Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Tak Cantik, Tak Kaya-Awin Dituduh Guna Bomoh Pikat Izzue Islam

15-5-2018 05:12 PM|Oleh: Amirah | Dilihat: 9387| Komen: 150

Tidak sangka ada juga netizen yang masih meragui hubungan Izzue Islam dan Awin Nurin yang sudah lima tahun berkahwin.

Ada yang menyangka Awin menjumpai bomoh untuk memikat suaminya selama ini dan disebabkan itu mereka masih tidak mempunyai anak.

Foto: IG Awin
Foto: IG Awin
Tuduhan liar itu didedahkan Awin di IG Story dan membidas netizen yang dikenali sebagai Risha itu dengan menasihatinya supaya mempunyai hati bersih serta tidak bersangka buruk pada orang lain.

Foto: Hangat.com
Kehidupannya juga disangkal kerana dia bukanlah wanita yang kaya dan cantik. Kenyataan itu seakan membawa makna dia tidak sesuai berpasangan dengan Izzue Islam dan pelik mengapa Izzue masih mahu hidup bersamanya.

Foto: Hangat.com
Walaupun Awin terkilan, dia tetap memaafkan individu tersebut yang menuduhnya bukan-bukan. Ada sahaja yang berhati busuk ingin memusnahkan rumahtangga orang lain.

Moga Awin terus tabah dan tidak putus asa untuk mendapatkan cahaya mata. Teruskan berdoa. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 150
Komen

Previous : Kemaluan Anak Dicilikan, Armin Setuju Ceraikan Ziana Zain Tapi Bersyarat

Next       : Dah Dua Tahun Kenal, Bila Masa Pula Nak 'Try' Syed Saddiq? - Emma Maembong

Komen Terbaru

Quote haruslah 4-6-2018 06:33 PM
rayray28 replied at 4-6-2018 05:04 PM
Ni mesti org klang ni hehehe..dok mane tu chuols?

Bukan sis
Iols dulu junior awin
Heheh

Lain-lain Komen

Quote kodoksilver 15-5-2018 05:20 PM
makcik bawang ponnnnnn, muluttttt jahanam sgt
Quote cha-cha 15-5-2018 05:21 PM
Gila!



Quote jiwakacau06 15-5-2018 05:25 PM
terinspirasi kes bigmama bomoh najib ke??yg komen tu pn...esk3 bf korang xkenang budi masa susah...jgn post dlm krt
Quote umbut 15-5-2018 05:31 PM
Lasernya.. inspired kes big mama ke
Quote BoongaKertas 15-5-2018 05:33 PM
wehhh, melampaunya bahasa makcik ni. dia tak takut ke Tuhan bayo cash? tak kat dia, kat keturunan dia?
Quote abangadek 15-5-2018 05:33 PM
tiada yang mustahil dizaman sekarang
Quote bungamelurindah 15-5-2018 05:35 PM
awin nie kerja kat syabas tak silap aku, gaji byk la juga
Quote Megikari 15-5-2018 05:35 PM
Wow... Mulut mengalahkan puaka. Patut la takde sape nak kat dia. Pompuan mcm ni jgn kata org sehensem izzue islam, silap2 yg rupa level tumit izzue islam pun x hingin kat dia
Quote Nana_Man 15-5-2018 05:38 PM
Jahatnyer mulut.. ingat semua main bomoh2 ke..
Quote Konahhh 15-5-2018 05:39 PM
Amboih mulot hanggggg! Tapi nak buat lagu mana, la ni memang ramai tak ada adab.
Quote cha-cha 15-5-2018 05:39 PM
Berbaloi ke nak bayar bomoh mahal2?
Quote baroyacego 15-5-2018 05:42 PM
CVS is the largest pharmacy store in the United States. To know whether cvs survey customers are happy or not, CVS conducts a customer satisfaction survey.
Quote blakerainer 15-5-2018 05:43 PM
Jahatnye mulut
Quote kibodwatriuh 15-5-2018 05:44 PM
tak kaya, tak hensem.
Quote BookerT 15-5-2018 05:48 PM
biadab nye...apa mak hayam siti pun lambat beranak siap kena beranak tapayah teran pun guna bomoh lah ye nyah...
Quote BookerT 15-5-2018 05:49 PM
bungamelurindah replied at 15-5-2018 05:35 PM
awin nie kerja kat syabas tak silap aku, gaji byk la juga

kerja syabas nyah? banyak air tu nyah..patut mak hayam izzue syg...
Quote SLAManya 15-5-2018 05:51 PM
bongok punya manusia

izzue ni dia sayang kat awin sebab awin ni pandai manage dia
kawan i cakap, artis paling senang nak bekerjasama dan 0 masalah ialah izzue
jadual dia padat sendat tapi kalau call awin je bgtau... nanti pandailah awin settlekan jadual dia
depa tunggu awin reply je
tup... izzue muncul tak de masalah apa2 pun
sebab tu izzue sayanggggg.........

pastu si izzue ni tak sombong
dengan crew pun macam kawan2 unlike sesetengah artis yang kekwat
Quote shernazz 15-5-2018 05:53 PM
Walaupon awin tu xcun
Tp x elok la tuduh gitu
Ada.la.kelebihan.pada awin tu yang izzue isele suko..
Jilake btol la.yang pm tu..
Quote moonbug 15-5-2018 06:01 PM
Ever heard of the word JODOH?

Lihat semua komen(150)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.052964s Gzip On
To Top