Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Wow Kuasa Mekap! Perbezaan Ketara Wajah Artis Malaysia Dulu Dan Kini

7-5-2018 11:23 AM|Oleh: Faizal | Dilihat: 3658| Komen: 48

Melihat penampilan terkini artis-artis yang cantik dikaca TV ataupun mana-mana program membuat ramai yang menginginkan penampilan seperti artis pujaan mereka. Sebagai peminat, tentu anda sedar dengan perubahan sesetengah wajah artis wanita Malaysia yang semakin hari semakin cantik.

Jom ikuti perubahan wajah artis-artis wanita di Malaysia yang ketara perbezaan dari kemunculannya yang dahulu berbanding sekarang.

1. Elly Mazlin


2. Jihan Musa


3. Siti Sarah


4. Nad Zanal


5. Janna Nick


6. Rita Rudaini


7. Kila Fairy


8. Fazura


Macam mana? Nampak berbeza tak? Dulu mungkin tidak berduit dan tak mampu untuk mencantikkan wajah dengan rawatan ataupun mekap yang mahal-mahal kan. Jadi agak lainlah penampilan mereka berbanding sekarang ni.

Pendek kata taklah susah sangat sangat nak berubah. Asalkan berduit, dan berusaha menjadi lebih baik. Apa kata anda?! - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 48
Komen

Previous : Tak Kalah Cantiknya! 6 Artis Malaysia Seiras Dengan Artis Korea

Next       : Masalah "Pregnant" Dah Lama Tapi "Tak Bersalin"? Jom Cuba Air Carbo Blocker Ini..

Komen Terbaru

Quote Fafaa 22-5-2018 08:45 AM
Kak lina, ritrud dgn pajura antara definisi makin kertu makin hot gitew

Lain-lain Komen

Quote buragazz 7-5-2018 11:36 AM
No.7 tu kepam ya amat... bukan kila Fairi tapi Killer Scary
Quote shernazz 7-5-2018 11:47 AM
Kalau.pic masa skola.ke.lepas.skola.tu rasanya biasa la.gelap sket tu
Kalau berubah bentuk wajah mmg peliks la..hahaha
Wajah remaja br lepas skola.mmg inesen.okeh
Quote grizz 7-5-2018 11:49 AM
buragazz replied at 7-5-2018 11:36 AM
No.7 tu kepam ya amat... bukan kila Fairi tapi Killer Scary


kejam tol..

Quote grizz 7-5-2018 11:50 AM
mmg beza la kot..dh de duit..mule la cocok segale mak nenek kt muke..
harusla len..
Quote cassriena 7-5-2018 11:51 AM
iols pun tekujat tgk no.7 hahaha scary
Quote Artemesiaa 7-5-2018 12:00 PM
Betul tu teknik make up yang bagus boleh mengubah penampilan sebenar seseorang tu tampa perlu pembedahan plastik cucuk sana sini
Quote sarahmirza 7-5-2018 12:12 PM
Orang cantik ni, berapa jam dia bermekap hari2 sebelum keluar rumah?
I ada kawan mua, suka betul upload wajah before & after mekap..
Alahai... yang cantik tu rupanya tak cantik pun...
Mekap je yang buat dia cantik.
Quote M.Rose 7-5-2018 12:27 PM
Ini bukn kuasa mekap.
Ni kuasa repair olah adjust filter muka nmanya
Quote buragazz 7-5-2018 12:56 PM

Tapi dalam hati sis cam setuju kan dengan statement meols...
Quote Minami2013 7-5-2018 12:59 PM
Now camera dah canggih... selain drpd faktor mekap...
Quote fliphair8 7-5-2018 01:14 PM
Alahai marhaen pun.....macam laa lahir2 bercahaya merelit2 indah laksana puteri gunung ledang.....sah2 masing2 kepam lebam berkicap masa teenagers....hehehe
Quote grizz 7-5-2018 01:33 PM
buragazz replied at 7-5-2018 12:56 PM
Tapi dalam hati sis cam setuju kan dengan statement meols...

harusla stuju..
Quote buapakperut 7-5-2018 02:09 PM
buragazz: No.7 tu kepam ya amat... bukan kila Fairi tapi Killer Scary

hahaha iols ingat mamat bangla . bila zaman insta ni semua muka nak potostet kylie jenner
Quote jahcomel 7-5-2018 02:58 PM
paling nmpak fake kilaperi, sarah, jihan muse...jauh ngn muka ori
Quote Nonones 7-5-2018 03:37 PM
sarahmirza replied at 7-5-2018 12:12 PM
Orang cantik ni, berapa jam dia bermekap hari2 sebelum keluar rumah?
I ada kawan mua, suka betu ...

Aku makeup simple2 tp ada nampak makeup ni nak pergi kerja pun ambik masa 30-40 minit untuk siap, kalau dorang macam ni mau dekat 2 jam agaknya.
Quote Afifi82 7-5-2018 04:14 PM
Fazura masih lawa bagi aku. Ha.
Quote MadameOnion 7-5-2018 04:25 PM
janna dgn faz je nampak tak berubah sangat..janna nampak chubby and gelap..skrg dah makin cerah n kurus
Quote SLAManya 7-5-2018 04:40 PM
sarahmirza replied at 7-5-2018 04:12 AM
Orang cantik ni, berapa jam dia bermekap hari2 sebelum keluar rumah?
I ada kawan mua, suka betu ...

i amik masa 15-30 minit mekap
tapi taklah sampai bershading segala
pakailah eye shadow, eyebrow, eyeliner, blusher dan lipstik
dah biasa buat so tak amik masa lama pun
Quote nishikido 7-5-2018 04:42 PM
Biasa jah muka comot masa umur belas2..mekap tak reti,duit tak berapa ada so mekap pon murah2 je standard silkygirl..Kita yg bukan artis pon comot dulu2,dengan kepam sbb suka main panas lagi..pastu dulu baby fat kat pipi tak hilang lagi,masuk 20-an baru nampak jaw ad sharp sikit...baru la nampak lawa sikit.rasanya kita semua lalui hal yg sama

Lihat semua komen(48)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
     CARI App
    Get it FREE Apple App Store
    Get it FREE Google play
     Instagram
    cari_infonet
    FOLLOW
    Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
    0.047635s Gzip On
    To Top