CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Johan Arrif Dedah Perangai Dan Sikap Sebenar Fattah Amin

17-4-2018 06:23 PM| Diterbitkan: Cari-Amirah| Dilihat: 13035| Komen: 44|Original author: Oleh: Amirah

Description: Makin mencurah rezeki Fattah Amin dalam industri hiburan sehingga ada sahaja program yang dijayakan serta tidak henti kegiatan seni yang dilakukan sehinggalah kepada aktiviti perniagaan yang diusahaka ...
Makin mencurah rezeki Fattah Amin dalam industri hiburan sehingga ada sahaja program yang dijayakan serta tidak henti kegiatan seni yang dilakukan sehinggalah kepada aktiviti perniagaan yang diusahakannya.


Foto: IG Fattah Amin
Selepas tayangan KL Special Force yang mendapat sambutan hangat, dia pula menerima tawaran untuk berlakon dalam filem Mat Kilau dan kini sedang sibuk menjalani aktiviti penggambaran bersama barisan pelakon yang lain. 

Antara yang turut membintangi filem tersebut adalah Beto Kushairy dan Johan Arrif.

Foto: IG Johan Ariff

Dalam Insta Story, Johan ada memuji Fattah Amin yang mempunyai kebolehan mengaji Al-Quran dengan baik sekali dari segi bacaan. 


Dia juga turut mengatakan suara Fattah lebih lunak dari suaranya sendiri. Netizen juga tidak sabar menanti lakonan Fattah yang seterusnya dan mendoakan yang terbaik untuk artis kesayangan mereka.

Bertuah Fazura memiliki suami yang baik dan berbudi pekerti. Memang ciri idaman setiap wanita. - CARI
10

Bagus
2

Marah
7

Terkejut
6

Sedih
3

Lawak
10

Bosan

Friends Rank (38 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote buapakperut 17-4-2018 06:25 PM
baru nak whoayuss kan tadi.johan ashari lana nodin exes rupanya
Quote tomaz 17-4-2018 06:30 PM
Johan ariff ek nama dia. Iolss igt sapa la td
Quote BookerT 17-4-2018 07:21 PM
macam mana la muka mak hayam johan bila jadi pendekar..mesti macam pendekar sembeli muka dia beraksi kan nyah?
Quote makneng 17-4-2018 07:23 PM
haih..johan sehari ghopenye...buang masa mak jekkkk
Quote LautBiru52 17-4-2018 07:49 PM
Elok la kalau betul fatah mcm tu. Ibadah kita biar Allah je yh tahu. Tak perlu rakam2 time mengaji mcm johan ni ye dak
Quote mrs_mcray 17-4-2018 08:52 PM
Loorr, ingatkan johan ariff yg pedo dak sufi Af & tegar dulu tu...
Quote shailyvelera 17-4-2018 08:57 PM
Aku pun pikir sapelah tadi... Rupanya Johan sehari
Quote haruslah 17-4-2018 09:00 PM
Wowww abam beto blakon mat kilau gak ke? Mesti mantopppp gandingan
Quote selyusi 17-4-2018 09:29 PM
tips retis baru, petik nama fattah amin
Quote kiwibenz 17-4-2018 09:34 PM
Waw cast lain tu bukan pernah perli Fattah ke dulu? Hadap ja la Fattah dengan tenang
Quote apiang 17-4-2018 10:00 PM
Huk aloh... Komen gitu je terus jd thread....  Menci
Quote damian_lee 17-4-2018 10:18 PM
Nama dia dah tukor eh????
Bukan johan ashaari ke ... ke aku compuse ngan awal
Quote damian_lee 17-4-2018 10:19 PM
Bukan Ex ezreen extend masjid ke ni?
Quote swimswim 17-4-2018 10:29 PM
Bagusnya untung fazura
Quote kiambang 17-4-2018 11:22 PM
Nak upkan nama kembali ke?
Quote Badigol 17-4-2018 11:48 PM
Smlm tgk ig live johan.bagus jgk dia ni.positif dan selalu puji artis kwn kwn dia.bercakap pn ada isi..ok je dia.
Quote Thanatus 17-4-2018 11:58 PM
damian_lee replied at 17-4-2018 10:18 PM
Nama dia dah tukor eh????
Bukan johan ashaari ke ... ke aku compuse ngan awal


Nama dia mmg johan arrif (ig dia pon johanarrif) ... as'ari tuu bapak dia. Tapi lebih dikenali sbg johan as'ari... bila tulis johan ariff terus ramai yg terkeliru pulak
Quote Shinichikudo 18-4-2018 12:21 AM
Selama ni iols kenal heols ni sbgai johan sehari..johan ariff rupenya nama dia
Quote delia3003 18-4-2018 12:34 AM
ingatkan sape ler Johan Ariff

Filem Mat Kilau tu ramai  pelakon2 otai. Harap2 Fattah dapat ler tips2 dan ilmu daripada pelakon2 otai tu. Adi putra sebagai Mat Kilau tu memang susah diterima sket

Lihat semua komen(44)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 11:08 PM GMT+8 , Processed in 0.171499 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top