Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Eyka Farhana Bergambar Dengan Mat Saleh Sado - Undang Ribuan Komen Nakal

16-5-2018 01:17 PM|Oleh: Azza | Dilihat: 3689| Komen: 23




Esok dah puasa, nampaknya ramai juga artis yang mengambil kesempatan ke luar negara sebelum puasa termasuklah pelakon kecil molek Eyka Farhana yang bercuti di Phuket.

Banyak gambar yang dikongsikan Eyka seperti di kuil Big Buddha, taman buaya tempat menarik lain di sana. Namun ada sekeping gambar kontroversi ditampilkan Eyka ketika berada di Pulau Rawai iaitu bersama dua lelaki 'Mat Saleh' berbadan sado dengan kapsyen 'Meet My New Bodyguards'. Ternyata gambar itu mengundang komen nakal serta lucah dari netizen.

Foto : IG Eyka Farhana

Ya, netizen di Instagram sememangnya nakal dan terlalu berimaginasi yang bukan-bukan menyebabkan banyak perkataan tidak senonoh ditulis oleh mereka. Walhal ramai maklum mereka yang menggunakan medium Instagram diketahui remaja dan budak-budak sekolah.



Pelbagai komen yang tidak terfikir dek akal ditulis oleh anak-anak remaja ini yang pastinya kita ketahui masih belum berkahwin (apabila melihat profil setiap pengomen). Pengaruh tak elok kan?

Menariknya, teman artis juga iaitu Dayana Roza turut meninggalkan komen yang 'nakal'.



Biasalah, apabila ada post berbau sensitif dan 'dewasa', pasti ramai pula netizen yang mengajak rakan-rakannya untuk melihat seterusnya 'membawang'.



Namun, ada juga yang meninggalkan komen lucu dengan mengatakan dua lelaki 'Mat Saleh' itu adalah pelakon The Rock dan Van Diesel.



Disebalik ribuan komen nakal, ada juga yang masih waras dan mengutuk tindakan Eyka yang seolah-olah meminta dikecam.


Namun, ada juga komen yang membela Eyka dan mengutuk netizen yang terlalu 'nakal'.


Walau apapun, sebagai artis yang sentiasa 'distalk', diharapkan lebih berhati-hati dalam memuatnaik sebarang status atau gambar supaya ia tidak dijadikan 'modal' buat remaja yang imaginasinya tiada sempadan. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 23
Komen

Previous : "Iri Hati Tu Tak Bersyukur Namanya" - Faye Kusairi Sinis Atau Sekadar Menasihati?

Next       : "Neelofa, Jangan Cuba Dekati Syed Saddiq!" - Netizen Beri Amaran

Komen Terbaru

Quote jula7 17-5-2018 08:27 AM
mengantuk ahhh..
ala..budak ni pelakon astro ceria nok..
korang tunjuk kat anak korang ..kompom bebudak kenal ni..
kita yg dewasa memang meng-who-are-yuss kan beliau ajee

Lain-lain Komen

Quote grizz 16-5-2018 02:05 PM
ayat xleh bla..silap2 gay..
Quote sapeka 16-5-2018 02:14 PM
buat hidong ka?
tak lawa la kalau betul buat

hidung asli tu dah comey dah
manis je
Quote haruslah 16-5-2018 02:16 PM
masyarakat skrg dah kurang malu
atau dah xde malu
baik netizen maupon retis
Quote famri7 16-5-2018 02:27 PM
Gay jah pakai speedo..so tiada masalah.
Quote weezerfan 16-5-2018 02:27 PM
Geli nengok mat salleh berspender cenggitu.
Quote Victorioussss 16-5-2018 02:28 PM
download (2).jpg
Quote Minami2013 16-5-2018 02:30 PM
Scary nye ambik gambar dkt bejol benjolan...
Quote tengku_anggun00 16-5-2018 02:33 PM
slurrrpppppppppp
Quote myakayina 16-5-2018 02:46 PM
seram tengok tattoo dorg..
Quote kiah_mai_pulak 16-5-2018 03:00 PM
Birahnyaaaa ko betina
Quote sonatalady 16-5-2018 03:20 PM
haruslah: masyarakat skrg dah kurang maluatau dah xde malubaik netizen maupon retis

Setuju dengan ayat ni
Quote BookerT 16-5-2018 03:22 PM
mak tak meragui video tumblr tersebut nyah...
Quote fuyupoktek 16-5-2018 03:27 PM
Bdk ni ada video tumblr ke walhal bulu pon mcm x abis kluor lg
Quote lovelytouch 16-5-2018 03:32 PM
Ni bukan sado ni gemok!
Quote Lavender_Violet 16-5-2018 03:36 PM
Aku mintak tolonggg la sangat2....
Sila bagi pencerahan minah ni berlakon cerita apa
Who r yussss sngt sheols ni dimata meols...
Quote Zaien 16-5-2018 03:43 PM
ala dikk.. sendu kan dia??
Quote whitePoison 16-5-2018 05:52 PM
shittt! mata tak boleh fokus
Quote edoraixora 16-5-2018 06:13 PM
pic mengundang.....hadaplah imaginasi liar netizen
Quote September14 16-5-2018 06:18 PM
Mngkin gay tu... yg kanan tu lazat jgk

Lihat semua komen(23)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.045496s Gzip On
To Top