Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Nora Danish Tuntut Cerai? – Netizen

16-5-2018 05:15 PM|Oleh: Suzy | Dilihat: 15584| Komen: 83


Baru-baru ini, industri tanah air digemparkan dengan berita penyanyi popular Ziana Zain menuntuk cerai terhadap suaminya selepas 20 tahun usia perkahwinan mereka. 

Alasannya kerana kes penderaan terhadap anak-anak. Mujur Ziana Zain menguatkan diri untuk menuntut penceraian, jika tidak tidak tahu apakah nasib anak-anaknya. 


Foto: IG Nora Danish

Mungkin kisah penceraian ini menghantui netizen sehingga dengan tidak semena-mena rumah tangga pasangan romantik Nora Danish dan Nedim Nazri turut dikatakan berantakan. 

Dalam pada Nora Danish dan suaminya memuat naik foto-foto bahagia di media sosial, ada juga mulut jahat pak cik bawang yang membuat tuduhan tidak berasas. 


Foto: IG Nora Danish

Tanpa mempedulikan kapsyen romantis yang dimuatnaik Nora, individu berkenaan telah membuat tuduhan melulu menyatakan Nora Danish sedang membuat tuntutan cerai. 

Rata-rata peminat Nora yang melihat komen itu membalas supaya pak cik bawang insaf dan berhenti membuat fitnah. 



Nampaknya, netizen semakin bijak menilai berita benar atau palsu. Tetapi, jika dibiarkan mungkin berita tidak benar ini akan tersebar luas dan menjadi buah mulut. 

Dari mana agaknya netizen mendapat info tadi ya? Adakah ianya sengaja direka? Setahu kami, pasangan romantis ini tidak mempunyai masalah dan sering dilihat memberikan komen bahagia sesama sendiri. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
3
Bosan
2
Komen: 83
Komen

Previous : "Ada Sis Kisah" - Dikecam Gara-Gara Berzumba, Ini Jawapan Balas Fasha Sandha..

Next       : Malang Bertimpa-Timpa, Aliff Syukri Rugi RM40 Ribu Dirompak Pembantu

Komen Terbaru

Quote AceHand 1-8-2018 03:41 AM
OsHiN_hOnEy replied at 31-7-2018 10:07 AM
jarang mod or admin nak tutup thread. takpa lar biar jer thread ni ada, bukti betapa byk fitnah yg ...

[AceHand SPECTaceLAR]

Meh jadi Moderator kat sini... Heh! Heh! Heh!


Jizzz... Klong! Klong!

Lain-lain Komen

Quote munchkin 16-5-2018 05:17 PM
Gilalah netizen nihhhh. Dah kenapa???
Quote dewimalam78 16-5-2018 05:18 PM
Malam ni dh start solat terawih oooiii..mulut tangan tu kena start puasa juga.
Quote beeeee 16-5-2018 05:18 PM
peh dasat betul org tu elok aman2 je skali bergadoh
Quote friedfishsoup 16-5-2018 05:21 PM
lol merepek kot ND mintak cerai. baru ada baby n Ned treats her well. lagi2 nk puasa besok. amenda la comment merepek.
Quote AbukRokok 16-5-2018 05:21 PM
puasa dah nak start jaga mulut jaga lidah..dan jangan minum arak ok
Quote shernazz 16-5-2018 05:24 PM
Meroyan x sudah.ka..
Haiya
Iols.pong nyampah.kat ned jugak
Tp x de plak nak doakan depa.cerai
Dela.bahagia pon dh ok dh
Ke yang meroyan tu suka ned?
Quote weezerfan 16-5-2018 05:25 PM
Walau apaknya dh sendu tp company import arak harison tetap utuh..mana bleh mintak cerai.rugi
Quote MeghanK 16-5-2018 05:26 PM
jahat nya bawang..walaupun meols tak suka depa laki bini tapi meols lagi tak suka acik2 bawang yang gila socmed selak habis kain orang kain sendiri terkoyak tak sedar diri
Quote pumpkingirl 16-5-2018 05:27 PM
Agak2la wartawan cari pun..buka thread fitnah gini ..cerai ni bukan perkara main2..
Quote fliphair8 16-5-2018 05:29 PM
Walopun aku x kenan dedua ni....tapi aku rasa noned ni chenta mati kat nd ni....nampak sejenis sayang anak bini laaa.....tak tahu kemudian hari....semoga baik2 saje....tapi ade duit cinta takkan pergi jugak kannnn? Hehehehe
Quote grizz 16-5-2018 05:29 PM
klu xde angin masakan pokok begoyang..
ke ko jd monyet goyang kn pokok tu..
Quote BoongaKertas 16-5-2018 05:38 PM
even bukan fans these 2, tp kesiannya weehhhhhhh. cerai ni bukan benda main2. mangkok nya yg komen tu pun
Quote myakayina 16-5-2018 05:39 PM
perlu ke komen mcm tu ..walau tak suka sekalipun tak perlu hrp org bercerai berai..
Quote jiji85 16-5-2018 05:40 PM
aman2 jah nora n bungned..x suka pun jgn la over sangat memfitnah.
Quote mixed 16-5-2018 06:04 PM
sape punya keja la ni
org tu elok2 bermanja2 dgn anak
nk minta cerai ke jadah nya

mohon org buat cite tu yg kena cerai
Quote edoraixora 16-5-2018 06:09 PM
netizen ni makin melampau pulak
Quote whitePoison 16-5-2018 06:10 PM
Biarlah nd dan bosned tu selesaikan masalah peribadi tu..netizen jangan nak membatu api meruntuhkan rumahtangga die.. Harap bosned diberi hukuman setimpal berkenaan kes   ituu
Quote laksmanabentan 16-5-2018 06:18 PM
whitePoison replied at 16-5-2018 06:10 PM
Biarlah nd dan bosned tu selesaikan masalah peribadi tu..netizen jangan nak membatu api meruntuhkan  ...

kan... aku setuju sangat nih...
tapi mana ler dia nak dapat duit ekk... monthly allowance da takde da nih...
harapkan bapak dia la kot2 masih berbaki harta2 dulu..
itu pun kalau sempat kumpul la kan dan belum di habiskan dia bini bapak dia tu kan...


Quote kucing_gebu 16-5-2018 06:24 PM
Walaupun aku langsung xminat dia ni tp aku nk kata laa...bodooo punya netizen yg duk viral isu merapu ni

Lihat semua komen(83)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.048448s Gzip On
To Top