CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Campak Bayi Dari Tingkat Dua, Ibu Warga Indonesia Ditahan

25-6-2018 01:56 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 15389| Komen: 133

Description: Seorang wanita warga Indonesia ditahan selepas dipercayai mencampak bayi lelakinya yang baru dilahirkan dari tingkat dua.
Seorang wanita warga Indonesia ditahan selepas dipercayai mencampak bayi lelakinya yang baru dilahirkan dari tingkat dua.

Video kejadian yang berlaku di sebuah bangunan di Hentian Kajang itu tular di media sosial.


Harian Metro melaporkan, wanita warga Indonesia berusia 20-an itu ditahan di perkarangan Hospital Kajang.

Timbalan Ketua Polis Daerah Kajang Superintendan Mohd Sabri Abdullah berkata,

“Permohonan reman terhadap suspek dibuat di Hospital Kajang, pagi ini bagi membantu siasatan mengikut Seksyen 317 Kanun Keseksaan kerana membuang bayi,” katanya.

“Siasatan awal mendapati pemilik sebuah restoran di kawasan berkenaan menemui bayi terbabit kira-kira jam 5 petang.

“Sebelum itu, dia mendakwa terdengar bunyi dentuman kuat di belakang restoran berkenaan ketika berada di dapur premis itu sebelum bergegas ke lokasi terbabit.


“Lelaki itu kemudian menemui bayi lelaki dalam kedaaan bogel tetapi masih hidup, di atas tanah."

Pemilik restoran itu kemudiannya menggunakan kain untuk membalut bayi berkenaan sebelum dibawa ke klinik berhampiran. -CARI
8

Bagus
10

Marah
29

Terkejut
10

Sedih
2

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (64 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Modngengade 25-6-2018 05:53 AM
[fbp]https://www.facebook.com/groups/hululangat/permalink/814706532059651/[/fbp]
Quote berusjamban 25-6-2018 06:27 AM
Hey bohsia...
kalau dah xnak anak tu ko hantar je rumah mak aku...
RUmah mak aku beberapa jengkal je dari situ. Gate x kunci...
Quote helicornia 25-6-2018 07:25 AM
hentian kajang ni ramai minah kilang warga lokal n asing
Quote Nana_Man 25-6-2018 07:25 AM
Ade org susah nk dpt anak.. ni yg ada main campak2 jer..
Quote aHoi83 25-6-2018 07:28 AM
Murung aku baca thread ni pagi2
Quote missDollie 25-6-2018 07:44 AM
Omaigod...babis nya campak jer..kenot brain..adoiii..
Quote noor2 25-6-2018 07:46 AM
Hukum bunuh terus. ...
Quote clarizsa 25-6-2018 07:47 AM
Sempat tgk bideo ni kt fb smlm
Sian baby
Dan geram gak dgn sorg tu kalut2 nak amik pic baby

Yg rakam bideo tu xpelaa
Cuma xtaula masih hidup ke x baby nya

Smpai skrg i xfaham knapa tuhan bagi anak kt org yg xmau
Yg nak cm i ni asyikla dihina konon tak layak dapat anak sbb x layak jd mak
I bela anak org pun ok je
Kenapa tuhan xmau bg i anak sendri
Quote sapeka 25-6-2018 07:47 AM
ramai binatang la ni
buat anak macam binatang
buang anak pon macam binatang

tapi ntah la
binatang pon sayangkan anak
mungkin ni setan
Quote insulin 25-6-2018 07:48 AM
Kenapa bayi tu dicampak? Meroyan selepas bersalin ke?
Quote MissNigga 25-6-2018 07:50 AM
dikhabarkan ... si ibu yang mencampak baby ni .... awek indon dari minang ...

masa nonton bidio ni semalam .. ingat berlaku kat Indonesia .. sebab mostly yang berada dikawasan berkenaan sumanya bercakap bahasa indon ....

yang jeleknya  ... sambil merakam .. deyols sempat berselfiw .. berwelfie bagai
Quote Knowlee 25-6-2018 08:03 AM
clarizsa replied at 25-6-2018 07:47 AM
Sempat tgk bideo ni kt fb smlm
Sian baby
Dan geram gak dgn sorg tu kalut2 nak amik pic baby

Terus berdoa. I pun teringin nak ada anak tapi belum kahwin lagi. Hari hari berdoa. Kita doa sama sama ye.
Quote aechae 25-6-2018 08:05 AM
Td nk g keja ad kucing mati kt bwh blok kpala pecah smpai terkencing pn x sanggup tgk dh...inikan pula baby org cmpak ke bwh
Quote jazaa100 25-6-2018 08:11 AM
Hidup lagi baby tu.....

Alhamdulillah panjang umor.....
Quote misc 25-6-2018 08:37 AM
Betulke masih hidup? Miracle baby.
Quote raihaneem 25-6-2018 08:46 AM
Gila ka
..rasa nak lempang n rotan puas2.
Hantae baoik kg tp kirim duit bulan2
Quote Burong_Hantuk 25-6-2018 08:47 AM
perbuatan orang gila meroyan
Quote Modngengade 25-6-2018 08:52 AM
MissNigga replied at 24-6-2018 11:50 PM
dikhabarkan ... si ibu yang mencampak baby ni .... awek indon dari minang ...

masa nonton bidio n ...

Area Hentian Kajang tu memang ramai foreigners,  ada Indon, Nepal, Myanmar, Arab, Nigga  dll....dah mcm ghetto...diorang duduk apartment shop lot ramai2

Quote leylapple 25-6-2018 08:54 AM
apabila maruah diri dah takda harga...

zuriat sendiri pun serupa sampah jer main campak2 buang

Lihat semua komen(133)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 10:59 PM GMT+8 , Processed in 2.176311 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top