Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Seksanya Nak Jadi Gemuk, Sampai Melecet Badan Puteri Aishah

13-6-2018 11:42 AM|Oleh: Saiful | Dilihat: 4743| Komen: 50

Banyak pengorbanan yang perlu dilakukan kalau nak menjadi pelakon ya.

Macam Puteri Aishah, dia terpaksa menhan gatal seluruh badan apabila terpaksa menyarung silikon berpuluh jam.

Foto: Astro Gempak
Semua ini dilakukan demi menjayakan watak seorang wanita yang bertubuh gempal dalam drama Terima Aku Seadanya.

Pelakon ini juga menyatakan masa tiga jam diperlukan untuk disolek dan ditampal silikon bawah dagu.

"Saya menjayakan watak seorang wanita seberat 90 kilogram untuk drama terbaharu Terima Aku Seadanya.

"Selain menyarung kostum silikon, saya juga perlu sarung baju tebal seperti jaket musim sejuk untuk menambah jisim badan.

"Bayangkan saya perlu memakai pakaian tebal dan silikon selama lebih 12 jam, pastinya badan pun gatal-gatal dan melecet terutama di bawah dagu," katanya kepada Astro Gempak.


Sepanjang bulan Ramadan, Puteri akan ke set seawal jam 6 pagi bagi mengelakkan kesesakan walaupun penggambaran hanya akan bermula pukul 11 pagi.

"Penat memang penat tetapi drama ini menguji kemampuan saya sebenarnya dan saya puas!"


Tak sabar nak tengok, mesti comel nanti. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 50
Komen

Previous : "Raya Pakai Baju Yang Sedia Ada," -Sarah Dan Shuib Tak Mahu Anak Boros

Next       : Raya Kali Ini Bertiga, Achey Dan Isteri Ambil Anak Angkat

Komen Terbaru

Quote ayjay 17-6-2018 04:40 AM
rosasen replied at 13-6-2018 12:10 PM
ala...dia ni glemer sebab cikgu skolah ganti yang cantik tu... x silap dapat surat dari ayah student ...

Surat tu cikgu lain yang dapat tapi minah ni yang upload dab tiba je dia yang viral dan dapat nama. Lol

Lain-lain Komen

Quote bukan_ustazah 13-6-2018 12:08 PM
Sheols biasa-biasa sangat takde aura
Quote orglama 13-6-2018 12:08 PM
cantik. sapa dia ni?
Quote rosasen 13-6-2018 12:10 PM
ala...dia ni glemer sebab cikgu skolah ganti yang cantik tu... x silap dapat surat dari ayah student.. now dh jd pelakon drama...
Quote zaraaqilah 13-6-2018 12:15 PM
ehh...bukan minah ni ker yg ada scandal dgn sorang ahli konglomerat termashur tu???
Quote Levespa 13-6-2018 12:19 PM
gambar yg gemuk tu nampak mcm ayda jebat pulak
Quote besarkecik 13-6-2018 12:20 PM
Mesti melecet celah paha.
Ni macam drama adaptasi novel je
Quote DayangKirana 13-6-2018 12:22 PM
Levespa replied at 13-6-2018 12:19 PM
gambar yg gemuk tu nampak mcm ayda jebat pulak

haah kan..very similar to AJ.
Quote DayangKirana 13-6-2018 12:24 PM
rosasen replied at 13-6-2018 12:10 PM
ala...dia ni glemer sebab cikgu skolah ganti yang cantik tu... x silap dapat surat dari ayah student ...

ooo..cikki ni ker?

tot dia memang bertudung.. on off ja rupanya..

Quote indenial 13-6-2018 12:24 PM
Hero dia mcm turn off jek  
Quote mommymonster82 13-6-2018 12:26 PM
Org cantik ni kalau gemuk pon tetap cantik..
Yg mana gemuk2 tu nampak cantik je kurus kompem lagi cantik..
Quote keds 13-6-2018 12:42 PM
Kembar Aida jebat
Quote Andyscenes 13-6-2018 12:56 PM
Apa citer ngn naza?
Quote whadda 13-6-2018 12:57 PM
jenis rahang bersegi
Quote emily.topaz 13-6-2018 01:01 PM
adaptasi dari 'Oh my Venus' ke?
Quote missorange 13-6-2018 01:35 PM
Levespa replied at 13-6-2018 12:19 PM
gambar yg gemuk tu nampak mcm ayda jebat pulak

aa kan..seiras sgt
Quote nazzse 13-6-2018 01:52 PM
Mcm amyra rosli2nd pic, tapi amyra bertiang lagi lawa
Quote haniryan 13-6-2018 02:12 PM
Selalu confuse muka dia ni dgn Reen Rahim
Quote che_yatt 13-6-2018 02:15 PM
dia ni betul ka gosip dengan pesalnotelo?
Quote prettyuglybabe 13-6-2018 02:46 PM
napa tak cari je pelakon wanita yang memang berisi..
apa point guna pelakon kurus then berisikan dia dengan silikon?

Lihat semua komen(50)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053265s Gzip On
To Top