CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Isteri Ketagih Bersembang Di Media Sosial Mati Dicekik Suami

18-4-2018 10:46 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 2052| Komen: 13

Description: Seorang suami bertindak membunuh isterinya yang dikatakan terlalu ketagih dengan Facebook dan Whatsapp.
Seorang suami bertindak membunuh isterinya yang dikatakan terlalu ketagih dengan Facebook dan Whatsapp.

Times of India melaporkan, mangsa berusia 32 tahun yang berasal dari selatan New Delhi dicekik ketika sedang tidur di tumah.


Difahamkan si suami yang berusia 35 tahun berang dengan sikap isterinya yang lebih banyak menghabiskan masa bersembang dengan kawan di media sosial sehingga mengabaikan tanggungjawab sebagai isteri dan ibu kepada dua anak mereka.

Gambar Hiasan
“Dua tahun lalu, kelakuannya perlahan-lahan berubah disebabkan telefon pintar itu sehingga dia mula mengabaikan anak-anak dan saya, seperti kami tidak wujud.

“Dia tidak masak, kerja rumah tidak dilakukan malah dia tidak mahu menghantar anak ke sekolah.


"Apa yang dia tahu hanya menghabiskan masanya di Facebook dan WhatsApp," katanya.

Dia juga mengesyaki yang wanita terbabit menjalinkan hubungan dengan lelaki lain apabila melarang suaminya dari melihat akaun media sosialnya.

“Saya syak dia ada hubungan sulit dan kami bergaduh besar pada malam Khamis.

"Ketika dia sedang tidur, saya mencekiknya hingga mati, tambahnya kepada polis. -CARI
14

Bagus
5

Marah
2

Terkejut
4

Sedih
4

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (32 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote barfi 18-4-2018 10:51 AM
Laki bini sama ngok
Quote chinta89 18-4-2018 11:06 AM
aduhaiiiiii

ingat iklan kat tv... telefon pintar tapi pintarkah anda?
Quote rantaikendoq 18-4-2018 11:15 AM
india ooo india...penuh dgn perangai out of order kesewelan
makan kari byk kot
atau pasai sembah bisikan jin setan tokong....
Quote grizz 18-4-2018 01:16 PM
la nape ko xnyorok kn je telefon pintar tu..buang dlm jamban ke..
dh xpepsl ke masuk jel..
sian anak2 ko..
Quote bijigetah 19-4-2018 07:14 AM
rantaikendoq: india ooo india...penuh dgn perangai out of order kesewelanmakan kari byk kotatau pasai sembah bisikan jin setan tokong....

Melayu pun byk gini...
Quote jazaa100 19-4-2018 07:20 AM
Aku pun meluat org yg sibuk dgn fb ni.....
Tak agak agak......

Gi klinik, penat nurse jerit nana dua tiga kali....rupanya tgah ralit tgok hp....
Tgok fb je punnn

Kat rumah ntah mcmana le...
Quote mieymiey 19-4-2018 07:32 AM
Yang jadi mangsa anak-anak. Mak mati, ayah masuk penjara.
Quote haryatie 19-4-2018 07:54 AM
akhirnya tercabar jugak kesabaran suami..
Quote Issandra 19-4-2018 08:10 AM
Ni btol2 naye. I pn rasa mcm instafemes2 tu pn mcm ni gaknye. Mcm kat igstory tu. Dorg mmg xde kawan in real life ke mcmana?
Quote ell768 19-4-2018 08:49 AM
Issandra replied at 19-4-2018 08:10 AM
Ni btol2 naye. I pn rasa mcm instafemes2 tu pn mcm ni gaknye. Mcm kat igstory tu. Dorg mmg xde kawan ...

tu spesis attention seeker gamaknya..huhuhuhu
Quote surwanis 19-4-2018 11:44 AM
tu bru ws n fb...
lom laen2 natang media sosial..
klu die tau le cari forum nih...
mau xmndi xtdo..
elok lah mati..kurang mkcik bwg
Quote Artemesiaa 19-4-2018 11:51 AM
Lupa diri sebab media social mana laki tak angin sia2 je nyawa dah melayang
Quote ninjago 19-4-2018 11:51 AM
kt mana nie? China? India? indon? US?

Lihat semua komen(13)

Kategori Berkaitan

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 10:35 PM GMT+8 , Processed in 0.102908 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top