Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Azah Aziz Muat Naik Gambar Keluarga Pakai Songkok, Peminat Teruja!

13-6-2018 12:34 PM|Oleh: Amiey | Dilihat: 7557| Komen: 31

Awal tahun ini nama pelakon dan model terkenal era 90an, Azah Aziz kembali menjadi sebutan peminat apabila gambar anak sulungnya, Aaron tersebar luas di media sosial kerana dikatakan kacak seperti Enrique Iglesias.


Azah yang kini menetap di Montreal, Kanada besama suami dan anak-anaknya juga seringkali memuat naik foto terkini mereka sekeluarga sekaligus dapat melepas rindu para paminatnya.

Sempena raya yang menjelang tiba, Azah beberapa hari lepas telah memuat naik gambar suami dan anak-anak lelakinya memakai songkok dengan kapsyen berbunyi:

"Pertandingan pemakai songkok terbaik untuk raya..(pilih) siapa??"


Gambar tersebut ternyata membuat peminat Azah teruja dan rata-rata tidak melepas peluang untuk membuat pilihan masing-masing.

Memilih anak sulungnya, Aaron sebagai pemenang kerana tampan seperti Enrique Iglesias. Amboi masing-masing ye. hehe


Pilih suami Azah sebab 'rare'- bersongkok tetapi berbaju singlet. 


Tidak kurang juga ada yang memilih anak bongsunya.


Dalam pada itu ramai yang memuji ketampanan anak-anak Azah. Almaklumlah, anak kacukan kan. Ibunya juga memang cantik orangnya. 

Korang pula pilih siapa? -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 31
Komen

Previous : Lagu Haqiem Rusli Pelat Sebutan Inggerisnya - Adibah Noor Sedia Tunjuk Ajar

Next       : "Ustaz Bukan Pakar Psikologi, Hati-Hatilah Terima Nasihat" - Wardina Safiyyah

Komen Terbaru

Quote zuuu 18-6-2018 04:42 PM
Enrique iglesias???biar betik???mata aq ni dh rabun ke???aq nmpk muka budak ni ada iras gambit instead of enrique...but still for me both of them r good looking guy

Lain-lain Komen

Quote Andyscenes 13-6-2018 12:47 PM
Baka melayu melekat kuat
Quote umbut 13-6-2018 01:12 PM
Muka melayu jekkk.. cam zain saidin, baka omputih kuat... sampai kat anak pun ada balance muka omputih
Quote Bumbu 13-6-2018 01:36 PM
Maybe azza aziz ada drh mamak tu sebab gen kuat kot hihihi
Quote eyansss 13-6-2018 01:37 PM
tang mana enrikue egilocious nya...
Quote besarkecik 13-6-2018 01:38 PM
Dah ada yang bergetar vagina ke
Quote miemiecha 13-6-2018 02:54 PM
mana muka enrike???

hwaaaaaaa....
kulit asia jeh... adehhhh
Quote ihtisyam1 13-6-2018 02:58 PM
netizen pun.... macam macam

Quote missorange 13-6-2018 03:16 PM
Yang bongsu tu cute nye lahai
Quote munchkin 13-6-2018 04:28 PM
Muka melayu habis depa. Anyway apa yg terkagum tu? Biasa je
Quote jin_lampu 13-6-2018 04:46 PM
bodohnyer netizen...
Quote sokmogitu 13-6-2018 04:49 PM
Azah ni kira Lana Nordin 90an la kan?
Quote Suchi 13-6-2018 05:01 PM
besarkecik replied at 13-6-2018 01:38 PM
Dah ada yang bergetar vagina ke

Mungkin juga ada yg mengemut dubur sahaja huhuhu pecah testis katanya
Quote giyomi 13-6-2018 05:50 PM
Suchi replied at 13-6-2018 05:01 PM
Mungkin juga ada yg mengemut dubur sahaja huhuhu pecah testis katanya

hahaha...seharusnya kunyit2 kembang kuncup dubur menatap gbr anak2nya...ciki tak ppyh citer lar, pecah berair vagina
Quote sayang_mulut 13-6-2018 06:05 PM
laki die macam standard2 redneck ek...x macam laki2 kokesen retis lain...nasib baik azah ni cantik...kalau tak..hauk jugak anak2 die
Quote tomaz 13-6-2018 06:25 PM
Rare sungguh pilihan gosip reputz cari. Songkok pon boleh jd bahan
Quote monsterwife 13-6-2018 06:46 PM
Laki dia kokesen ke?la...awat anak dia semua mcm melayu hehehe
Quote chazey 13-6-2018 08:48 PM
monsterwife replied at 13-6-2018 06:46 PM
Laki dia kokesen ke?la...awat anak dia semua mcm melayu hehehe


Tengok ja la tahap average muka laki sheol gimana. If kulit gelap sah2 muka Melayu kacuk Arab or Paki jah laki sheol.
Quote haruslah 13-6-2018 10:36 PM
Si aaeon tu mcm yg main silap mata tu....sape tah namanya kalau kat axn slalu nengok
Xpon player mcity pon aku x igt nama...tp iras2 la
Quote besarkecik 13-6-2018 11:38 PM
Suchi replied at 13-6-2018 05:01 PM
Mungkin juga ada yg mengemut dubur sahaja huhuhu pecah testis katanya

Berdonyut donyut kelopak bunga buntut kunyit

Lihat semua komen(31)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.046494s Gzip On
To Top