Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Dikatakan Artis Sendu Takde Job, Jawapan Win Shiera Buat Netizen Pecah Perut!

14-5-2018 03:48 PM|Oleh: Amiey | Dilihat: 4831| Komen: 31

Pelakon dan pengacara Sharifah Shahirah Binti Syed Abu Bakar Al Khaired atau lebih dikenali sebagai Shiera sememangnya dikenali ramai sebagai seorang yang kelakar.

Sungguhpun dia kini sudah jarang muncul di layar televisyen, namun dia masih lagi aktif dalam bidang seni terutama sekali dalam bidang pengacaraan selain menjadi duta bagi beberapa produk. 


Selain itu, Shiera juga seringkali berkongsi perkembangan terkininya di laman Instagram dan tidak pernah gagal menghiburkan para peminatnya. 

Terbaru, Shiera telah berkongsi gambar 'throwback' bersama anak sulungnya, Allisya dengan kapsyen berbunyi;

"Dolu dolu.. Allisya @tallisya72 pun dah 20 tahun.. 1998 Tahi lalat hanya tinggal kenangan. Aku buang di Sg. Wang, tinggal parut dalam sebab tahi lalat hidup..lol"

Foto: Ig Shieraijoy

Namun, tidak disangka status tersebut nampaknya mengundang perasaan kurang senang seorang individu yang menganggap Shiera sebagai kasihan kerana hanya mampu untuk mengimbau kembali kenangan lama akibat tidak mendapat tawaran kerja.

"Asyik throwback je, dah takde job ke, kesiann, mampu throwback jer la kennn..."


Jawapan balas Shiera yang win!

Foto: Ig Shieraijoy
Dalam pada itu, rata-rata netizen diilihat marah dengan sikap biadap individu tersebut.

Mulut macam longkang..

Foto: IG Shieraijoy

Ha, kan dah mendapat. Masuk rumah orang tak bagi salam lepas tu serang secara membuta tuli. Dalam pada Shiera tu dikatakan tak dapat 'job' pun dia jadi penyampai di Suria FM tau, dik! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
3
Komen: 31
Komen

Previous : Inikah Imej Muslim Yang Mahu Dipertahankan Raja Ilya Daripada Marvel?

Next       : “Saya Tanya Je” – Ummi Nazeera Tanya Perkembangan Kerajaan Baharu Pun Salah Ke?

Komen Terbaru

Quote biozipstar 16-5-2018 10:36 PM
kenapa aku suka sgt dia terobek.. hahaha.. kalau retis lama mcm ctdk ke. sesiapalah ada gambar terobek, mmg aku suka like. sbb seronok kot. dulu2 mana ada ig fb semuaaa.. xleh nak share.

Lain-lain Komen

Quote Konahhh 14-5-2018 04:05 PM
Hahahah lawak la, suka syira nih
Quote MatDeghem 14-5-2018 04:10 PM
boleh tak bg mat cakap....sama dgn lobenak Hajjah nampak nya asik throwbek gambar2 lama hajjah

maaf lah kalau bg mat silap







Quote dutch_lady 14-5-2018 04:24 PM
suka dia pg2 kat suria...better dr zulin tu
Quote salmon-suki 14-5-2018 04:42 PM
Msti adik2 y baru nak up ni nk cuba nasib jd ahli bawang..hihihi..tp syg,xsempat jd bawang kena terkam dgn bawang2 besar dulu..kekeke~{:smile
Quote BoongaKertas 14-5-2018 04:46 PM
kejamnya netizen! hahahaha tp jwpn dia padu.
Quote Rainrein 14-5-2018 05:03 PM
Kelakar komen shiera. Amik ko macik bawang ati busuk.
Quote merrissa 14-5-2018 05:05 PM
kahkahkahakha...padan mukaaa netizen tuh

jgn lupa bank in kat acc aku sekali ekkkk

aku ni bebetoi joblesss....
Quote DeeHanania 14-5-2018 05:08 PM
Hihihi,
Suka jawapan Shira...
Quote ateam1312 14-5-2018 05:18 PM
mcm pernah terbaca diaorg nie ada supply brg2 utk production.
business blkg tabir
Quote scrocth 14-5-2018 05:43 PM
Sheols laki bini kan ada enjoys corner kt hulu kelang tu. Plus sheols pn DJ Suria FM now jd duta darlie utk raya. Myb xsekaya korg2 yg mengata tp still job jd DJ utk slot pg tu rsnya kalau 20k at least belasan ribu sebulan
Quote xtahumenahu 14-5-2018 06:29 PM
i suke shira
Quote BookerT 14-5-2018 06:36 PM
kenapa la kau sakit hati dengan mak hayam shahira ni..dia ok apa dalam tv...dasar mak hayam betul...
Quote boylondonn 14-5-2018 06:39 PM
MatDeghem replied at 14-5-2018 04:10 PM
boleh tak bg mat cakap....sama dgn lobenak Hajjah nampak nya asik throwbek gambar2 lama hajjah  ...

Dorg kan bff what to expect
Quote Cicisweets 14-5-2018 06:43 PM
Fan fakezura le tu,dulu pun kutuk syira tb Bab kawin kata tiru kapel jamban tu
Quote munchkin 14-5-2018 10:40 PM
Hahahah. Kelakar shiera ni. Biarlah dia nak throwback. Suka pula tengok gambar 2 lama.
Quote mixed 15-5-2018 12:34 AM
ada je dia job smlm kt tehtarikplace
jd emcee abe nuar jen iols nyanyi

cc:@mimi77

[ig]https://www.instagram.com/p/BitWlffhUSw/[/ig]
Quote fazamania 15-5-2018 12:50 AM
mixed replied at 15-5-2018 12:34 AM
ada je dia job smlm kt tehtarikplace
jd emcee abe nuar jen iols nyanyi

OMG..dgr abam nuar nyanyi live camni, terus rasa aman dihati.
Quote mixed 15-5-2018 01:43 AM
fazamania replied at 15-5-2018 12:50 AM
OMG..dgr abam nuar nyanyi live camni, terus rasa aman dihati.

kenn chuols hilang windu
smlm byk video nya dlm igs story saje
haziq & shiera
Quote anno_miss 15-5-2018 07:32 AM
Silap besar la nk ngutuk wall k shiera kite ni.. tukang komen pun satu, bawa2 la belajor adab mengomen kt wall org..

Lihat semua komen(31)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.042515s Gzip On
To Top