Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Adira Hamil Anak Kedua, Datuk Red Sasar 20 Orang Cahaya Mata

16-5-2018 04:35 PM|Oleh: Saiful | Dilihat: 5320| Komen: 61

Tahniah! Adira Suhaimi kini sedang hamil anak kedua selepas lebih setahun melahirkan anak pertamanya.

Perkara tersebut disahkan oleh suaminya, Datuk Seri Adnan Abu dan penyanyi itu dijangka akan melahirkan bayi tersebut pada September depan.



"Alhamdulillah, rezeki Allah... Adira hamil lima bulan anak kedua kami. Kalau ikutkan anak ke lapan sayalah.

"Kira tahun ini saya dapat dua cahaya mata daripada isteri pertama dan kedua,
" katanya kepada mStar Online.

Foto: IG Adira
Datuk Seri Adnan atau lebih dikenali sebagai Datuk red, 40 mengakui yang dia menyasarkan 20 orang cahaya mata.

"Saya suka anak ramai sekarang hendak masuk lapan orang, lagi 12 oranglah kalau diberi rezeki."




Sementara itu, Datuk Red langsung tidak akan menghalang kegiatan seni Adira asalkan tidak memudaratkan kesihatan isterinya itu.

Murah rezeki Datuk Red. Doakan sahaja yang baik-baik dan semoga semua urusan akan dipermudahkan Tuhan. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 61
Komen

Previous : Dulu Sokong Najib Razak, Sekarang Nak Salam Tun Mahathir? -Ini Jawapan DJ Dave

Next       : ’Prank’ Pekerja McD, Lawak Bodoh Ismail Izzani Dikecam

Komen Terbaru

Quote 32kW 5-6-2018 05:54 AM
Tok red ni kepam sangat. Bini lawo2, lalu pulak bini2 dia.

Lain-lain Komen

Quote aleesyasofia 16-5-2018 02:13 PM
tahniah.. rezki dpt baby.. alhamdulillah
Quote weezerfan 16-5-2018 02:14 PM
Tok bured tu keje membuntingkan bini jah..sat lg bini bunting dia pi carik spare part lain
Quote mieymiey 16-5-2018 02:16 PM
Kalau refer pada gambar atas, putih tak semestinya cantik
Quote fifie_olin 16-5-2018 02:19 PM
mieymiey replied at 16-5-2018 02:16 PM
Kalau refer pada gambar atas, putih tak semestinya cantik

putih mayat kekdahnya...celah mn cantiknya kan

Quote Minami2013 16-5-2018 02:24 PM
Tok red ni mase di jemput kat motif viral mmg out bila dgr dia ckp..kalo dlm gambar nmpak ok je...
Quote sukacactus 16-5-2018 02:25 PM
Asal korang bahagia lah ye
Tahniah kalau betul pregnant
Quote beeeee 16-5-2018 02:26 PM
lama tak dengar dato bured ni menggatal? hem bagus ler cmtu
Quote Konahhh 16-5-2018 02:27 PM
Putih kerna cucuk tak boleh diwarisi ya hakak-hakak
Quote zaraaqilah 16-5-2018 02:33 PM
tahniah....tup2 mengandung lg..
semoga tuk red lebih istiqomah dgn bertambahnyer ahli keluarga
Quote gekkou 16-5-2018 02:36 PM
baguslah menjaga kedua2 bini
tidaklah dihencap netizen lelebih bila menggatal lagi
or pasang lagi kan
sebab dah tunjuk contoh mampu jaga
Quote kiah_mai_pulak 16-5-2018 02:39 PM
Tin bu.Red baru abes pantang?? Subur gila tin bu.Red ni..
Quote grizz 16-5-2018 02:44 PM
baru la tok red ade alasan nk cari len..
Quote grizz 16-5-2018 02:44 PM
Konahhh replied at 16-5-2018 02:27 PM
Putih kerna cucuk tak boleh diwarisi ya hakak-hakak

kne cucuk anak skali la cmtu..baru la ktenye kturunan..

Quote diandahlia7 16-5-2018 03:11 PM
Pernah jumpa adira depan2...tak pucat pon putihnye.cantik sgt kt mata i
Quote sonatalady 16-5-2018 03:14 PM
Amboi dato..yg 1..be habis pantang
Sambung yg ni plak yer.
Rezeki...jaga rumahtangga elok2
Jgn dua2 dlm pantang..pasang no 3 lak
Quote BookerT 16-5-2018 03:20 PM
mak hayam netizen taksub sangat dengan baby bump..tak faham mak...
Quote ibuaq 16-5-2018 03:21 PM
Bahagianya Dato Red
Quote manehnya 16-5-2018 03:23 PM
msti kaya gila datored nih kan, hingga adira sangup je stick ngan dia ni
Quote Lavender_Violet 16-5-2018 04:12 PM
1st wife baru habis pantang???
Mak aihhh.....pass baton wife2 Dato Red ni pregnant
Eh..x pening ke pala Dato Red eh...anak menggerunyut kecik2

Lihat semua komen(61)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053145s Gzip On
To Top