Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Sengketa Bakal Berakhir, Nora Danish Dan Fasha Sandha Nak Berdamai

24-5-2018 04:22 PM|Oleh: Amirah| Komen: 303

Pasti anda ingat lagi kemelut yang berlaku antara Nora Danish dan Fasha Sandha pada tahun lepas apabila Fasha menuduh Nora menghalaunya di sebuah majlis pertunjukan fesyen.
Nora Danish telah menjumpai jalan penyelesaian agar krisis ini tidak lagi berlarutan untuk kebaikan hubungan mereka bersama.

"Between me against Fasha for defamation, I shall make a statement as soon as i receive the sealed order of the court which should be very soon. Very soon (Mengenai kes saman fitnah saya terhadap Fasha, saya akan membuat kenyataan sebaik sahaja saya menerima perintah mahkamah dalam masa terdekat). Korang nantikan okey," ujarnya.

Apa yang saya akan beritahu nanti, inilah nokhtahnya. Ia akan jadi yang terakhir. Saya positif, sangat positif," katanya pada Mstar Online.


Menurut sumber, kelibat kedua-dua selebriti ini dilihat apabila mereka menghadirkan diri ke Pejabat Mediasi, mahkamah Tinggi Shah Alam pada hari Selasa yang lalu.


Jika benar, ini adalah berita gembira yang dinantikan. Tambah pula pada bulan yang mulia ini. Moga hubungan Nora dan Fasha juga semakin baik lepas ini. Mari kita doakan. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
9
Marah
8
Terkejut
15
Sedih
17
Lawak
6
Bosan
7
Komen: 303
Komen

Previous : Hairul Azreen Sibuk Shooting, Hanis Zalikha Terpaksa Berpuasa Tanpa Suami Di Sisi

Next       : "Intan Liana Tak Faham Bahasa,"-Ude Wahid Mengamuk, Tegur Di IG

Komen Terbaru

Quote mixed 26-6-2018 01:12 PM
brainbiru replied at 26-6-2018 01:11 PM
Ha ah kan...  Hidung anak nora jadi berita. Sgt x patut...  X kisah la anak sapa pun.. Mmg x patut ...

asalkan dpt hencap nd anak pn jd mangsa
mmg bengong reput ni

Lain-lain Komen

Quote onexox97 24-5-2018 04:50 PM
alhmdulillah..,
Quote miemiecha 24-5-2018 04:51 PM
alhamdulillah...
kan molek berbaik jehhhh...
Quote ItisDD 24-5-2018 04:57 PM
Alhamdulillah..... bknkah itu jln yg terbaik....

#donedakwah
Quote Aduradura 24-5-2018 04:59 PM
Retiss memang ok jaaaa, tapi biasaa la karatzzz masing2 je melebih lebih....kekeke
Quote Redhead 24-5-2018 05:06 PM
Edited by Redhead at 24-5-2018 05:08 PM

Bagus la masing2 pun dah tua kan.. Sudah2 la tu..
Quote anaktoyol 24-5-2018 05:08 PM
ker sbb nazri aziz dah ada dalam list antara menteri2 yang akan  disiasat...abislah....sebelum kena padankan muka...baik istihar nak berbaik2 dahulu
Quote RooneyMara 24-5-2018 05:13 PM
Amboi la. Nak berdamai sampai kena naik court
Quote abangadek 24-5-2018 05:14 PM
ape perasaan merasai lelaki yang sama
Quote virgo19 24-5-2018 05:19 PM
anaktoyol replied at 24-5-2018 05:08 PM
ker sbb nazri aziz dah ada dalam list antara menteri2 yang akan  disiasat...abislah....sebelum kena  ...

rasanya nora dan ned tak heran dgn nazri, nazri pun tak heran dgn nora dan ned. sejak haflin hadir dan mengontrol hidup nazri, dua beranak ni macam dah berpatah arang. apa2 yg berlaku pada nazri lepas ni dah tak beri kesan apa2 pada nora ned. ned pun dah lama tak jumpa apaknya.
Quote mawarika 24-5-2018 05:25 PM
Weolss pun dah muak tgk uolss bergado dr muda sampai kertu. Berbaik je la uolsss..
Quote virgo19 24-5-2018 05:26 PM
bagus la nora dan fasha nak berdamai, aku mmg ikut perkembangan diorg ni. nora masa darah muda dulu mungkin nampak mcm galak nak gaduh dgn fasha, yela sapa tak sakit hati kan laki curang, tapi dah tua2 ni tengok gaya dia macam dah malas nak gaduh2. fasha pulak orangnya nampak boleh berbaik, tapi jangan la orang start batu apikan, memang meletop habis semua..
Quote Minami2013 24-5-2018 05:33 PM
virgo19 replied at 24-5-2018 09:26 AM
bagus la nora dan fasha nak berdamai, aku mmg ikut perkembangan diorg ni. nora masa darah muda dulu  ...

Ya betul...masa gaduh2 nd-fs i selalu join #team nd
Harap bulan baik ni boleh berbaik lah...
Quote Minami2013 24-5-2018 05:34 PM
Edited by Minami2013 at 24-5-2018 09:36 AM
RooneyMara replied at 24-5-2018 09:13 AM
Amboi la. Nak berdamai sampai kena naik court

Ni kes lama you... baru dpt keputusan kot....
Quote Orix 24-5-2018 05:42 PM
lepastu gaduh balik... yawnnnn
Quote xdielzx 24-5-2018 05:42 PM
semoga berbaik2 aje deme berdua ni..
Quote Lavender_Violet 24-5-2018 05:44 PM
Tang mana dlm artikel tu kata diorang nak berbaik?
Judge nak deliver judgment so ND kata dia akan buat press statement lepas tu.
Ayat ' ini yg terakhir' boleh bawak mcm2 erti. Mungkin yg terakhir ND will ever saman sesiapa tapi tak bererti nk berbaik dgn FS
Cuba chuols bg pencerahan, maybe iols yg tak faham cerita
Tapi kalau theyols nak berbaik, ok lah...good news!
Quote GigaMom 24-5-2018 05:51 PM
Terigt ig review jering letak blusher kt hdung semerah kat pipi.
Mlhat pic acik fasha ni jg merah2 clown
Adakah ini trend sekrg??
Quote kakasotong2 24-5-2018 05:54 PM
Bagusla tu dah nak berbaik nak berdamai. Meols pn dah cukup kertu nak bergasak beria membekap ekekekekeke. Bergaduh di bulan ramadhan, berbaik pn di bulan ramadhan. Move on hokeh xguna berdendam bertahun tahun xkn kemana nya setan suka la

Ceh meols dh mcm ustazah porem pilihan plak. Nak caras job kaka meols ke ustazah @de_ikea
Quote Cikkebom 24-5-2018 05:56 PM
Ye ke. Hope for the best.

Lihat semua komen(303)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.141450s Gzip On
To Top