Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

"Hilang Respek Pada Kau!" - Netizen Berang Chef Wan Hina Najib, Rosmah

11-5-2018 11:03 AM|Oleh: Ain | Dilihat: 10695| Komen: 85

Siapa tak kenal dengan mulut berbisa Chef Wan yang lantang bersuara mengeluarkan pendapat sendiri terutama sekiranya berasa diri atau orang terdekat 'dijentik' individu lain.

Malah, sudah menjadi kebiasaan netizen tertunggu-tunggu 'drama' apa yang akan ditunjukkan menerusi laman Instagramnya.

Terbaru, susulan keputusan bersejarah Pilihan Raya Umum Ke-14 (PRU14), cef selebriti itu berkongsi video bekas Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak kena troll.


Foto: IG Chef Wan

Video itu memaparkan gambar Najib dan isteri, Datin Seri Rosmah Mansor yang 'ditampal' pada penjual sayur-sayuran dengan suara latar 'menjual surat khabar lama'.



Alamak, pedas betul sindiran Chef Wan ni! Pun begitu, ramai juga netizen terhibur dengan sindiran terhadap pasangan itu.


Kelas! Berani mati Chef Wan




Dalam masa sama, segelintir netizen merasakan tindakan Chef Wan itu agak melampau dan tidak matang.

"Hormatilah antara satu sama lain,"
Komen netizen.





Hilang hormat pada kau! Unfollow!


Foto: IG Chef Wan

Betul tu Chef Wan. Kalau enggan menghormati mereka pun, hormatilah perasaan orang lain khususnya warga emas yang menyayangi Barisan Nasional dan UMNO. Anak Chef Wan sendiri pun penyokong kuat BN, kan? - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 85
Komen

Previous : Beraksi Ghairah Di Pantai, Alicia Amin Dan Kekasih Jadi Bahan Kutukan

Next       : “Rosmah Mansor Berhati Syaitan!” - Perbuatan Terkutuk Didedah Fazley Yaakob Dan Isteri

Komen Terbaru

Quote Konahhh 15-5-2018 01:35 AM
Kak-Leen replied at 14-5-2018 08:10 PM
Kalaulah bashing Najib akan bawa kebaikan dan memulangkan semua duit rakyat, akak x kesah tp.... x ...

Betul kak leen, cacian not gonna bring the money back. Tapi itulah, sadly most of them seem to be full of hatred konah must say. It’s okay to dislike, but remember - there’s always a better way to convey. When we convey our opinion, always ingat that there's an invisible fine line that distinguishes freedom of speech and being rude - which unfortunately, most people seem to fell into the latter category currently.

Lain-lain Komen

Quote harkktuih 11-5-2018 11:30 AM
Mcm la chef kesah ko nak unfollow dia..
Quote Budakmomok 11-5-2018 11:32 AM
CW biasala mesti dlm grup fqmily dia perli serena jugak
Quote exclusive_vvip 11-5-2018 11:41 AM
amboiii chepwan...ye ye je ko...pdhal geng2 makdatin ko bini2 org bn gak kan...so fake..
Quote haruslah 11-5-2018 11:43 AM
X classy
Tp cep wan kan....
Quote umbut 11-5-2018 11:49 AM
Hahaha... biaq pi lah.. sesuai sangat
Quote apedehal 11-5-2018 11:52 AM
hahha...warga porem jgn bias ek...haritu kemain kutuk mulut cepwan ni kes ank menantu. tp da mmg mulut xda insuran cepwan ni kan
Quote alesandra 11-5-2018 11:57 AM
selalu bapak totok bn...anak pembangkang.ini dah terbalik....
Quote jalfa 11-5-2018 11:58 AM
Macam bbnu je peel cep wan ni ..patot lah anak anak sedara x hormat ko..
Quote eLiaD 11-5-2018 11:59 AM
time to revenge..hukum karma hahaha
Quote misscrazy 11-5-2018 12:06 PM
Jangan terlalu mendabik dada bila dah menang, patutnya tunjuk rasa syukur bila dah menang, tau we all happy, tapi tak perlu tunjuk sangat sampai tahap penghinaan dkt orang lain.. i sedih tengok perangai netizen, lepas dapat kerajaan baru, semua makin berani memaki, menghina..tengok katakata PU Azman ni, muhasabah diri
[ig]https://instagram.com/p/Bimmib3HKD-/[/ig]
Quote amyza82 11-5-2018 12:07 PM
bila turn che wan troll najib, korang marah, bila retis sendu lagi kertu like abon, azlee, troll tun, korang cakap demi sesuap nasi...

suka hati lah nak troll macam mana, kita bukan cyber troopers yg dibayar gaji. we have a right  agree to disagree

ala lagipun kan ajib kepit suke kangkung
Quote apedehal 11-5-2018 12:11 PM
amyza82 replied at 11-5-2018 12:07 PM
bila turn che wan troll najib, korang marah, bila retis sendu lagi kertu like abon, azlee, troll tun ...

apa maksud suka kangkung tu?
Quote emily.topaz 11-5-2018 12:15 PM
Walaupon rasa mcm bernafas di udara yg lebih segar sejak Tun M kembali menjadi PM. i rasa itu pon cukup nak buat kita rasa bahagia. Tak perlu nak nak tambahkan keseronokkan dgn menggelakkan org lain secara berlebihan. Seronok sgt ker? Padankan muka & lepas tu move on please.
Quote apedehal 11-5-2018 12:17 PM
emily.topaz replied at 11-5-2018 12:15 PM
Walaupon rasa mcm bernafas di udara yg lebih segar sejak Tun M kembali menjadi PM. i rasa itu pon cu ...

setuju dgn chuols...
Quote shuk_one 11-5-2018 12:24 PM
nak tunggu nanti negeri B kena troll lak, ada berani ke C.W
Quote MsKathryn 11-5-2018 12:37 PM
Chepwan ni forever mulut longkang
Quote AbukRokok 11-5-2018 12:54 PM
not cool .......
Quote bambimbom 11-5-2018 01:06 PM
betul.. klu iye tak suke pun jgn la nak hebah kat umum.. senyap2 sendiri dah la.. awak tu pun bukan sume org suke chepwan oit..

mcm nanas sotong smpi barua bangsat kan ahli politik dah kenape? mak ko pun org kerajaan gak kan... bodoh piang!
Quote angel.dust 11-5-2018 01:07 PM
CW ni mulut puaka jugak mcm Diva Azwan Ali.

Lihat semua komen(85)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
2.241821s Gzip On
To Top