Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Belum Setahun Tapi Kosmetik 'Itik' Dah Masuk Sephora? Hairan, Netizen Tak Puas Hati

Oleh: Aimi|16-5-2018 11:50 AM |Dilihat:6228| Komen: 56
Vivy Yusof, nama besar yang sememangnya sudah tidak asing lagi dalam industri fesyen. 
Seperti yang sedia maklum, Fashion Valet dan produk dUCk adalah hasil dari titik peluh beliau.

Foto : Instagram
Dan tahniah sekali lagi buat Vivy Yusof kerana dikhabarkan produk dUCk Cosmetics bakal dijual di Sephora. 

Bukan calang-calang produk yang boleh masuk Sephora ya. Sememangnya satu pencapaian yang boleh dibanggakan.

Namun dalam masa yang sama, ada benda yang tidak enak didengar.

Sebenarnya ramai peminat kosmetik yang tidak berpuas hati dan mempersoalkan bagaimana produk ini boleh memasuki Sephora sedangkan banyak lagi produk yang bagus tapi tidak mendapat tempat di situ?

Ada juga yang mendakwa kononnya, ia tidak mendapat kelulusan KKM?


Ramai yang bengang sebab dakwa mereka, produk dUCk ini baru setahun jagung dan paling tak memuaskan hati adalah kualitinya tidak setanding dengan harga yang dijual

Sampaikan ada yang berkata Vivy Yusof melakukan sogokan hanya untuk Duck Cosmetics dapat menembusi Sephora.

Ada yang berpengalaman atau sudah membeli produk ini? Boleh kongsikan. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
3
Komen: 56
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Orix 23-7-2018 06:06 PM
Hahahaha bru lepas tgok review nur fatin zakki psal duck ni.... sheols siap cakap sis trauma dgan duck cosmetic hahahahaha

Lain-lain Komen

Quote pearl.silver 16-5-2018 12:00 PM
Biorlaa dia nk masuk sephora..korg tak suka xyh la beli..
Quote missinpiece 16-5-2018 12:06 PM
Konsep seporah ni owner request or dia offer utk masuk?
Quote noraidil_06 16-5-2018 12:07 PM
Dengki sgt ni
Quote myakayina 16-5-2018 12:20 PM
tak suka tak perlu beli la..bising2 pun dah masuk sephora jgk..dah lama tak beli or pakai mekap.. kulit muka pun less problem..konsep alicia keys kekdahnya..
Quote munchkin 16-5-2018 12:22 PM
Biarlah kot. Adalah sebab huda tu tak masuk sini
Quote sabar_sabariah 16-5-2018 12:27 PM
No komen. Borak bab mekap2 ni bukan bidang aku. Aku mekap pun tak. Hatta sebatang lipstik pun aku takde..
So, Vivy congrats la ye..
Quote tengku_anggun00 16-5-2018 12:31 PM
euwwwwwwwwwwww.......duck cosmetikkk...
Quote grizz 16-5-2018 12:46 PM
korg yg xnk pkai xyh la bli..nk nmpk sgt korg xsuke..boikot je sephora..
ko ingat komen beria2 sephora nk buang ke duck tu..
mmg xla..
Quote GigaMom 16-5-2018 12:46 PM
Teknik pmsaran laa ni
Kosseerr
Quote shernazz 16-5-2018 12:54 PM
Ok la..persaingan
Kita tahu.mana kualiti bagus atau serasi
Pilih mana yna g ok
Iols pon kalau try x ok..iols x beli juga
Jadilah pembeli bijak ya..
Quote sapeka 16-5-2018 01:12 PM
wow
hebat2!
Quote prettyuglybabe 16-5-2018 02:12 PM
dia nak masuk lantak la..
sephora pun dah agak sendu sekarang..
Quote nisako 16-5-2018 02:15 PM
dah dpt masuk lantak dia la................. ko jgn beli sudah............
Quote gummygummy 16-5-2018 02:20 PM
woww hebattt
Quote spankee_fili 16-5-2018 02:32 PM
berbaur dengki gitchuuu...
Quote beeeee 16-5-2018 02:35 PM
harga mencekik kualiti nye idok haha ikut suka la ada duit semua jalan....
Quote paz 16-5-2018 02:50 PM
Ok lah tu buatan Malaysia.
Quote eyansss 16-5-2018 03:15 PM
Edited by eyansss at 16-5-2018 03:16 PM

https://www.youtube.com/watch?v=my5wEyFdeK4

Quote fushimi 16-5-2018 04:24 PM
prettyuglybabe replied at 16-5-2018 02:12 PM
dia nak masuk lantak la..
sephora pun dah agak sendu sekarang..

ya ke sendu kalau kat klcc tu beduyung tibaaaa ummah dalam tu

tapi major adalah hijabster yang duit suam suam kuku je habis kuat try makeup nak beli non hado duit,tapi muka berlagak nak mampus acah acah kaya tapi non hado

yang beli sorang dua je

Lihat semua komen(56)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.063436s Gzip On
To Top