Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

“Berdarah Telinga Dengar Janna Nick Nyanyi!” Netizen Minta Fokus Berlakon Je

15-5-2018 12:56 PM|Oleh: Amirah | Dilihat: 3931| Komen: 58

Siapa yang menonton Drama Festival Kuala Lumpur 2018 pasti tahu apa yang berlaku semasa Janna Nick membuat persembahan nyanyiannya secara ‘live’ di pentas.

Foto: IG Janna Nick
Foto: IG Janna Nick
Namun hasil nyanyiannya itu benar-benar mengundang rasa kecewa penonton apabila suaranya begitu sumbang didengari.


Bukan itu sahaja, netizen juga tidak sanggup lagi mendengar dan begitu hampa dengan teknik vokal yang ’hancur’ oleh Janna.

Dulu Fynn Jamal, Fazura dan Fattah Amin, sekarang Janna pula yang menerima kecaman hebat daripada penonton tentang suaranya. 

Mereka berharap Janna hanya fokus kepada bidang lakonan yang sememangnya sebati dengan dirinya sejak dulu lagi. Walaupun begitu, dia tetap memenangi anugerah Aktres Pilihan pada malam tersebut.

Mungkin Janna boleh daftar masuk kelas vokal dan perbaiki kualiti nyanyiannya terutama sekali ketika membuat persembahan secara ‘live’. Tidaklah memalukan diri sendiri. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
8
Marah
8
Terkejut
3
Sedih
4
Lawak
7
Bosan
6
Komen: 58
Komen

Previous : Umie Aida Tak Mahu Dedah Aib Kerajaan Dahulu, Ini Sebabnya...

Next       : Kemaluan Anak Dicilikan, Armin Setuju Ceraikan Ziana Zain Tapi Bersyarat

Komen Terbaru

Quote cekenit 17-5-2018 01:17 PM
Macam netizen kt suriafm cakap, boleh g jauh janna nick ni...jauh dari bidang nyanyian...

Lain-lain Komen

Quote MsKathryn 15-5-2018 01:36 PM
Dia belajar vokal dgn ernie... tp still ko x blh menyanyi janna.. fokus kat lakonan n hosting je la... blh la jerit2{:smile
Quote dubuk 15-5-2018 01:45 PM
suara macam kucing haus
Quote de_ikea 15-5-2018 01:47 PM
Lagi satu bakalan jd mcm ni, zara zya. Hauk haus dgr kat muzik-muzik smlm.
Quote Nenasketum 15-5-2018 01:53 PM
Zaman perasan macam acik Mah dah berlalu yerk. No more empty barrels.
Quote naina 15-5-2018 01:54 PM
Kaku kejung suara tak padan dengan muzik latar.
Ko nyanyi apa ni jannah??
Quote cupu 15-5-2018 01:57 PM
Aku dgr rs mcm lekat sesuatu kat tekak..xkena betol.dia biasa memekak terjerit jerit tetiba nyanyi suara hallllllluuuuuuuuuussssssss tersepit apahal!!
Quote Minami2013 15-5-2018 01:59 PM
Suara tak sedap langsung ok...padahal lagu tu tak perlu pun vokal mantap ke ape....
Quote meisapoya 15-5-2018 02:04 PM
Ni first time i dgr dia menyanyi live. Omg
Quote merrissa 15-5-2018 02:06 PM
dia ni x practice ke apa...nafas kelaut....semua kelaut.....tula sibok membawang pukul 12 tgh hri
Quote zulka 15-5-2018 02:08 PM
elok2 aku suka dgn dia ni terus jadi meluat
Quote BookerT 15-5-2018 02:08 PM
malam tadi memuzik mak hayam zara zya menyanyi...mak terus tutup tv sebab dah pukul 12 kan..nak layan nightline pun macam tade mood...
Quote salmon-suki 15-5-2018 02:10 PM
Omaigoddd..ada jgk y bkk benang psl ni finally~!!!mmg hauk habes...seriau dgr..iyewwwwwwwwwwww sgt
Quote mamapea 15-5-2018 02:10 PM
mmg x sedap janna nyanyi...seluar mcm nak keluar x keluar jer...
Quote niena90 15-5-2018 02:17 PM
Ya ampun! Teruknya ko nyanyi! Mulut bukak seluas2 tapi dgr mcm berbisik je. Patutnya seluas itu dah nyanyi mcm jacklyn victor kot
Quote MrsKobis 15-5-2018 02:22 PM
Ape yg kau buat ni jannaaaaa!!
Quote ariellin 15-5-2018 02:25 PM
berlakun pun kayu cendana lagi
setakat scene jerit2 je yg dia mampu
Quote Fazzbulous 15-5-2018 02:39 PM
Positive..positive..positive..jgn kutuk anak sis pls!!!hahahahah
Quote theflash 15-5-2018 02:52 PM
wauuu wauuu wauu
itu je aku dengar dia nyanyi
Quote izzah_mia 15-5-2018 03:04 PM
MsKathryn replied at 15-5-2018 01:36 PM
Dia belajar vokal dgn ernie... tp still ko x blh menyanyi janna.. fokus kat lakonan n hosting je la. ...

dlm melodi kata belajar vokal dgn ernikan...dari dulu pun hauk. bila belajar ni lagi hauk..memalukan sungguh
sapalah yg amik dia jadi penyanyi..budak2x ceria pop star lagi bagus

Lihat semua komen(58)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.054266s Gzip On
To Top