CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Dihina Tak Pandai Masak, Wanita Bunuh Suami Dan Ibu Mentua

26-6-2018 10:39 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 1972| Komen: 15

Description: Sering dihina kerana tidak pandai memasak, seorang wanita mengambil keputusan nekad untuk membunuh lima ahli keluarganya.
Sering dihina kerana tidak pandai memasak, seorang wanita mengambil keputusan nekad untuk membunuh lima ahli keluarganya.

Hindustan Times melaporkan, kejadian yang berlaku di Mahd, daerah Raigad India itu menyaksikan Pradnya Survase dari Khalapur membunuh suami ibu mentua, dua kakak ipar serta seorang biras.


Survase didakwa mencampurkan racun ular ke dalam kuah dal yang dimasak sempena majlis masuk rumah baru sebelum dihidangkan kepada tetamu yang lain.

Foto: Hindustan Times
Disebabkan itu, 88 tetamu yang hadir terpaksa dirawat di hospital.

Jurucakap polis,  Vishwajeet Kaingade berkata tertuduh dihina hampir setiap hari sejak perkahwinannya dua tahun lalu kerana berkulit gelap selain tidak dapat memasak dengan baik.


Sebelum itu tertuduh pernah bercerai dengan suami pertamanya sebelum berkahwin untuk kali kedua.

Tetamu yang menjadi mangsa mengalami mual, munta dan sakit perut.

Survase didakwa atas tuduhan membunuh, konspirasi membunuh di bawah Kanun Keseksaan India.

Jika disabit bersalah, dia boleh dikenakan hukuman mati. -CARI
25

Bagus
12

Marah
14

Terkejut
24

Sedih
11

Lawak
10

Bosan

Friends Rank (96 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote sarahmirza 26-6-2018 09:26 AM
Jaga2 la mak mertua, ipar dan biras from hell.

Quote kenarikelabu 26-6-2018 09:43 AM
Fuhhh. Berani mati punya marah nih.
Quote gujiwa 26-6-2018 09:54 AM
org dah masak kan.. kalau tak sedap pun.. puji la effort dia..

lainla kalau kau order kat kedai.. boleh la komplen.. ni dia susah payah kat dapur..
nak complain boleh je.. puji la dulu..
Quote duri_durians 26-6-2018 09:56 AM
YESSS you go girl!

#joke

penderaan mental itu buruk padahnya.
Quote nononcrux 26-6-2018 10:11 AM
penat masak dengan org cerewet ni..
Quote ira_229 26-6-2018 10:16 AM
bagus....sis setuju je dgn keberanian sis...u go gerl...
Quote prettyuglybabe 26-6-2018 10:26 AM
siapa in law from hell tu boleh la try
Quote chinta89 26-6-2018 10:46 AM
kesian kat tetamu yg tak bersalah.

yg kutuk2 dia tu, rasain!
Quote onexox97 26-6-2018 10:47 AM
jangan main main sama aci
Quote lolipopmanish 26-6-2018 10:48 AM
org tu dah penat2 memasak kat dapo, boleh pulak dihinanya..
mmg padan muka family mertua tu
Quote crazypink 26-6-2018 10:59 AM
klu dah hari2 kena hina mmg tak blh tahan
makan hati weiii nie dah tahap geram giler dah nie diracun terus
Quote Artemesiaa 26-6-2018 11:10 AM
Harus jadi pengajaran dan kesedaran buat semua
Quote besarkecik 26-6-2018 11:55 AM
Cakap pasal ular ni, i suka cerita naagin
Quote mdhelmi 26-6-2018 12:37 PM
Edited by mdhelmi at 26-6-2018 12:39 PM

nk putih carila minah saleh
Quote supernaturalee 26-6-2018 12:44 PM
putih sgt ke laki tu
dgn mertua biras ape semua

dh msk bg mkn pun nk komplen
msk sndiri lain kali
opss...dh kojol



Lihat semua komen(15)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-12-2021 05:17 AM GMT+8 , Processed in 0.078115 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top