Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Kurang Sopan! Safiey Illias Ditegur Tayang Punggung!

11-6-2018 04:03 PM|Oleh: Amiey | Dilihat: 6147| Komen: 80

Semakin lama ada sahaja kontroversi yang melibatkan pengasas kosmetik yang dikenali sebagai Safiey Illias ini. Jika sebelum ini kecoh apabila Safiey kembali kepada imej mak nyah nya, kemudian isu implan payudara. 

Dan kini, baru sahaja beberapa jam yang lepas, Safiey mengejutkan ramai pihak apabila dia memuat naik video yang menampakkan sebahagian punggungnya. 


Difahamkan, Safiey berbuat demikian kerana mahu menjawab tohmahan dan tuduhan individu yang menuduhnya memakai alas atau 'padding' pada bahagian punggungnya bagi menampakkan bentuk yang cantik. 

"Sekarang ni aku tunjuk kat kau bukti. Sebab kau cakap aku pakai padding la bantal la.."


Seperti biasa, status tersebut telah mengundang kecaman daripada pengikutnya di Instagram.

Bulan puasa tak baik buat macam tu..


Nampak pelik..


Semoga berubah dan bertaubat..


Apa pun diharap Safiey lebih berhati-hati dengan apa yang dimuat naik ke media sosial kerana boleh mengundang fitnah. Semoga mendapat hidayah dari-Nya. Sama-sama lah kita doakan ye. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 80
Komen

Previous : Che Ta Ajar Intan Salleh Teknik Hentakan Tumit Tinggi Untuk Perampas...

Next       : "Tahfiz Ja Ke Tak Boleh Pegang Tangan? Orang Lain Tak Tegur Pula" - Netizen Bergaduh Tentang Raja Atiq

Komen Terbaru

Quote brainbiru 6-7-2018 11:00 PM
But crack dia kat mana?  Sbb kalau terlondeh ckit tu sepatutnya dah kelihatan but crack nya.   

Lain-lain Komen

Quote cairel_azlie 11-6-2018 04:21 PM
punggung lelaki jer kot...kekeke
Quote mimz 11-6-2018 04:23 PM
Umatku umatku umatku -sedih-
Quote Mina2215 11-6-2018 04:25 PM
Butt implant memang cmtu. Takyah nak padded2 lagi.
Quote EvieWanKenobi 11-6-2018 04:31 PM
peliknya pelvis dia..
nampak artificial..
Quote prettyuglybabe 11-6-2018 04:38 PM
nampak sangat buatan..
depan tu di kepit or dia buang?
Quote Catpaw 11-6-2018 04:42 PM
Bersungguh la nak buktikan. Alih2 org kecam jugek
Quote chicozinn 11-6-2018 04:53 PM
ko nak tunjuk untuk buktikan pe ye??buktikan Allah terima ko sebagai pompuan bukan fonen ke??

#donekecam
Quote bakingsoda 11-6-2018 04:58 PM
buatan pon nak show off
Quote Levespa 11-6-2018 05:16 PM
habis dia nak cakap punggung dia naturally mcm tu la? ye la tu {:nose
Quote ReginaBeauty 11-6-2018 05:19 PM
lol time2 puasa ni tertengok video nonsense bontot nyah lah pulekkk
Quote insulin 11-6-2018 05:33 PM
Catpaw replied at 11-6-2018 04:42 PM
Bersungguh la nak buktikan. Alih2 org kecam jugek

Ingatkan original disebabkan senaman squat etc.. Rupanya palsu je.
Quote pakis_hutan 11-6-2018 05:44 PM
Dia buat BBL eh? Tapi lemak amek dari mana Sebab dia ni sekeping
Quote umbut 11-6-2018 05:51 PM
Ko tu lelaki, badan jenis cepat bakar lemak.. pompuan simpan lemak.. x sama oooi..
Quote Catpaw 11-6-2018 06:35 PM
insulin replied at 11-6-2018 05:33 PM
Ingatkan original disebabkan senaman squat etc.. Rupanya palsu je.

Janganla keciwa insulin
Quote MizzNaza 11-6-2018 06:38 PM
Dah tentu-tentu ko perempuan jadian haih....
Quote diandahlia7 11-6-2018 09:01 PM
Ish2 puak ni menjadi2 la.bila dibiar mau bogel terus kot.alasan nk buktikan barang ori konon.ntah rasa seronok nk tayang.
Quote AmandaRollins 11-6-2018 09:31 PM
Hope ko sempat bertaubat la pudin...
Quote munchkin 11-6-2018 09:56 PM
V jubo

...kalu tak
Quote captainQUE 11-6-2018 10:24 PM
chicozinn replied at 11-6-2018 04:53 PM
ko nak tunjuk untuk buktikan pe ye??buktikan Allah terima ko sebagai pompuan bukan fonen ke??

#do ...

Dia nak buktikan yg dia dah berjaya mengubah ciptaan Allah swt tu... dan dia berbangga sebab dia mampu mengubah ciptaan Allah swt tu... Xguna pendidikan Islam dia dapat A SPM kalau dia sendiri  yang mengaku sebagai Islam mempermainkan agama Islam itu sendiri. Tak guna banyak duit, tapi pathetic!!!

Lihat semua komen(80)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044166s Gzip On
To Top