Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Fazura Digelar Bimbo, Tin Kosong Gara-Gara Tak Kemas Kini Foto Mengundi

11-5-2018 04:01 PM|Oleh: Suzy | Dilihat: 20626| Komen: 741


Setelah beberapa hari tidak mengemas kini akaun media sosial Instgram miliknya, pelakon kelahiran Pekan Pahang, Nur Fazura dituduh tidak peduli tentang negara oleh netizen. 

Komen-komen negatif itu dapat dilihat menerusi salah sebuah posting dimuat naik Fazura beberapa hari lalu.



Netizen bertanyakan mengenai kehilangan Fazura dan membuat dakwaan Fazura tidak menunaikan tanggungjawab untuk mengundi baru-baru ini. 

Selain itu, Fazura juga dikatakan mendiamkan diri sementara ramai artis termasuk Neelofa, Syatilla Melvin, Janna Nick dan ramai lagi membuat kemas kini dan mengambil foto ketika sedang mengundi atau jari yang sudah bertanda.



Netizen juga membuat spekulasi bahawa Fazura dan suami, Fattah Amin tidak mendaftar undi. Malah, netizen beranggapan Fazura yang berasal dari negeri kelahiran bekas perdana menteri kecewa kerana parti pimpinannya gagal dalam pilihan raya baru-baru ini. 

Pelbagai tuduhan dilemparkan kepada Fazura menyebabkan pelakon itu bertindak menutup ruangan komen pada muat naik terbaru yang memaparkan gambar bendera Malaysia berserta kapsyen kata-kata daripada seorang ahli sejarah, Jean Henrik Clarke.



Mungkin Fazura tidak mahu melayan komen-komen negatif yang bersifat provokasi itu. Bagi peminat Fazura yang sudah lama mengikuti perjalanan kariernya sebagai seorang selebriti, rata-rata memahami sikapnya yang tidak suka mempamerkan peristiwa yang dianggapnya peribadi di media sosial. 


Foto: IG Fazura
Tindakan mempamerkan foto semasa mengundi adalah hak masing-masing. Jika anda seorang selebriti, adakah anda mahu dilabel tin kosong atau menyatakan sokongan sepenuhnya? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
3
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
3
Komen: 740
Komen

Previous : Mia Sara Tak Comel Sebab Hidung Besar! - Netizen

Next       : Izara & Caprice Respek Pemimpin BN - "Hishamuddin Tun Hussein Berpotensi Jadi PM"

Komen Terbaru

Quote kekbuah 14-5-2018 11:42 PM
Dah jgn gaduh2..

Lain-lain Komen

Quote EvieWanKenobi 11-5-2018 04:06 PM
menyibuknya netizen..
Quote lumie 11-5-2018 04:10 PM
Tp iols seakan yakin dia x g ngundi{:smile
Quote kibodwatriuh 11-5-2018 04:11 PM
Inilah bayaran jika bergelar retis poplar.

Yang penting dia tak propa eh macam sesetengah manusia tu.
Quote Cicisweets 11-5-2018 04:14 PM
Aku ternampak komen kata dia beauty with brain
Quote BookerT 11-5-2018 04:17 PM
kibodwatriuh replied at 11-5-2018 04:11 PM
Inilah bayaran jika bergelar retis poplar.

Yang penting dia tak propa eh macam sesetengah manusi ...

popular ke nyah?
Quote N0v 11-5-2018 04:18 PM
Edited by N0v at 11-5-2018 04:33 PM

Dia ni kan penyokong kuat Najib kalau betul tak pegi mengundi pun dah bagus yang pasti undian dia untuk Najib sama-sama dari Pekan. Tak update IG sebab terkedu kot Najib yang dia sokong dah kalah
Quote BookerT 11-5-2018 04:18 PM
dah tak keluar mengundi tu buat tak tahu je la nyah..ini nak tepek jugak gambar bendera malaysia nyah..lagi gembira la mak hayam mengutuk kau nyah...
Quote kibodwatriuh 11-5-2018 04:19 PM

Poplarlah. Tak tahulah definisi poplar ko lain ka macam mana?
Quote N0v 11-5-2018 04:21 PM
Beauty with brain?
Setakat SPM level belum cukup brainy
Quote Budakmomok 11-5-2018 04:23 PM
Kotor nnt jari dia
Quote BookerT 11-5-2018 04:24 PM
kibodwatriuh replied at 11-5-2018 04:19 PM
Poplarlah. Tak tahulah definisi poplar ko lain ka macam mana?

pelakon instagram nyah...kalau zaman mak bebudak dulu kita panggil pelakon majalah nyah...
Quote kibodwatriuh 11-5-2018 04:25 PM
BookerT replied at 11-5-2018 04:24 PM
pelakon instagram nyah...kalau zaman mak bebudak dulu kita panggil pelakon majalah nyah...:lau ...

mengarutnya hang.
Quote kibodwatriuh 11-5-2018 04:27 PM
HAHAHAHA baru tengok stagram dia. KAH3

Motip nak propa?
Quote kibodwatriuh 11-5-2018 04:27 PM
N0v replied at 11-5-2018 04:18 PM
Dia ni kan penyokong kuat Najib sama-sama dari Pekan kalau betul tak pegi mengundi pun dah bagus yan ...

dah update IG.
Quote Aduradura 11-5-2018 04:30 PM
Edited by Aduradura at 11-5-2018 04:33 PM

Its okay fazura, iolls still loikeeee youuuu ... biarla bimbo pun, dari pandai tapi tamak haloba , dari gebang pompang pompang kenegaraan tapi hampeh , opsss kekeke
Quote BookerT 11-5-2018 04:30 PM

mak mengarut atau kau sendiri nubis tak faham apa istilah tersebut nyah...
Quote joyahglam 11-5-2018 04:35 PM
Dia xnk mengundi itu hak dia. Ntah2 daftar pun idak.
Quote anakkerengga 11-5-2018 04:36 PM
BookerT replied at 11-5-2018 04:30 PM
mak mengarut atau kau sendiri nubis tak faham apa istilah tersebut nyah...

Adakah semua yg kita buat kena share kat ig..aku pun puli mengundi tp tak share pun kat ig.... pelik betul netizen ni
Quote N0v 11-5-2018 04:38 PM
Najib kesayangan dia dah kalah daa. Jgn expect dia macam artis lain nak tunjuk solidariti kat Tun M pulak sedangkan dia penyokong kuat Najib bukan Tun M.

Lihat semua komen(741)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.042944s Gzip On
To Top