CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Degup Ramadan 2018 Lihat artikel

Amboi, Tak Mahu Kalah! Kucing Pun Nak Beraya Juga. Ini Koleksi Baju Raya Untuk Si Bulus

5-6-2018 11:58 AM| Diterbitkan: Cari-Faizal| Dilihat: 4481| Komen: 11|Original author: Oleh: Faizal

Description: Tidak dinafikan, bila lebaran menjelma, selain baju kuih raya, baju raya adalah antara item yang penting yang perlu dilihat. Kadang kala bukan hanya sepasang tetapi lebih dari dua pasang baju raya yan ...
Tidak dinafikan, bila lebaran menjelma, selain baju kuih raya, baju raya adalah antara item yang penting yang perlu dilihat. Kadang kala bukan hanya sepasang tetapi lebih dari dua pasang baju raya yang kita beli bagi merasai kemeriahan syawal yang menjelma.


Dalam kerancakan memilih persalinan buat diri tu, jangan lupa ku comel anda juga mahukan baju raya untuk beraya. Mesti ramai yang tak percaya baju raya buat kucing ni mempunyai peminatnya yang tersendiri. 

Memetik dari mstar online, koleksi baju raya kucing yang diperkenalkan oleh Geli Geli Kucing habis terjual dalam tempoh 2 hari sahaja. Penerimaan yang luar biasa ini menunjukkan bahawa kucing juga tak mahu kalah nak menyambut raya yang bakal menjelma.

Jom lihat koleksi-koleksi menarik baju raya buat si comel yang mengundang perasaan geram dalam kalangan netizen.





Ternyata bila kucing dipakaikan dengan baju raya yang kreatif ni nampak lebih comel dan sweet je kan? Sudah pasti ramai yang tertarik dan ingin memegang dan peluk cium kucing yang comel dalam busana hari raya nanti. 

Bagaimana pula anda? Sudah mencari baju raya yang sesuai untuk diri sendiri dan si comel anda? - CARI 

3

Bagus
12

Marah
1

Terkejut
2

Sedih
3

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (24 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote nisako 5-6-2018 12:21 PM
cutenye……..
Quote mzzenma 5-6-2018 12:31 PM
Yang pakai baju kurung tu sweet sangat..persis gadis desa permai gitu
Quote Artemesiaa 5-6-2018 12:41 PM
Nampak cute tapi kesian pulak dalam cuaca panas kat Malaysia ni
Quote spender_wangi 5-6-2018 12:59 PM
susah kucen nak mengawan...
Quote amukgemuk 5-6-2018 01:03 PM
"Penerimaan yang luar biasa ini menunjukkan bahawa kucing juga tak mahu kalah nak menyambut raya yang bakal menjelma."

Tu makna penerimaan yg luar biasa ni?
Pasal kucing nak sambut raya?

Kucing tu tak tahu apa pun.
Quote meisapoya 5-6-2018 01:33 PM
Kucing pon ade baju off shoulder. X tercabut ke bile melompat ketung ketang nnt?
Quote friedfishsoup 5-6-2018 01:45 PM
Comel sangat kucing2 ni
Quote kikuri 5-6-2018 02:31 PM
pakai baju meleret.. bila berak melekat pulak kat baju nanti
Quote missinpiece 5-6-2018 03:01 PM
Nak ke meow tu pakai baju? Iols gelihati tgk kat utube meow tumbang bila dipakaikan baju. Mcm x selesa
Quote PandaSaka 5-6-2018 07:06 PM
Iols memang tak berkenan dengan nak pakaikan baju dekat kucing.
Selesa kah theyols? tengok cara jalan pun mcm tak selesa.
Lagi satu, malaysia ni panaih kak oiii jangan la diseksa lagi tambah satu lagi layer balut badan. Lagi2 kucing yang berbulu persis persian.
Unless la kau buat lion cut or kau bela sphynx cat, takpa la kasi pakai baju,sejuk
Quote clarizsa 6-6-2018 12:16 AM
Hahaha comel
Tapi bukan utk kucing2 i yg berbulu tebal dan cantik
X nampakla bulu kalau tutup dgn baju tu

Lihat semua komen(11)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-9-2023 03:47 PM GMT+8 , Processed in 0.087314 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top