Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

"Hidup Lebih Baik Lepas Bercerai,"- Adam Shahz Tak Sedih Langsung Raya Tanpa Isteri

13-6-2018 01:45 PM|OIeh: Saiful | Dilihat: 1684| Komen: 6

Walaupun tanpa kehadiran isteri di sisi, Adam Shahz langsung tiada sebab untuk bersedih.

Pelakon ini sudah cukup gembira untuk meraikan bersama anak perempuannya, Ivy Herra Sophia, 3.

Foto: Instagram
"Alhamdulillah kehidupan saya lebih baik dan teratur selepas bercerai... nak kata keseorangan raya ini jawapan saya tidak.

"Anak menyambut Aidilfitri dengan saya tahun ini, tiada apa perlu disedihkan.

"Insya-Allah kami dua beranak akan pulang ke kampung saya di Melaka dan semua persiapan pun sudah dilakukan," katanya kepada mStar Online.

Foto: Carian Internet
Sebelum ini Adam pernah berkahwin dengan artis kontroversi Fatin Afeefa pada 21 Disember 2013 sebelum bercerai pada 30 Mei 2017.

Tambahnya dia tidak pernah berasa kekok untuk menguruskan anak perempuannya kerana sebelum ini juga telah menjadi tugasnya untuk menyediakan semua kelengkapan dan keperluan mereka.

Foto: Sinar Harian
"Saya tak pernah rasa kekok bergelar bapa tunggal kerana sebelum ini pun saya memang sudah terbiasa uruskan semua benda dalam rumah tangga.

"Ada hikmahnya saya buat semua benda sebelum ini kerana sekarang saya tidak berasa kekok malah rasa seronok dapat buat semua sendiri untuk anak."

Semoga Adam cepat-cepat bertemu jodoh semula ya. Amin. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 6
Komen

Previous : Raya Kali Ini Bertiga, Achey Dan Isteri Ambil Anak Angkat

Next       : Kain Terbelah Sampai Nampak Betis Katanya, Pakaian Neelofa Jadi Kecaman

Komen Terbaru

Quote miemiecha 13-6-2018 04:32 PM
anak dia satu or dua?

Lain-lain Komen

Quote besarkecik 13-6-2018 02:19 PM
Muka dia ni jenis muka budak budak motor lepak bawah flat.
Oklah adam, kalau bahagia solo, oklah tu
Quote shernazz 13-6-2018 02:38 PM
Sentap sgt ayat tu..
Quote barfi 13-6-2018 03:13 PM
besarkecik: Muka dia ni jenis muka budak budak motor lepak bawah flat.Oklah adam, kalau bahagia solo, oklah tu

Muka dia sebijik muka indon depan umah aku
Quote mummydarling 13-6-2018 03:46 PM
tak hensem tak heran.
Quote beeeee 13-6-2018 03:49 PM
laki bini sendu. who cares
Quote miemiecha 13-6-2018 04:32 PM
anak dia satu or dua?

Lihat semua komen(6)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053076s Gzip On
To Top