Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Ibu Hamil Dikecam, Sengaja Bentes Kaki Budak Ketika Berlari

25-4-2018 06:28 PM Komen: 36
Seorang wanita hamil dikecam gara-gara tindakannya membentes kaki seorang kanak-kanak yang sedang berlari di restoran.

Next Shark melaporkan, perbuatan tersebut berjaya dirakam menerusi kamera pengawasan litar tertutup (CCTV) sebelum tular di Internet.


Kejadian yang berlaku di sebuah restoren di Baoji, wilayah Shanxi itu menyaksikan kanak-kanak itu berlari masuk ke kedai.

Keika berlari melalui pintu, dia telah merempuh langsir plastik dan secara tidak sengaja telah terkena wanita yang sedang menikmati juadah bersama suaminya itu. 

Difahamkan wanita yang hamil 7 bulan itu telah menghulurkan kaki dan membentes kaki kanak-kanak tersebut sebelum dia terjatuh ke atas lantai.

Makanan yang dibawanya juga turut jatuh di atas lantai. 

Dia kemudiannya dilaporkan mengadu kurang sihat sebelum bergegas meninggalkan restoran tersebut.

Bagaimanapun media menyatakan yang wanita hamil itu kemudiannya menyerah diri kepada pihak polis dan meminta maaf kepada ibu bapa kanak-kanak tersebut.

Dia diarahkan membayar denda sebanyak 1000 Yuan (RM 620). 

Sementara itu kanak-kanak-kanak yang mempunyai masalah jantung itu dilaporkan mengalami pening akibat impak ketika jatuh namun tiada kecederaan serius pada fizikal. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
7
Marah
12
Terkejut
22
Sedih
22
Lawak
0
Bosan
4
Komen: 36
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote dodifarid 2-5-2018 07:16 AM
Edited by dodifarid at 2-5-2018 07:18 AM

Lebih tertarik dgn pompuan baju biru tu...depan mata dia kejadian ni tapi macam takde perasaan apa2..sekurangnya buat la reaksi tangan ke apa kat pmpuan jahat tu...tapi china/taiwan punya perangai memang camni....company aku selalu buat kempen pasal safety klo pasang video pasal kes accident kat china/taiwan....kat sana klo ko kena langgar, jatuh terduduk atas jalan ke tak boleh bangun, orang sana jalan buat selamba jerr macam takda apa2 hal.. Klu kita malaysian dah kalut pi tolong....

Lain-lain Komen

Quote clarizsa 25-4-2018 06:32 PM
Perangai babi punya ppuan
Semoga anak dia kena bnda yg sama nanti
Quote prettyuglybabe 25-4-2018 06:56 PM
dia masa kecik pun mesti mcm budak tu jenis tak berdisiplin
Quote aleesyasofia 25-4-2018 06:58 PM
budak jer kot.. stakat trkena plastik tue pon nk meroyan.. dh la ngandung.. mogs tak trbawa pragai tue ke anak sheols
Quote DeeHanania 25-4-2018 07:00 PM
Terkenan laa pd baby dia nnti...
Geram lak
Quote selyusi 25-4-2018 07:06 PM
Iols sorang je ke tatau bentes tu hape
Quote dani-rox 25-4-2018 07:41 PM
spesis hati bangkai... terfikir nak pedajal budak kecik

sibbaik la family budak tu takmo panjangkan kes, kesian kat dia yg tgh preggy.
Quote doubleA 25-4-2018 07:47 PM
Jahatnya!
Quote lasagnaklcc 25-4-2018 07:54 PM
Satgi terkenan dkt anak dlm perut tu...
Quote shernazz 25-4-2018 08:01 PM
Mak budak.tu.mcmana?
Quote sambaldurian 25-4-2018 08:11 PM
Garang nye, kesian dpt mak mcm ni. Bdk tu pun x sengaja. Btw, sempat dia berlatih nk sadung kn kaki bdk tu.
Quote Aerhys 25-4-2018 08:25 PM
Aduh... Dengan budak pun nak berdendam. Dah lah budak tu ada masalah jantung. Pray that karma doesn't hit you twice as hard.
Quote snazzydaisy 25-4-2018 08:26 PM
Khinzir sungguh perangai
Bentes tu loghat negeri mana? 1st time dgr
Quote salmon-suki 25-4-2018 08:41 PM
Padan muka..busuk sgt hati tu...kena kat anak sndiri nti baru taw..
Quote zorrro_03 25-4-2018 08:45 PM
hehehe.  harap budak tu lebih alert lps ni. kalau ada orang nak bentes dia mungkin akan lebih cekap utk elak dari jatuh.  
Quote moonbug 25-4-2018 08:52 PM
selyusi: Iols sorang je ke tatau bentes tu hape


I pun first time juga dgr word ni
Quote faraway1 25-4-2018 09:21 PM
oh my , syukur dia tak buat dekat my baby,
kalau tidak mesti menyesal nak mampus..

budak tu sakit jantung lagi lak tu..
Quote mzzenma 25-4-2018 09:45 PM
Kalau anak mzz yang kena..hoiii siap kau aku tukar jadi thanos..
Quote kuzaime 25-4-2018 09:59 PM
Setan betul prangai
Quote RatuDunia94 25-4-2018 10:24 PM
Bentes ke bengkes?

Lihat semua komen(36)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091102s Gzip On
To Top