Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

“Bosan Tengok Drama Sheila Rusly, Tak Ada Muka Pelakon Lain"

22-5-2018 04:06 PM|Oleh: Amirah | Dilihat: 10741| Komen: 152

Sheila Rusly yang popular dengan program memasak Ketuk-Ketuk Ramadan di bulan puasa ini tidak terlepas daripada menjadi bahan kutukan netizen tentang drama terbitan JS Pictures.

Foto: IG Sheila
Seorang pengikut media sosial yang dikenali sebagai Anisa mengkritik drama yang diarahkan Jinggo dan Sheila Rusly yang seringkali mengambil pelakon yang sama.

Foto: Hangat.com
Memang tidak dinafikan, Ayda Jebat dan Janna Nick sentiasa mendapat watak dalam apa-apa drama dibawah arahan Jinggo mahupun Sheila.

Foto: IG Sheila
Apa pun Sheila tidak cepat melenting dan berharap jika penonton tidak berminat maka banyak lagi drama di saluran TV lain untuk ditonton.

Foto: IG Sheila
Apa yang penting stesen televisyen masih berminat dengan karya-karya yang dihasilkan oleh JS Pictures. Dia sendiri tidak memaksa netizen untuk menonton dan meminta untuk berfikiran positif.

Sabarlah Sheila dengan karenah netizen. Kita tidak dapat puaskan hati semua orang dalam satu masa. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
3
Bosan
1
Komen: 152
Komen

Previous : "Meluatnya, Fazura Nampak Gersang,"- Aksi Manja Dengan Fattah Buat Netizen 'Panas'

Next       : Eh, Sejak Bila Sufian Suhaimi Jadi Pemandu Grab? Aduh, Lucu Betul!

Komen Terbaru

Quote fox. 11-6-2018 05:15 PM
kann, sikit2 janah sikit2 janah

Lain-lain Komen

Quote cmf_premierleag 22-5-2018 04:08 PM
bukan ko je bosan dik, akak pun bosan tgk drama2 jijiks dr sheila rusly sis ketuk2 jinggo nih
adala skali dulu2 aka TERbabas tgk gak drama2 busuk dia ni, ada la satu scene ni stakat borak biasa2 je..tp pelakon terjerit2 mcm sakai ..ke memasing pekak badak
pastu akak dh insof ..x layan lagi drama2 yg merosakkan mental akak nih
Quote zulka 22-5-2018 04:11 PM
jgn kata tengok drama, tengok gambar pelakon2 pun bosan  
Quote tomaz 22-5-2018 04:12 PM
Kekwat naw skrg dorang ni. Patut la anak2 nyawa sis naik kapla
Quote torsotiger 22-5-2018 04:13 PM
Sapa ni? Penerbit SRP tak lepas ???
Quote realist_13 22-5-2018 04:14 PM
Same same... bosan bosan bosan, dok ulang pusing recycle jalan cite yg sama, dgn SIS yg brlakon streotype tew
Quote rosewhite 22-5-2018 04:15 PM
Ni first time elvina b'lakon under js kan?
Quote Aduradura 22-5-2018 04:16 PM
Edited by Aduradura at 22-5-2018 04:20 PM

Ok iolls sbg pencinta drama mmg tengok cter ni, hahahah...sbb iolls macam dah tersuka elvina ni...mcm makin lawoooo pulak kekeke....tp iolls kenot tahan tengok redza rosli, dgn camera asyik focus dkt hidung besar heolls jaaa, potong stim betui....pastu mek jenna ni rase tak perlu kot dlm drama ni, mcm tak pandai bawak watak antagonis, nmpk mcm tak natural....but knowing nyawasis seboleh2 nk ade mek jenna jugak...nyawa sis sepatutnya bg watak antagonis tu dkt miera liyana ke....baru ade colour sikit dlm drama tu....ni nak jugak bawak masuk kaum kerabat dlm satu drama...
Quote prettyuglybabe 22-5-2018 04:17 PM
boikot je la.. baru tau tinggi rendah langit..
Quote Aduradura 22-5-2018 04:18 PM
cmf_premierleag replied at 22-5-2018 04:08 PM
bukan ko je bosan dik, akak pun bosan tgk drama2 jijiks dr sheila rusly sis ketuk2 jinggo nih
adala ...

Satu lagi rancangan ketuk2 ramadhan, kalau boleh nk bawak kaum kerabat memanjang, bosan....sib baik yg tahun ni punya KKR bukan kaum kerabat nyawa sis lagik...nk muntah iolls tgk org yg sama
Quote Aduradura 22-5-2018 04:18 PM
Hj zil pun same, kalau drama heshe tak sah kalau takde hapis rosdi
Quote mohdcrow 22-5-2018 04:24 PM
citer apa yang legend sangat jinggo ni bikin...
Quote cmf_premierleag 22-5-2018 04:27 PM
Aduradura replied at 22-5-2018 04:18 PM
Satu lagi rancangan ketuk2 ramadhan, kalau boleh nk bawak kaum kerabat memanjang, bosan....sib bai ...

ketuk2 tu, bukan nak masak sangat pun, tp lebih kpd membawang, korek isu peribadi, laga2 kan sesama retis
tu je la modal sheila rusly ni
sooooooo kekampungan
Quote Aduradura 22-5-2018 04:31 PM
cmf_premierleag replied at 22-5-2018 04:27 PM
ketuk2 tu, bukan nak masak sangat pun, tp lebih kpd membawang, korek isu peribadi, laga2 kan sesam ...

Heyyy, lawak laaa, gosip pun biase2 je ...iolls layan je KKR tu..kelakor nyawa sis....
Quote myakayina 22-5-2018 04:35 PM
tayang kat rtm lagi la sendu..
Quote mizruncing 22-5-2018 04:43 PM
aku pn tak layan sgt drama dia ni. tayang kt RTM plak. pas tu org komen kau bongkak. elok pn anak didik kesayangan buat perangai. kne la dgn batang hidung sheila ni klu rating drama dia jatuh.
Quote shernazz 22-5-2018 04:57 PM
Baek kita layan cite bbc earth n nat geo
Masak masak ada
Crocodile ada
Rimau ada
Food files ada
Mcm mcm ada
Iols dh lama x layan cite episod melayu neh..
Last iols layan pinggan retak.dingin bagai tu...
Ngah tunggu cite yang best lagi
Br nk layan nur tp.banyak sgt scene 1 tempat n byk ckp
Quote miemiecha 22-5-2018 04:58 PM
hurm, mek dah lama x tgk drama melayu, sbb asik jln cerita sama... pilot mesti kne ensem, usung bek kulu kilir.. doc plak mesti bmw... mesti ensem.. anak org kaya, kete semua mewah.. semuaaa.. arghhhhh!!!
Quote no_el 22-5-2018 05:15 PM
Kalo produksi mikel ang mesti ade nina juren
Quote Nana_Man 22-5-2018 05:22 PM
cmf_premierleag replied at 22-5-2018 04:27 PM
ketuk2 tu, bukan nak masak sangat pun, tp lebih kpd membawang, korek isu peribadi, laga2 kan sesam ...

Sanggup akak2 tu tgk shooting KKR sambil dukung anak2 kecik. I tgk kat tv pun penat.. support abis atau pasal nk tgk muka kat tv..

Lihat semua komen(152)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.054540s Gzip On
To Top