Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Kain Terbelah Sampai Nampak Betis Katanya, Pakaian Neelofa Jadi Kecaman

13-6-2018 03:21 PM|Oleh: Amirah | Dilihat: 14235| Komen: 95

Penampilan Neelofa memang sering menjadi perhatian ramai.

Bijak bergaya, semua yang dipakainya memang nampak elok dan cantik.

Foto: IG Neelofa


Namun kadang-kadang mungkin selebriti ini kurang sensitif mengenakan pakaian yang tidak mempamerkan imej muslimah dengan sebaiknya.

Baru-baru ini pakaian yang dipakai semasa mengacarakan rancangan MeleTop menjadi bahan bualan ramai.


Apa tidaknya, dress labuh berwarna merah jambu itu terbelah di bahagian tepi.


Bila sekali tengok memang boleh terkejut dibuatnya, seksi kerana nampak betis.

Namun menurut komen-komen netizen, Neelofa memakai seluar yang menyerupai warna kulit jadi tiada masalah di situ.

Jadi jangan cepat nak menuduh atau melemparkan kata-kata kesat ya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
4
Komen: 94
Komen

Previous : "Hidup Lebih Baik Lepas Bercerai,"- Adam Shahz Tak Sedih Langsung Raya Tanpa Isteri

Next       : Fynn Jamal 'Warning' Makcik Yang Suka Gomol Baby-Baby

Komen Terbaru

Quote mieymiey 21-6-2018 11:18 AM
HEY Hajjah Noor Neelofa takkan sebodoh itu nak tayang betis. Chuols ni haters nurrrrakaaa! Sheols hajjah tau, ofkos sheols pakai legging skin colour kat dalam.










Lain-lain Komen

Quote greantea 13-6-2018 03:23 PM
Bijak bergaya, semua yang dipakainya memang nampak elok dan cantik.

Quote bungamelurindah 13-6-2018 03:35 PM
sendunye netizen nie, die pakai suar la kat dalam tu
Quote Ferr_Remy 13-6-2018 03:39 PM
Sarcasm la pasal kaler kulit tu. Dalam Islam pun x boleh kalau pakai pakaian menyerupai kaler kulit. Kah3.
Quote zaziot 13-6-2018 03:40 PM
buta ke apa
Quote barfi 13-6-2018 03:42 PM
Aku tak nampak pun legging dia? Macam betul2 betis jah
Quote bukan_ustazah 13-6-2018 03:42 PM
YALLAH. netizen malaysia ni memang pasal AURAT je keee???? Kalau free hair suruh pakai tudung, pakai tudung expect artis terus berhijab sempurna, dah sempurna suruh baju longgar, dah baju longgar berniqab. Choiii sangat .. Iman uols pun turun naik apatah lagi retis ni oiii
Quote barfi 13-6-2018 03:44 PM
Anyway hawa rizwana ke apa tah nama pembaca berita yg muka cam lofa tu. Skg dah jadi duta annaseaskey kan.. hawa tu ada iras lopa tapi iras side lopa yg tak cantik. Ada tak yg paham maksud aku.. muka dia iras bila memek muka lofa tgh buruk.. cemana tah aku nak explain
Quote annehuda 13-6-2018 03:51 PM
Bijak bergaya, semua yang dipakainya memang nampak elok dan cantik.


reputs pls la bulan puasa ni tak baik menipu tau
Quote prettyuglybabe 13-6-2018 03:51 PM
lantak dia la nak pakai macam mana..
selama ni dia tutup rambut je pun bukan tutup aurat..
Quote besarkecik 13-6-2018 03:57 PM
Yang adik dia tu kata makin kurus, dalam gambar atas tembam air je aku nampak
Quote intanazlynna 13-6-2018 04:06 PM
patutnya dia pakai palazzo je kat dlm tu, bagi tidak menimbulkan finah
Quote munchkin 13-6-2018 04:15 PM
Lantaklah...
Quote kiah_mai_pulak 13-6-2018 04:16 PM
Hajahhh lopak dgn pesenn menimbulkan fitnah berpisah tiada
Quote CoolSurfer 13-6-2018 04:17 PM
Tak cantik.
Kenapa perlu pakai kasut tinggi sangat macam tu.
Tak kena langsung, looks funny.
Quote fliphair8 13-6-2018 04:17 PM
Dia lagi! Takkan tetiap minggu top top kena bukak benang baju katek ni?
Quote mixed 13-6-2018 04:17 PM
akhir nya ada gak kuar berita panas lopak mingu ni
Quote bakingsoda 13-6-2018 04:21 PM
konsep tayang betis dalam iman
Quote sokmogitu 13-6-2018 04:33 PM
mixed replied at 13-6-2018 04:17 PM
akhir nya ada gak kuar berita panas lopak mingu ni

minggu lepas kes Alvin Chong
minggu ni kes betis terdedah
minggu depan mesti kes over beraya atau over berlakon tiamok 5 hari
Quote MeghanK 13-6-2018 04:50 PM
nothing new..same old same old

bosan ngan citer dia ni..next

Lihat semua komen(95)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.042308s Gzip On
To Top