Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Degup Ramadan Lihat artikel

Ada 22 Jenis, Anda Bukan True Fans Kalau Belum Cuba Roti John Boss Burger Solo

Oleh: Diba S.|13-6-2018 10:36 AM |Dilihat:1576| Komen: 6
Peminat Roti John, anda bukan true fans kalau belum cuba Roti John Boss Burger Solo!

Mengapa kami kata begitu? Ini adalah kerana terdapat 22 Jenis Roti John yang anda boleh pilih untuk jadi santapan berbuka anda!
 
Foto:Facebook Raja Lepak
Bagi yang tinggal berdekatan Taman Sri Sentosa, Jalan Klang Lama bolehlah datang setiap hari dan beli sejenis sehari, kan? (Untunglah orang Taman Sri Sentosa!) 

Foto:Facebook Raja Lepak
Tapi bagi yang datang ke sini hanya untuk merasai keenakan roti john di sini, pilih betul-betul ya! 
 
Foto:Facebook Raja Lepak
Antara menu yang anda harus cuba ialah inti tuna, daging kisar, ayam rangup, keju dan banyak lagi! Lihat sahaja gambar-gambar di bawah ini lepas tu pegang dagu anda. Entah-entah air liur anda tengah meleleh! 

Foto:Facebook Raja Lepak

Foto:Facebook Raja Lepak
BOSS burger SOLO chef
Lokasi: Taman Sri Sentosa, Jalan Klang Lama Kuala Lumpur
Waze: Boss Burger Solo
Whatsapp: Hubungi +60173620104 untuk maklumat lanjut! 

Foto:Facebook Raja Lepak
Kalau anda tak sempat datang sempena puasa ini, anda masih boleh datang selepas raya. Singgah jangan tak singah!  -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 6
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote kelip2_07 5-7-2018 04:15 PM
beger dia aku xbekenan sbb sos dia xsdp pastu daging garing wlpn dh bgtau xmau garing..tiap2 ari org q pnjg ms bln puasa aritu nk beli roti john dia..air tembikai dia mmg kaw

Lain-lain Komen

Quote shernazz 18-6-2018 09:59 PM
Supo subway jah kan...
Yum yum
Quote icha80 24-6-2018 11:25 AM
Kena p try ni
Quote cassriena 24-6-2018 05:55 PM
macam menarikk lah
Quote amon_79 25-6-2018 09:13 AM
sapa dh try beli..review sikit...
Quote misscendol 25-6-2018 11:26 AM
Alamak jauhnya kat klang
Quote kelip2_07 5-7-2018 04:15 PM
beger dia aku xbekenan sbb sos dia xsdp pastu daging garing wlpn dh bgtau xmau garing..tiap2 ari org q pnjg ms bln puasa aritu nk beli roti john dia..air tembikai dia mmg kaw

Lihat semua komen(6)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044396s Gzip On
To Top