Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Bayi 9 Bulan Dibunuh Kejam, Anggota Badan & Kemaluan Dipotong

13-6-2018 03:26 PM |Dilihat:2094| Komen: 15
Fenomena buang bayi semakin berleluasa bukan sahaja di Malaysia malah serata dunia.

Amat menyedihkan kerana masih ramai golongan wanita yang tidak mempunyai belas kasihan dan rasa tanggungjawab terhadap bayi yang dikandung.

Baru-baru ini, dilaporkan satu kes pembunuhan yang amat kejam berlaku di sebuah pekan Codajas di Amazon, Brazil.

sumber : Portal do ZACARIAS

Memetik laporan The Amazon Post, mangsa yang merupakan seorang bayi 9 bulan dilaporkan dipotong anggota badannya dan dicampak ke tong plastik.

Tong plastik tersebut ditemui sekumpulan kanak-kanak yang bermain di kawasan berhampiran tempat kejadian.

sumber : Portal do ZACARIAS

Hasil laporan ibu bapa kanak-kanak terbabit, pihak polis bergegas ke lokasi kejadian untuk menjalankan siasatan.

"Bayi itu diseksa dengan kejam sebelum meninggal dunia. Selain kepalanya dibelah dua, bahagian kemaluannya juga dikerat dan keempat-empat anggotanya tidak sempurna."

Selain itu, mangsa disyaki dibuang pada hari kejadian. Berikutan tiada saksi ketika kejadian berlaku, maka siasatan selanjutnya masih diteruskan.- CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
5
Bosan
4
Komen: 15
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote anisanim 7-8-2018 06:55 AM
Apalah kejam sangat buang stail gitu. Ramai je nak baby utk jadi anak angkat.. Kt fb elok2ade je group sedia terima anak angkat even status x sah tarap.. Huhu...

Lain-lain Komen

Quote naina 13-6-2018 03:28 PM
Bodoh dan mental ya pelakunya. Naik darah akak baca cmni. Semoga kifarah dasyat untuk mu wahai syaitan manusia. Semoga baby tu masa nak mati tiada rasa sakit seksa.
Quote ninjago 13-6-2018 03:33 PM
brazil eh.. pheww igtkan jadik kat M'sia.. nie cam keje satanist je! manusia normal tak buat camnie weh.. kejammmm!!!
Quote barfi 13-6-2018 03:40 PM
Allahuakbar baya2 anak aku je.. kemurungan aku baca
Quote Burong_Hantuk 13-6-2018 03:42 PM
saiko punya orang
Quote besarkecik 13-6-2018 03:54 PM
Memang aku hanginnn dengan manusia yang seksa bayi & binatang ni.
Quote KILL_NANCY 13-6-2018 03:57 PM
kalau jumpa musibat tu tolong hantar kat rumah saya.jangan hantar balai dulu.
Quote Lolalala 13-6-2018 04:13 PM
Tengah khayal ke apa sanggup buat mcm ni??
Quote DayangKirana 13-6-2018 04:18 PM
bodo...dah seksa, then bunuh..then kerat2 pulak..
memang level setan neraka jahannam dah nie..
Quote munchkin 13-6-2018 04:25 PM
Jumpa perpretrator esok buat serupa. Tapi potong satu satu biar dia seksa utk bbrp lama. Sial tol
Quote Mahathirina 13-6-2018 06:40 PM
ninjago: brazil eh.. pheww igtkan jadik kat M'sia.. nie cam keje satanist je! manusia normal tak buat camnie weh.. kejammmm!!!

Memang sana banyak black magic.  Babi pon jauh mulia..
Quote LautBiru52 13-6-2018 08:06 PM
Bukan setan dah ni tapi iblis
Quote Guccibamboo 13-6-2018 08:11 PM
Psiko....tp org Malaysia pun dah makin ramai psiko
Quote jue10 14-6-2018 04:50 PM
Pyscho btl. Kemurungan aku. Sedihnya. Sah la Org tu gila. Mental retarded.
Quote Catpaw 15-6-2018 03:57 PM
ade amal ilmu hitam ke seremmm la
Quote anisanim 7-8-2018 06:55 AM
Apalah kejam sangat buang stail gitu. Ramai je nak baby utk jadi anak angkat.. Kt fb elok2ade je group sedia terima anak angkat even status x sah tarap.. Huhu...

Lihat semua komen(15)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.086852s Gzip On
To Top