Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Tunggu Azab Kubur Nanti,"- Jadi Bahan Jenaka Di Twitter, Diva AA Tak Maafkan Netizen

25-5-2018 04:10 PM|Oleh: Saiful| Komen: 38

Kalau perasan selepas tukar kerajaan baharu ni, banyak jenaka melibatkan pemimpin muncul di media sosial.

Di Twitter, ada troll yang dibuat untuk Azwan Ali bersama abangnya, Azmin Ali.

Gara-gara itu, Azwan atau lebih dikenali sebagai Diva AA memberitahu yang dia tidak akan memaafkan mana-mana individu yang yang menjadikan dirinya sebagai bahan jenaka.

Foto: Carian Internet
"Walaupun saya sudah tak ada akaun Twitter, saya tahu mengenai jenaka berkenaan.

"Saya tahu ia sekadar jenaka dan tidak menggunakan sebarang ayat kurang ajar, tapi saya tetap tak akan maafkan mereka.

"Go ahead, buatlah. Teruskan menipu dan menyamar sebagai saya. Kau tunggu azab kubur nanti," katanya kepada mStar Online.

Dalam tweet yang tular itu, ia memaparkan dialog perbualan telefon yang direka oleh netizen.

">Loading Tweet...

Disebabkan tweet tersebut, ramai yang menganggap hubungan Diva AA dengan abangnya itu sudah pulih.

"Bila masa saya berbaik dengan Azmin, saya belum terbuka hati lagi untuk memaafkannya.

"Sebesar hama pun saya tak maafkan walaupun dia dah jadi menteri sekarang," tambahnya.

Foto: Carian Internet
Dengar tu Diva AA dah bagi amaran. Jangan sesuka hati nak buat lawak pasal dia okay. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
19
Marah
22
Terkejut
20
Sedih
15
Lawak
14
Bosan
13
Komen: 38
Komen

Previous : “Plastik, Are You?,” Janna Nick Sindir Siapa Pula Tu?

Next       : Video Lucah Dijual Dengan Harga RM20- Peminat Mahukan Jawapan, Syafiq Kyle Masih Diam

Komen Terbaru

Quote 234126 29-5-2018 02:59 AM
pernah nampak dia kat starbucks duduk sorang hadap komputer dgn scarf lilit2 leher... nmpk normal je hehe but takut nak buat eye contact buatnye mood dia tak baik kena carut pulak tetibe kat  insta dia tapi time tu xda mendiva pun,elok je dia duduk situ sorang. Maybe bisnes rendang masyuk haritu lawak apa twitter tu gurau2 sakat abg adik tapi kemain marah dia ye

Lain-lain Komen

Quote keds 25-5-2018 04:18 PM
bagai langit dgn bumi
Quote Modngengade 25-5-2018 04:20 PM
why bother 3x................
Quote ziehan09 25-5-2018 04:23 PM
haha.bukan dia ada wist tahniah dekat abang dia ke.diva please jangan propa
Quote she 25-5-2018 04:37 PM
Sebesar hama pn tak maafkan

Quote onexox97 25-5-2018 04:39 PM
sebelum pru masa penamaanncalon xnak gaduh
ni xmaafkan pulak
mana satu ni
Quote manehnya 25-5-2018 04:42 PM
apa yg dik azwan marah sgt kt bang min tuh... smpai x nak maafkan?

dulu kecik2 mcm mana la depa ni
Quote SLAManya 25-5-2018 04:49 PM
itu pun nak sentap
gurau2 netizen je
rileks lah
Quote gekkou 25-5-2018 05:16 PM
orang punya azab kubur kau kisahkan
kau punya azab kubur dok memaki hanum orang yag lebih patut kau risaukan
kau ingat dalam kubur kau boleh cakap 'why bother why bother' dengan mulut itik kau tu?
Quote tagas 25-5-2018 06:42 PM
Hade haku keysahhh
Quote tagas 25-5-2018 06:44 PM
Hade haku keysahhh
Quote umbut 25-5-2018 06:51 PM
Si nyah ni sentap memanjang.. dia maki hamun lahar org boleh.. kena part dia boleh kena saman ooooo
Quote RatuDunia94 25-5-2018 08:05 PM
Heols ni kalo bersabar je sikit n x bgaduh dgn azmin. Rasanya skrg heols dh boleh mendonia guna kabel abangnya.. Aritu sebelum PRU kemain sokong UMNO & BN. Ingatkan kalao BN menang heols boleh la tumpang senang BN. Sekali kalah.. So skrg ni mesti heols tersepit..
Quote cruisekeanu 25-5-2018 09:47 PM
Tak ada orang gaduh dgn dia.
Dia ni otak tak berapa betul
kurang kasih sayang
keluarga pun tak ada
inilah akibat kalau tak sayang keluarga sendiri
Quote masnona 25-5-2018 09:49 PM
Die gado pasal apa dgn azmin? Umi hafilda tu ada tgk bgmbr dgn ruzaini jamil mybe tempah bju raya kot
Quote tagas 25-5-2018 10:42 PM
maafkan kami penunggu gua

maafkan kami penunggu gua
Quote sukacactus 25-5-2018 10:48 PM
ziehan09 replied at 25-5-2018 04:23 PM
haha.bukan dia ada wist tahniah dekat abang dia ke.diva please jangan propa

Dia kata dah xde akaun twitter
So tu akaun AA palsu la
Quote scrocth 25-5-2018 11:13 PM
Kalau kak wan xleh maafkan abang kak wan its ok. Tp move on and wat xtau jer ala2 Fazura bila isu gaduh timbul. Barulah classy.
Quote jerukkedondong 25-5-2018 11:20 PM
Dia membahan mengecam maki menghanjeng org boleh pulak...org kutuk maki dia sentap pulak..loser...
Quote misscendol 25-5-2018 11:29 PM
Terhibur baca kata2 diva AA

Lihat semua komen(38)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.141250s Gzip On
To Top