

Setuju kata2 Dar. ...harap family ni tunjuk dulu matlamat memerintah demi keadilan rakyat. ..bukan keadilan Anwar semata. ...
Quote doubleeleven 26-6-2018 08:58 AM
Hidup pun sogan...mati tak mahuuuuu
Quote matabelalang 26-6-2018 09:42 AM
Susah BN /UMNO nak menang balik...tengok lah apa jadi dgn Selangor, Penang dan Kelantan. Nak cakap pun tengoklah prestasi PH di negeri2 tersebut...
Quote vespa_oren 26-6-2018 09:58 AM
roy3 replied at 26-6-2018 08:05 AM
Bg aku umno bole kembali memerintah jika ph buat mcm ape yg umno dulu buat antaranye menipu rakyat ...

Dulu dia masuk ISA sbb anwar rasanyaz tpi sama spesis dgn lokman adam melompat
Quote mjla 26-6-2018 10:02 AM
Harap taun depan ada la PRU skali lg.
Tgn aku dah gatai nak pangkah beend ni.
Bg Mat Maslan jd piyem.
Quote SWORKS27 26-6-2018 10:07 AM
yaa...dalam masa 5 tahun ni..umno kena muhasabah diri..buang segala pemimpin tua yg x relevan dalam umno..antaranya..
nazri aziz
tajudin rahman
isa samad (ada lagi ka?)
abdul aziz kuty
rahman dahalan
dan juga...zahid hamidi sendiri

Lihat semua komen(35)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-1-2022 04:36 PM GMT+8 , Processed in 0.115138 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top