Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Pelantikan Menteri Tanpa Restu PKR - Rafizi

13-5-2018 08:21 AM |Dilihat:16325| Komen: 657
"Keputusan dibuat tanpa penyertaan kami (dalam perbincangan). Dia 'melanggarnya'...proses perbincangan yang sepatutnya tidak berlaku."

Itulah yang dikatakan oleh Naib Presiden PKR, Rafizi Ramli memetik laporan Malaysiakini.

Beliau mendakwa pelantikan pemimpin tertinggi BERSATU, DAP dan AMANAH sebagai menteri kanan dibuat oleh Tun Dr Mahathir tanpa rundingan dengan PKR.

Foto Carian internet
"Sebarang keputusan mengenai apa-apa pelantikan mestilah dipersetujui secara bersama oleh keempat-empat parti HARAPAN," katanya lagi. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 657
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote lazim 15-5-2018 08:29 PM
dess402 replied at 15-5-2018 03:52 PM
aku rasa walaupun isu ini dipandang remeh macai2 ..  tetapi tidaklah lah semudah itu . pbpm
pun cum ...

Berbuih ckp.. ppbm bertanding di kerusi2 totok bn..makcik pakcik yg mmg xnmpk parti lain kecuali bn. Jenis yg menangis klu bn kalah..( mak mntua kwn aju menangis nila bn klh). kerusi yg dap & pkr sendiri mmg xblh boleh mng. klu felda2 dulu pembangkang nk masuk ceramah pon kena halau.

Ppbm x ambik kerusi2 confirm mng kt selangor tu.. klu ppbm bertanding kt selangor drg pon mng byjk jgk sbb org slngr mmg xkn undi bn..tp tu la strateginya xrebut kerusi yg confirm mng.

ppbm bertanding apa sahaja kwsan yg ada bn yg pmbngkng selama ni tak boleh nk mng. Sbb tu bertnding byk kerusi tp mng xbyk.. tp drg berjaya pecahkn dominasi bn.

Lain-lain Komen

Quote Reymz 12-5-2018 07:26 PM
Lah drama lagi... orang tua dah buat hal dah
Quote melnanzz 12-5-2018 07:28 PM
Baru je masuk hari kedua kerajaan PH dibentuk, dah ada konflik dalaman pulak.

That's quick.
Quote lazim 12-5-2018 07:30 PM
Lihhh rafizi pon.. byk lg jawatan.. nk rebut apa
Quote Hazi2000 12-5-2018 07:31 PM
baru 2 ari jd lagu ni kalau 5 thn agak2nye jd ape ye kat malaysia ni
Quote monreyes 12-5-2018 07:31 PM
gaduh la lagi
Quote kekekek 12-5-2018 07:31 PM
Rafizi expect pkr dapat finance kot.
Quote lazim 12-5-2018 07:32 PM
Kasi peluru pembngkng tembak. Bodoh btl.
Quote GuaDahTua 12-5-2018 07:32 PM
Rapizi nk.dilantim senator jd menteri kot hahaha
Quote Siti_Mustaqim 12-5-2018 07:34 PM
Drama dah mula. Masing masing ada agenda sendiri. Kesian Tun Mahathir penat nak pk dan melayan....alahaiiii
Quote ulamalu 12-5-2018 07:34 PM
Mamat ni attention seeker betullah.   Settle dalaman x boleh ke .   Rakyat dgn BN tengah tengok ni...
Quote hanasensei 12-5-2018 07:34 PM
Mksudnya plntikan 4 mnteri awal ni hnya nk puaskan hati stiap pnyokong parti gabungan.. sbb tu stiap presiden parti dpat pgg 1 portfolio .  
Quote jazaa100 12-5-2018 07:34 PM
Betul le apa tun kata tu ....

Pkr dah dpt TPM....nak ap lg...
Quote babyhubby85 12-5-2018 07:35 PM
Oh please Rafizi, TPM kan dah dapat kat PKR.
Quote mejaputih 12-5-2018 07:35 PM
Pulok..rakyat is watchinggg
Quote chazey 12-5-2018 07:36 PM
Ha.

Jom makan popcoooooorn. Yang tengah diet tu melantak la ko salaaaaad jah.
Quote kucen_miang 12-5-2018 07:37 PM
siap2 tarik krusi goyang sambil gulung tembakau..huhuhu
Quote akubest 12-5-2018 07:37 PM
time akak nak makan chicken wings la pulok dah ngantuk benorrrr
haishhhh ni buhsannnn time zone lain2 neh
mampos esok akak kena merempit sembang korang
Quote malaysiaku123 12-5-2018 07:39 PM
Aku dr dl xbrp kenan dia ni..
Mmg jns xleh diam n sabar ehh..
Kalut2 nk p mana
Quote Siti_Mustaqim 12-5-2018 07:39 PM
Abesss berapa hari nak bentuk kerajaan ni. Tu dia korang yang pilih..ngeri plak aku. harap teori umni 2.0 benar belaka...

Lihat semua komen(657)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.090182s Gzip On
To Top