Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Rogol Anak Dan Rakan Untuk 'Buang Roh Jahat'

16-5-2018 04:00 PM |Dilihat:1031| Komen: 8
Seorang bapa bukan sahaja tergamak merogol anak perempuannya berusia 15 tahun, malah dua rakannya turut menjadi mangsa kerakusannya.

Memetik Mail Online, lelaki dari Sepanyol berkenaan mendakwa dia melakukan perbuatan terkutuk itu kerana mahu menyingkirkan roh jahat yang kononnya mendampingi mereka.


Foto: Mail Online

Lelaki dikenali sebagai Javier G D itu didakwa memperkosa semua mangsa di kediamannya di Baix Llobregat, berhampiran Barcelona berulang kali.

Malangnya, isteri suspek yang mengetahui perbuatannya itu hanya mendiamkan diri.

Javier mendakwa dia menyertai sebuah kumpulan iaitu 'Order of Odin' yang memerlukannya merogol kesemua mangsa atau keluarga mereka akan dikutuk dengan nasib malang, lapor BBC.

Berikutan itu, pihak pendakwa raya mencadangkan hukuman penjara 45 tahun dikenakan ke atasnya sementara isterinya dihukum penjara sembilan tahun kerana bersubahat. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 8
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote shernazz 16-5-2018 05:31 PM
Bagus
45 tahun ditoron nnt
Good luck

Lain-lain Komen

Quote zulka 16-5-2018 04:11 PM
mujur bukan kat M'sia
Quote hanimrazak 16-5-2018 04:13 PM
ada lagi bahlol2 yang percaya dekat lobai2 paranormal banyak power mistik konon

kan dah hilang dara







Quote grizz 16-5-2018 04:15 PM
alasan cm haram..
bini pon dajal gak..
sian anak die..xpepasal kwn anak pon tebabit..
kuajaq btol..
Quote mieymiey 16-5-2018 04:16 PM
Padan muka bini tu kena 9 tahun. Bangang!
Quote LostStar 16-5-2018 04:36 PM
patot bini tu separuh dari dia.. baru puas at aku
Quote clarizsa 16-5-2018 04:36 PM
Berita yg buat i rasa sgt marah di mana kalau kemarahan i tu boleh dizahirkan umpama gunung berapi yg meletup
Bangsat celaka laknat cmni patut dicampak hidup2 dalam lahar volcano menggelegak je
Quote prettyuglybabe 16-5-2018 04:44 PM
bukan muslim ke?
ok bye..
Quote shernazz 16-5-2018 05:31 PM
Bagus
45 tahun ditoron nnt
Good luck

Lihat semua komen(8)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.078815s Gzip On
To Top