Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Tikam Ibu Kerana Tak Masak Kari Ayam Untuk Makan Tengah Hari

7-6-2018 12:06 PM Komen: 15
Seorang lelaki India 'naik minyak' dan membunuh ibunya selepas mendapati mangsa tidak memasakkannya kari ayam untuk makan tengah hari.

Memetik Mail Online, Bejjam Kishore, 45, membeli ayam pada Ahad sebelum diberikan kepada ibunya yang berusia 80 tahun untuk dimasak, lapor Times of India.


Foto: Maunika Gowardhan

Menurut laporan, Kishore yang merupakan seorang kaki botol kemudian pergi ke Badepuram di wilayah Guntur untuk minum arak.

Bagaimanapun, sebaik pulang ke rumah dalam keadaan mabuk, dia mendapati makanannya masih belum dihidangkan.

Kishore yang pernah bekerja sebagai pengamal perubatan tempatan didakwa menjerit memarahi ibunya sebelum menikamnya. Mangsa dilaporkan meninggal dunia di tempat kejadian, manakala anaknya melarikan diri.

Difahamkan, jiran-jiran segera ke rumah mangsa selepas mendengar jeritan wanita itu dan melaporkan kejadian kepada pihak polis.

Menurut laporan, isteri suspek meninggalkannya bersama anak-anak mereka kerana tidak tahan dengan sikap kaki botolnya.

Kishore kini menjadi buruan polis. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
8
Marah
9
Terkejut
8
Sedih
7
Lawak
13
Bosan
7
0
0
Komen: 15
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote shop_girl 8-6-2018 08:40 PM
diorg ni bab taik pun boleh gaduh bak kata P. Ramlee

Lain-lain Komen

Quote EvieWanKenobi 6-6-2018 12:50 PM
tergamaknya anak dia..
Quote xAthenax 6-6-2018 12:52 PM
masak lah sendiri baboon
dah lah mak tu umur 80 tahun
kaki todi pula tu
Quote Buritan 6-6-2018 12:52 PM
Patut tajuk dia cam niii.. sedara medeen ngamuk tikam sebab tak masak kari ayam.. aa cenggitu
Quote Artemesiaa 6-6-2018 01:05 PM
Bahaya orang tengah mabuk ni membunuh pun sanggup dia
Quote iloveselangor 6-6-2018 01:31 PM
Kejjam ...
Quote insulin 6-6-2018 01:38 PM
Gila. Kerana kari ayam, sanggup bunuh ibu sendiri.
Quote chinta89 6-6-2018 01:43 PM
gila. mak sendiri ko tikam sb kari!
Quote shernazz 6-6-2018 01:54 PM
Pasni sure masa deepavali meratib nama.mak sebab xdpt.makan kari ayam mak lagi..

Kongsi kesedihan di radio...mak telah pergi...dolu mak slalu masak kari ayam..tapi kini tiada lagi
Quote helicornia 7-6-2018 12:49 PM
sedapnya nampak gambo kari ayam tu
Quote supernaturalee 7-6-2018 12:51 PM
shernazz replied at 6-6-2018 01:54 PM
Pasni sure masa deepavali meratib nama.mak sebab xdpt.makan kari ayam mak lagi..

Kongsi kesedihan ...

buat style iklan raya arwah yasmin ahmad


Quote moonbug 7-6-2018 12:54 PM
Jantan tak guna. Mak umur 80 ko suruh masak utk ko, lps tu ko tikam dia.
Quote MarryPottet 7-6-2018 01:35 PM
Edited by MarryPottet at 7-6-2018 01:39 PM

Lepas dah kena sumbat dlm lokap nanti bagi dia makan kari ayam every single day & night. Torture him with chicken curry gittew! Cadangan menu, for breakfast roti paun cicah kari ayam. Lunch capati cicah kari ayam. Teatime biskut cicah kari ayam. Dinner tosei cicah kari ayam. Begitulah menunya hari hari sampailah bang jamil mampos!
Quote shernazz 7-6-2018 03:56 PM
supernaturalee replied at 7-6-2018 12:51 PM
buat style iklan raya arwah yasmin ahmad

Khen..
Pastu viral...
Kalaulah aku sabar dulu...pasti dpt makan kari masakan mak...
Quote munchkin 7-6-2018 10:36 PM
Kari ayam sis ratna sedap
Quote shop_girl 8-6-2018 08:40 PM
diorg ni bab taik pun boleh gaduh bak kata P. Ramlee

Lihat semua komen(15)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top