Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

"Neelofa, Jangan Cuba Dekati Syed Saddiq!" - Netizen Beri Amaran

16-5-2018 01:20 PM|Oleh: Suzy | Dilihat: 12204| Komen: 148


Meriahnya MeleTOP malam tadi apabila rancangan hiburan paling popular itu dihadiri wakil rakyat dari Muar, Yang Berhormat Syed Saddiq Abdul Rahman (SS). Menurut netizen, 'bukan sahaja bergetar tulang rusuk, bikin ovari pecah pun boleh'! 

Kehadiran SS pada malam itu menggamatkan studio serta mendapat sorakan dan tepukan gemuruh daripada penonton kerana ini pertama kali dia muncul secara langsung dalam rancangan hiburan sebegini. Neelofa dan Nabil yang bertindak mengacara program tersebut dilihat tidak kekok dan bersahaja menemu bualnya. 


Foto: IG MeleTOP

Menurut netizen, penampilan Neelofa juga kelihatan sedikit berbeza pada malam tersebut. Mungkin berasa agak gemuruh, pengacara itu juga dilihat berkali-kali melontarkan soalan dalam Bahasa Ingegeris kepada SS bertujuan menjadikan suasana lebih mesra.

Manakala, SS petah berbicara dan menjawab soalan dalam bahasa kebangsaan. Netizen yang memerhatikan rancangan tersebut mula berfikiran negatif dan menganggap Neelofa cuba menggoda Syed. Sempat juga mereka memberi amaran supaya Neelofa tidak mendekati SS!!



Bukan itu sahaja, netizen juga mendakwa tingkah laku Neelofa agak berlainan pada malam tersebut. Dia dikatakan sengaja mahu kelihatan anggun dan memakai warna kerajaan baru di hadapan ahli parlimen itu. 

Amboi, begitu sekali imaginasi netizen, Tidak tercapai dek akal! Jika dilihat, memang agak sepadan Neelofa dan SS. Kedua-duanya memiliki penampilan menarik dengan latar belakang yang mengagumkan, malah perbezaan umur juga dilihat tidak ketara. Jadi, apa pula kata anda? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
3
Komen: 148
Komen

Previous : "Ada Sis Kisah" - Dikecam Gara-Gara Berzumba, Ini Jawapan Balas Fasha Sandha..

Next       : Nora Danish Tuntut Cerai? – Netizen

Komen Terbaru

Quote ayjay 19-5-2018 11:23 PM
jeligoreng replied at 16-5-2018 10:55 PM
Ally tu siapa sis

Cucu Tun M. Pandai orangnya.

Lain-lain Komen

Quote prettyuglybabe 16-5-2018 01:50 PM
nilopa kan bijak.. SPM semua A..
apa tak layak ke dengan syed yg bijak jugak?
Quote Issandra 16-5-2018 01:50 PM
Oh nooo. Iols x restu hoccay.
Quote kiah_mai_pulak 16-5-2018 01:53 PM
Elok lah tu, nnti time akad nikah leh buat kat disko.. 2-2 femes sbb masuk disko kn?? Haha
Quote haruslah 16-5-2018 01:53 PM
lahaiiii
imijinasi netizen nih
hebat betollllll
boleh bace semua pasal lopak
jadahhhh
Quote amirullurima 16-5-2018 01:57 PM
lawak2 hahaha
Quote grizz 16-5-2018 01:58 PM
ala lopak kn acah2 mat saleh..
Quote Cicisweets 16-5-2018 01:58 PM
Aku sorang ke rasa SS ni overrated{:smile
Quote kiambang 16-5-2018 02:00 PM
Mak kena approve dulu ... hahaha .. tapi ia rasa saddiq ni tak sesuai dgn lofa..
Quote tomaz 16-5-2018 02:03 PM
Gelimattt
Quote MatDeghem 16-5-2018 02:04 PM
kiah_mai_pulak replied at 16-5-2018 01:53 PM
Elok lah tu, nnti time akad nikah leh buat kat disko.. 2-2 femes sbb masuk disko kn?? Haha


zouk13.jpg


zouk party37.jpg

zouk party10.jpg







Quote saladin780 16-5-2018 02:06 PM

scary plak gambar ketiga tu..cam pompuan tua jahat je nampak
Quote Minami2013 16-5-2018 02:08 PM
Insecure nye citizen dgn neelofa...
Quote fliphair8 16-5-2018 02:10 PM
Alah netizen pun.....biaq pi la lopak ngan sadiq pun ( kalo iye laa) macam mamat tu laki hampa plak....walopun aku x suka lopak (ni kena cakap, kang di chop lobenak plak)....lopak nampak nak berlaki nau2....lama dah single...kaya ternama pandai (huhuhuhuhu) .... dia bole petik jari jek...heheheehe
Quote mieymiey 16-5-2018 02:12 PM
Heloknya tudung Jahzouk
Quote kakaro940 16-5-2018 02:13 PM
netizen yg warning tu sapa family syed ka?? amboi melebih2 plk netizen ni..klu lopak dpt syed tu lantak dia la..
Quote Themilo 16-5-2018 02:20 PM
YB ni takde advisor ke? fokus pada pembangunan negara please. toksah layan pada meletop-letop nih..
Quote ALDRIN 16-5-2018 02:24 PM
fliphair8 replied at 16-5-2018 02:10 PM
Alah netizen pun.....biaq pi la lopak ngan sadiq pun ( kalo iye laa) macam mamat tu laki hampa plak. ...

Istana Menanti...prince prince tu dah kawen blum uols? Kot boleh misdirection kan si JahBirah nih...konpem bodoh ni
Quote beeeee 16-5-2018 02:27 PM
hahaha netizen plak nak kena bagi izin. choiii tanya mak saddiq jap harom 100x mesti sheolls tak setujuk
Quote zaraaqilah 16-5-2018 02:29 PM
oklah tu...kira sekufu....dua2 bijak...talented dlm bidang masing2...
tp tulah ego sapa lg tinggi tak taulah....

Lihat semua komen(148)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.083093s Gzip On
To Top