Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Kongsi Gambar Anak Separuh Bogel, Awal Ditegur Netizen...

15-5-2018 03:40 PM|Oleh: Amiey | Dilihat: 5655| Komen: 48

Keletah dan telatah comel Lara Alana seringkali mencuri tumpuan ramai. Ekspresi mukanya yang nakal juga mampu membuat hati cair melihatnya. 


Anak perempuan kepada pasangan romantis, Awal Ashari dan Scha Alyahya ini bukan sahaja popular dikalangan pengguna media sosial malah wajahnya juga sudah beberapa kali muncul di kaca televisyen untuk iklan Yakult dan rancangan Lara Oh Lara terbitan Astro. 

Foto: mStar

Terbaru, Lara Alana sekali lagi mencuri tumpuan peminatnya apabila Awal memuat naik satu video dimana Lara dilihat memakai tiara bersama skirt dan kasut bertumit namun tidak memakai baju. 

"Mana baju awak, tuan puteri?", ujar Awal bertanya pada anaknya.

"Sudah hilang..", jawab Lara membuat netizen tergelak.


Rata-rata terhibur melihat kecomelan dan kepetahan Lara yang bertutur dalam bahasa Inggeris dengan fasih. 

Foto: IG Awal Ashari

Namun, terdapat beberapa individu menegur Awal untuk lebih berhati-hati memuat naik gambar atau video anaknya di laman sosial.

Risau jadi tumpuan pedofilia...

Netizen tegur Awal kerana risau Lara jadi tumpuan golongan pedofilia. Foto: IG Awal Ashari

Jangan muat naik di laman sosial..

Foto: IG Awal Ashari
Ada benar juga apa yang ditegur oleh netizen itu. Zaman sekarang ni macam-macam boleh berlaku. Namun kami percaya Awal dan Scha tahu apa yang terbaik untuk anak mereka. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
4
Komen: 48
Komen

Previous : Dituduh Lalang Dan Macai, Adi Putra Berdoa Di Masjid Nabawi

Next       : Allah Bagi Rumah Baru, Kereta Mercedes Kepada Mak Dan Ayah - Safiey Illias

Komen Terbaru

Quote awekjepun 25-5-2018 06:19 PM
Kesian kat anak.jd modal utk pedo

Lain-lain Komen

Quote salmon-suki 15-5-2018 03:51 PM
Ape y makpak dia ni kesah?asal  dpt tnjuk kt netz and dpt perhatian drpd netz,cara ape pn dia gune tmasuklah "jual" anak...biatch sgt parents gini..
Quote famri7 15-5-2018 03:55 PM
Heshe kan jual publisiti anak dkt insta drpd baby lg...heshe just step up the game jah ni..imagine next...
Quote noor2 15-5-2018 04:10 PM
Makin cantik lara alana ni....
Quote somaki 15-5-2018 04:22 PM
Dah lama meluat dengan awalina ni
Quote sukacactus 15-5-2018 04:28 PM
Cute pulak dgr dia jawab camtu
Quote mieymiey 15-5-2018 04:35 PM
Nak rakam pun, pakaikan la baju dulu. Nak rakam tanpa baju, takyah la upload. Senang.
Quote zaraaqilah 15-5-2018 04:36 PM
betul jugak, zaman sekrg ni byk tul pedo...x yah lah post gambar or vid ank x pakai baju
bg kita yg normal ni mmg ler nampak cute...bg yg giler porn? semua nampak 'blue'
Quote arwenlotr 15-5-2018 04:39 PM
zaraaqilah replied at 15-5-2018 04:36 PM
betul jugak, zaman sekrg ni byk tul pedo...x yah lah post gambar or vid ank x pakai baju
bg kita yg ...

Tu lah kn lagi teruk kalau org lain jd mangsa.
Quote mrmart 15-5-2018 04:43 PM
Takkan tengok budak mcm tu boleh stim kot. Nak ckp banyak. Normal lah budak tak pakai baju. Kalau ko tak pakai baju tak pakai seluar itu tak normal lah. Bengong...
Quote innocentsangat 15-5-2018 04:46 PM
Hahaha. Comel. Tp bahaya sekarang ni. Pedo is everywhere... Baby pun boleh dorang tibai. Tambah comel gebu cmni
Quote BookerT 15-5-2018 05:18 PM
salmon-suki replied at 15-5-2018 03:51 PM
Ape y makpak dia ni kesah?asal  dpt tnjuk kt netz and dpt perhatian drpd netz,cara ape pn dia gune t ...

kenapa mak hayam yakult tak kontrak dengan mak hayam lana ni nyah? adakah sebab perangai meroyan mak pak dia nyah?
Quote BookerT 15-5-2018 05:21 PM
zaraaqilah replied at 15-5-2018 04:36 PM
betul jugak, zaman sekrg ni byk tul pedo...x yah lah post gambar or vid ank x pakai baju
bg kita yg ...

pedo tak mengikut zaman nyah..zaman yunani kuno lagi mak hayam pedo dah wujud membela bebudak lelaki kecil untuk jadi personal assistant...zaman itu pedo dianggap normal dan tidak menyalahi memana moral di zaman moden ni nyah...mak hayam forumer iwan007 antara pepedo yang suka lahap vimax dan berminat mengacu timun ke arah mangsanya nyah...
Quote BookerT 15-5-2018 05:22 PM
innocentsangat replied at 15-5-2018 04:46 PM
Hahaha. Comel. Tp bahaya sekarang ni. Pedo is everywhere... Baby pun boleh dorang tibai. Tambah come ...

inncocentsangat kau ni nyah berani lawan arus kata mak hayam lana ni comel...
Quote BookerT 15-5-2018 05:22 PM
mrmart replied at 15-5-2018 04:43 PM
Takkan tengok budak mcm tu boleh stim kot. Nak ckp banyak. Normal lah budak tak pakai baju. Kalau ko ...

mak hayam pedo cuba menegakkan benang yang basah ye nyah?
Quote innocentsangat 15-5-2018 05:28 PM
BookerT replied at 15-5-2018 05:22 PM
inncocentsangat kau ni nyah berani lawan arus kata mak hayam lana ni comel...

Comel la bila makin beso. Masa kecik pasif je. So kureng sikit kot... Haha. Now yg iolls nampak tak comel is yusof n si kakak and another yusuf. Yg lain tu entah le. Takut jadi mcm mia sara. Kecik punya comel. Besar taknak komen..m
Quote salmon-suki 15-5-2018 06:09 PM
BookerT replied at 15-5-2018 05:18 PM
kenapa mak hayam yakult tak kontrak dengan mak hayam lana ni nyah? adakah sebab perangai meroyan m ...

Ntah ler...tp b4 this kn mmg dorg 1family masuk ads yakult?ke da x continue contract?ai jrg tgk tv skrg,watch shows stream on9 sajo..hehehe
Quote Zaien 16-5-2018 12:53 PM
btol la org tegur.. kang jadi manga pedo kangg .. bahaya oiii
Quote abil_tetra 16-5-2018 01:01 PM
paham je budak2 kdg xnak pakai baju ..panas...
dia nmpk mcm nak cover jugak skit2...xde tjuk full body
tp teruk sgt pedo skrg ni....xleh nak senang2 skrg.....nak upload pun xleh...

zaman ct dl bole la pakai mcm kat hawaii...zaman skrg klu buat sure makpak kena kecam
Quote bambimbom 16-5-2018 01:34 PM
awalina kan... selagi bole mencapup.. mmg dia tak lepas... sian lara dpt bpk camni...

Lihat semua komen(48)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.045400s Gzip On
To Top